Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Juan Pablo

#16
Formule 1 forum / Re: Oen van het jaar
21 oktober 2007 - 20:50:12
Citaat"Ik zou graag de beker voor mijn eerste race-overwinning en de beker voor mijn eerste wereldkampioenschap zelf willen houden," liet de Britse coureur weten. "Dit zou echt erg veel voor me betekenen."

was getekend, oen van het jaar: L. Hamilton
#17
Formule 1 forum / Re: Japan: Man van de race
04 oktober 2007 - 09:54:21
Citaat van: supersteven op 01 oktober 2007 - 00:04:44
lewis hamilton

ongelovelijk, die gast reed als een zak stront achter de safety car.
Halve Monaco-achtige breaktests in de regen en mist waar je geen zak zag..

Citaat
Velthuizen: "Lazovic heeft een zwembad en duikt graag"

Arbiter Blom heeft zaterdag de juiste beslissing genomen door de bal niet op de stip te leggen na een overtreding van Vitesse-doelman Piet Velthuizen op PSV-aanvaller Danko Lazovic. Dat vindt Velthuizen zelf, althans. Vrijwel iedereen was het er over eens dat Blom een penalty had moeten geven, maar de doelman vindt van niet.

"Het was er geen", zegt Velthuizen in De Gelderlander. "Danko speelde de bal te ver voor zich uit, wist dat hij 'm niet meer kon halen en liet zich toen over me heen vallen."

Velthuizen had voorafgaand aan de wedstrijd nog gesproken met arbiter Blom, om hem te waarschuwen voor de valpartijen van Lazovic. "Ik zei dat hij Danko in de gaten moest houden. 'Die heeft thuis een zwembad en duikt graag', zei ik. Ik denk dat hij die tip ter harte heeft genomen", lacht de doelman, die voor de wedstrijd ook nog contact had met Lazovic zelf. "Danko en ik hebben voor de wedstrijd nog met elkaar gebeld. Hij zei dat hij zou gaan scoren. Daar komt niets van in, reageerde ik. Een persoonlijk triomfje voor mij, maar ja, we verliezen wel."

De keeper van Vitesse spoort dus ook niet  ::)
#20
17 september 2007 - 14:16:37
Nou voor ieder wat wils lijkt me zo hé  ;),
ik zal er wat bij 'ouwehoeren' zoals gewenst:

FC Groningen  - FC Utrecht 0-2
PSV  - Vitesse 1-0
De landskampioen won terecht van de verassende nr.2 Vitesse (mijn cluppie)
Vitesse had wat gemazzelt vorige wedstrijden.
PSV kwam op 1-0 in de 7de minuut door de goal van de net overgekomen spits Danny Koevermans

Het zou goed 2-0 kunnen zijn geweest, maar de scheidsrechter vond dit geen penalty:

Excelsior SC     2-5   Heerenveen
Heerenveen voetbalt nog steeds zonder de regerend topscoorder Afonso Alves, maar scoorde er toch flink op los tegen het
zwakke Excelsior, dat nu al zeker lijkt van in ieder geval nacompetitie.
Opvallend was wel dat Excelsior met 2-0 voor stond na 2 counters, Heerenveen boog de stand voor rust nog om naar 2-3, en veranderde de stand na rust tot 2-5.

Heracles Almelo -Ajax 0-1
Zeer slechte partij van beiden, Everton miste voor Heracles een penalty, en door de klasse van Huntelaar (ook een goede voorzet trouwens) won Ajax uiteindelijk met 0-1

De Graafschap- VVV Venlo 3-2
Twee clubs die uit de Jupiler gepromoveerd zijn en het voorals nog niet slecht doen. De Graafschap nu met 7 punten uit 4 duels na de overwinning op VVV.
De Graafschap beheerste de wedstrijd, en verslapte na de 3-0 een beetje, waardoor VVV in de slotfase nog terug kwam, het bleef uiteindelijk bij 3-2.

Roda JC- Feyenoord 1-3
Dat Feyenoord een titelkandidaat is, is nu zeker.
De zuid-Rotterdamse club won in een aantrekkelijke wedstrijd met 1-3, Feyenoord kwam vlak voor rust op achterstand toen verdediger Vlaar geblesseerd op de zijlijn lag, en Roda profiteerde van het overwicht. Makaay (p) en De Guzman (2x), bogen de stand om. Feyenoord is nu de enige club met alle punten nog op zak.

Sparta- AZ 2-2
Wederom puntverlies voor AZ, in een slechte wedstijd kwam Sparta verdient voor met 2-0, uiteindelijk werd door prima goals de stand gelijk getrokken, maar vooral de nieuwe spitsen Ari en Pelle en Dembele overtuigen niet.

Willem II -FC Twente 1-3
NEC -NAC Breda 0-1
#21
Formule 1 forum / Re: Sabotage bij Ferrari?