GP Pits Café

Gestart door Mickey, 29 november 2018 - 20:41:06

« vorige - volgende »

Wings

Dan heb ik niet alle statistieken paraat en maak ik je bovendien van alles wijs. :P

Morgen worden versoepelingen aangekondigd. Voor mijn gevoel iets te snel maar vooruit, laten we hopen dat de horeca er dit keer wel verstandig mee omspringt.

Mickey

https://www.telegraaf.nl/c/668076754/

Jongens toch. Vijf doden bij één evenement. En dit gaat al tientallen jaren zo. Geen haan die ernaar lijkt te kraaien. Toch ondenkbaar in deze tijd. Maar vooral treurig.

Sabai

Ik snap niet waarom het nog niet afgelast is. En als je dan de commentaren leest op Twitter.  Het hoort er bij word er dan gezegd  :-\

Wings

Ik lees nu pas dat zich een ramp heeft voltrokken over een voetbalwedstrijd in Indonesië. Maar 125 doden, hoe dan? Hebben ze elkaar doodgetrapt of wat?

Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/154741171/voetbalderby-indonesie-eindigt-in-veldslag-zeker-125-doden-tientallen-in-het-ziekenhuis

Mickey

In ander nieuws:

https://www.telegraaf.nl/c/1285865820/

De races op het eiland Man worden sinds 1907 gehouden en staan bekend als een van de gevaarlijkste in de motorsport. Afgelopen jaar kwamen zes deelnemers om het leven. Torras Martinez is het 267e dodelijke slachtoffer in de geschiedenis van het evenement.

Hoe kan dit evenement in deze vorm eigenlijk nog bestaan? Eigenlijk is dit in elke hedendaagse sport onbestaanbaar, maar onder de noemer 'heritage' kunnen deze offers blijkbaar gedaan worden.

Zeeuw

Moet zeggen dat ik ook altijd met stijgende verbazing artikelen over dat evenement lees. De aantrekkingskracht ontgaat mij wat, maar ik ben dan ook niet echt een thrillseeker. Het voelt aan als iets niet meer van deze tijd eigenlijk. Moderne variant van gladiatoren.