Wat schaft de pot?

Gestart door razzle_dazzle, 02 augustus 2005 - 17:35:05

« vorige - volgende »

meatball

When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat

Kootje


Supermariobros


Enzo


T.Nuvolari

Gisteren: Broccolisoep, asperges, biefstukje, patatjes.
Vandaag: witloof, patatjes en kabeljauw.
morgen: ??? (bij de schoonouders)
overmorgen: ???
vrijdag: Marokkaans (Tajine, couscous of kweetnognietwat)
zaterdag: CL finale en dus junkfood met de vrienden waarschijnlijk.
zondag: ??? (bij de ouders)

Het is maar dat jullie op de hoogte zijn.

Franky R.

Citaat van: M@rc op 24 mei 2011 - 22:45:09
Gisteren: Broccolisoep, asperges, biefstukje, patatjes.
Vandaag: witloof, patatjes en kabeljauw.
morgen: ??? (bij de schoonouders)
overmorgen: ???
vrijdag: Marokkaans (Tajine, couscous of kweetnognietwat)
zaterdag: CL finale en dus junkfood met de vrienden waarschijnlijk.
zondag: ??? (bij de ouders)

Het is maar dat jullie op de hoogte zijn.

Heel aardig van je, Marc... :D

Laat ik mijn menu ook maar bekend maken?

Gisteren: Wegrestaurant voor truckers, dus veel vlees...wat op groente moest voorstellen en heel veel jus!
Vandaag: Tjauw Min Moksi Meti
Morgen: Kip met rijst en bruine bonen (dus als je visite-plannen hebt...niet doen!)
Zaterdag: CL finale...dus patat met een frikandel, kroket en ik zal wel wat kippenvleugeltjes inslaan...
Zondag: Als Hamilton wint eet ik bij mijn ouders en anders verwerk ik mijn tranen in een lauw bonensoepje... :P

Kootje

Vooraf:
Tomatensoep.

Hoofdgerecht:
Gebakken aardappeltjes,
Kipfileetje,
IJsbergsla met komkommer ,tomaat ,ui en ei.

Toetje:
Chocoladepudding met slagroom.

SanderD

Gebakken aardappels.

Morgen Pizza!! :):):)

Enzo

-Salade Enzo-

-Gepofte cherry tomaatjes uit de oven, met balsamico, knoflook, tijm, basilcum en pijnboompitten.
-Gepocheerd ei
-Rucola en verse bladspinazie met zelfgemaakte mosterd dressing
-Versgebakken brood, focaccia
-Geitenkaas uit de oven met honing tijm, (bettine blanc harde witschimmelkorst)

Buon appetito!

Franky R.

Citaat van: Enzo op 16 juli 2012 - 13:05:45
-Salade Enzo-

-Gepofte cherry tomaatjes uit de oven, met balsamico, knoflook, tijm, basilcum en pijnboompitten.
-Gepocheerd ei
-Rucola en verse bladspinazie met zelfgemaakte mosterd dressing
-Versgebakken brood, focaccia
-Geitenkaas uit de oven met honing tijm, (bettine blanc harde witschimmelkorst)

Buon appetito!


Eet smakelijk, Enzo!


Voor mij een koude kipsalade. Geen typische truckers "wegrestaurantbiefstuk-met-heel-veel-jus" meer voor mij. Onlangs bij een bloedtest geconstateerd dat mijn cholesterol hoger was dan twee jaar geleden [ toen 5.6, nu 6.5]... :o

SanderD

Ik doe maar een Pizza Salami in de oven, ben alleen thuis.

Enzo

Citaat van: Franky R. op 16 juli 2012 - 15:15:17
Citaat van: Enzo op 16 juli 2012 - 13:05:45
-Salade Enzo-

-Gepofte cherry tomaatjes uit de oven, met balsamico, knoflook, tijm, basilcum en pijnboompitten.
-Gepocheerd ei
-Rucola en verse bladspinazie met zelfgemaakte mosterd dressing
-Versgebakken brood, focaccia
-Geitenkaas uit de oven met honing tijm, (bettine blanc harde witschimmelkorst)

Buon appetito!


Eet smakelijk, Enzo!


Voor mij een koude kipsalade. Geen typische truckers "wegrestaurantbiefstuk-met-heel-veel-jus" meer voor mij. Onlangs bij een bloedtest geconstateerd dat mijn cholesterol hoger was dan twee jaar geleden [ toen 5.6, nu 6.5]... :o

Geen flauw idee of dat te hoog of te laag is eigenlijk. Maar idd, er word over het algemeen veel te vet en te zout gegegeten.
Ik doe bijna alles met olijfolie, dat scheelt al een hoop. Daarnaast veel versproducten gebruiken, gewoon eerlijk eten zeg maar.

Wist je dat je met een mediteraans dieet gemiddeld het oudste kan worden?

Wizard

Nasi! Gisteren zalm gehad incl broccoli, citroen en brood. Zaterdag kalamari incl salade en brood. Alles vers.

Franky R.

Citaat van: Enzo op 16 juli 2012 - 17:53:54
Citaat van: Franky R. op 16 juli 2012 - 15:15:17
Citaat van: Enzo op 16 juli 2012 - 13:05:45
-Salade Enzo-

-Gepofte cherry tomaatjes uit de oven, met balsamico, knoflook, tijm, basilcum en pijnboompitten.
-Gepocheerd ei
-Rucola en verse bladspinazie met zelfgemaakte mosterd dressing
-Versgebakken brood, focaccia
-Geitenkaas uit de oven met honing tijm, (bettine blanc harde witschimmelkorst)

Buon appetito!


Eet smakelijk, Enzo!


Voor mij een koude kipsalade. Geen typische truckers "wegrestaurantbiefstuk-met-heel-veel-jus" meer voor mij. Onlangs bij een bloedtest geconstateerd dat mijn cholesterol hoger was dan twee jaar geleden [ toen 5.6, nu 6.5]... :o

Geen flauw idee of dat te hoog of te laag is eigenlijk. Maar idd, er word over het algemeen veel te vet en te zout gegegeten.
Ik doe bijna alles met olijfolie, dat scheelt al een hoop. Daarnaast veel versproducten gebruiken, gewoon eerlijk eten zeg maar.

Wist je dat je met een mediteraans dieet gemiddeld het oudste kan worden?


Mee eens, maar het is toch raar aangezien ik nu alweer vier jaar olijfolie gebruik...Verder eet ik [thuis] veel vis of andere zeeproducten, pasta, rijst en kip.


Dat is het raar dat mijn cholesterol zo is gestegen. Hoe vaak eet ik een "truckersmaaltijd" ook weer niet! ???

Wizard

In huize Wizard is de pastasaus inmiddels uitgeprutteld. ;) Nu de pasta in liggen. Deze heb ik overigens over laten komen uit Italiƫ!