Za 17 mei: diverse races + BBQ feest - JPR Karting

Gestart door 4ever_karting, 21 april 2008 - 22:58:19

« vorige - volgende »

4ever_karting

Za 17 mei: diverse races + BBQ feest

Op zaterdag 17 mei zullen we diverse races inrichten en dit daarna laten overgaan in een gezellig BBQ feest voor iedereen. 

We zullen hierbij diverse reeksen inrichten:
- reeks 1 - sprintwedstrijd: verzamelen om 14u30 - 5' chrono + 35' wedstrijd + 1x BBQ aan 50 EUR/deelnemer (individuele wedstrijd)
- reeks 2 - teamwedstrijd: verzamelen om 15u15 - 15' chrono + 70' wedstrijd + 2x BBQ aan 100 EUR/team (teams van 1 of 2 personen)
- reeks 3 - vrouwenwedstrijd: verzamelen om 16u45 - 5' chrono + 35' wedstrijd + 1x BBQ aan 50 EUR/deelneemster (individuele wedstrijd)
- reeks 4 - sprintwedstrijd: verzamelen om 17u45 - 5' chrono + 35' wedstrijd + 1x BBQ aan 50 EUR/deelnemer (individuele wedstrijd)
( BBQ feest - vanaf 19u30 )

! Met het inlassen van deze vrouwenwedstrijd (reeks 3) willen we ervoor zorgen dat vrouwen onder mekaar eens een sportieve en spannende race kunnen rijden. Dit is een unieke kans om eens met vriendinnen en kartsters een wedstrijdje te rijden!

Nodig voor het BBQ feest natuurlijk ook je vriend/vriendin, man/vrouw, kennissen, ... mee uit, extra BBQ bonnen kunnen aangekocht worden aan 15 EUR per persoon.
Gelieve extra BBQ bonnen ook op voorhand door te geven, tesamen met uw inschrijving, zodat wij voor alle aanwezigen het BBQ feest goed kunnen voorbereiden.

We zullen er dus een leuke kartnamiddag van maken voor iedereen - mannen, vrouwen, en dit onder verschillende formules - en daarna kunnen we allen genieten van een gezellig BBQ feest waarbij ook alle foto's en filmpjes van de voorbije 4ever Karting wedstrijden zullen getoond worden. De foto's en filmpjes van de 4ever @ Tour 2008 zullen we dan ook reeds afspelen. Daarna kunnen we dit natuurlijk omzetten in een fijn feestje en de benen wat losgooien. Het is dus de bedoeling om een echte sfeeravond te beleven!

Inschrijvingen voor deze diverse races kunnen eenvoudigweg gebeuren door een mail naar info@4everkarting.be met daarin:
- jouw teamnaam
- de reeks waarin jullie willen rijden (reeks 1/2/3/4; deelnemen aan meerdere reeksen is natuurlijk toegestaan :-D)
- de namen van de piloten

De ingeschreven teams schrijven het teamgeld over op het rek nr 979-6393531-72 met vermelding van 'Teamnaam & 17 mei - reeks X' in de mededeling (50 EUR voor de sprintwedstrijden en vrouwenwedstrijd, 100 EUR voor de teamwedstrijd). Wie dus graag extra BBQ bonnen wenst aan te kopen voor het BBQ feest op zaterdag 17 mei vanaf 19u30, dient deze op voorhand te bestellen zodat ik deze tegen die avond opzij kan houden. Je kan deze het beste tezamen bestellen met je inschrijving voor de wedstrijd en ook reeds tezamen overschrijven (15 EUR per BBQ bon).

Sportieve groeten,

Frederik

4ever Karting

4ever_karting

Ik wil jullie hierbij nog even aanmoedigen om ook deel te nemen aan de special races en het leuke BBQ feest op zaterdag 17 mei te JPR Karting.

Een extra reden: "Kom meer te weten over de 4ever Tour en ontmoet alle deelnemers"
- ontmoet alle mensen die hebben meegereden aan de 4ever Tour '08 (zullen allen aanwezig zijn)
- snuif de sfeer op van deze Tourformule met tal van foto's en filmpkes
- lees persartikel op Autosport.be, zie http://www.autosport.be/news/12148.aspx  (met ook posts van deelnemers)
- geniet al van enkele eerste filmpjes - op de avond zelf zullen we natuurlijk nog meer en straffer materiaal hebben:
- http://nl.youtube.com/watch?v=WocVQsEfQqE
- http://nl.youtube.com/watch?v=it75oVQB7KY 
- http://nl.youtube.com/watch?v=W0sOO3SKz4I 
- http://nl.youtube.com/watch?v=wZ1bqzH608k

We hebben momenteel reeds inschrijvingen voor alle reeksen (reeks 1-4). Ik hoop natuurlijk dat we ook voldoende inschrijvingen kunnen hebben voor reeks 3 en de vrouwenwedstrijd zeker kan doorgaan. Girl & kart power!

Voor reeksen 1-3 staan er nog tamelijk wat teamplaatsen open, reeks 4 is bijna volboekt.


Sportieve groeten,

Frederik