Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - gloudiesaurus

#1
Formule 1 forum / F1 tests 2024
Gisteren om 15:46:09
Nog geen topic geopend! Maar wat denken ervan?

Red Bull maakt een goede indruk. Ferrari ook, maar ze zijn vooral snelle op de zachtste band. Mercedes heeft het concept omgegooid en lijkt ook beter te gaan.

Weinig teams met grote problemen. De verschillen lijken vooral kleiner geworden te zijn. Ik zie vooral Haas en Stake F1 aan de achterkant van het veld.
#2
Formule 1 forum / Re: F1 Allerlei
Gisteren om 15:40:33
Ja Max Verstappen was buitencategorie. Rene Lammers is dat niet denk ik. Mooi verhalen zijn leuk, maar de klok en de resultaten liegen uiteindelijk niet. Met deze resultaten (vooralsnog) klopt de verklaring van Ferrari ook wel dat de coureurs gewoon het niveau niet hadden voor de junior academy....
#3
Formule 1 forum / Re: f1 tv pro
Gisteren om 15:38:35
Citaat van: BMW.WilliamsF1 op 22 februari 2024 - 20:25:46Ja, het mag van mij ook weer terug naar Ziggo, dat is toch wel de beste optie denk ik. Eventueel RTL, die wilden ook mee gaan bieden. Als het dan op Videoland komt dan zou het ook nog wel te doen zijn :)

Maar vrees dat het toch wel bij een onbetaalbare partij zal blijven, zoals Canal+ die nu ook een vinger in de pap heeft bij Viaprut.

Ik vond Jack Plooij bloed irritant bij Ziggo. En Olav Mol is goed, maar maakte ook steeds vaker fouten, en begon zichzelf iets te leuk te vinden...
Maar de beeldkwaliteit was wel superieur aan Viaplay en we hadden nooit vast lopende streams of streams zonder commentaar...
#4
Formule 1 forum / Re: f1 tv pro
Gisteren om 15:37:42
Citaat van: Breaktest op 21 februari 2024 - 23:02:24
Citaat van: Mickey op 20 februari 2024 - 12:47:17Serieus? Kan me dat bij zo'n bevlogen liefhebber als jij moeilijk voorstellen. Heb je ook weinig meer te duiden straks.

Tenzij je het niet kan betalen, dan is het anders natuurlijk.
Het is niet dat ik het niet kan betalen; laten we het erop houden dat ik meer van de principes ben.
Een bedrijf als Liberty Media is altijd op zoek naar winstmaximalisatie - en ze weten ook heel goed dat mensen gewoontedieren zijn. Dus ze kijken hoe ver ze 't kunnen verhogen zonder dat fans massaal weglopen.  Als die en masse blijven zitten zullen ze 't over een of twee jaar waarschijnlijk weer flink verhogen.
Daarbij, ik hou van F1 maar vind ook de menselijke maat een beetje zoek. 
Het zal wel even afkicken worden, maar goed, ik overleef 't wel. Per saldo blijft het maar 'een tv-programma' - een paar uurtjes verstrooiing voor de buis. Ik zou voor geen enkel programma dat extra bedrag neerleggen, dus ook voor F1 niet.

Dat zie je bij alles he. Spotify wordt elke paar maanden duurder. Netflix ook  ;)

Voor de F1-rechten wordt steeds meer betaald. Linksom of rechtsom moet dat terug verdiend worden.

En je ziet de FOM het Max Verstappen effect in Nederland uitbuit. In België zijn de prijsverhogingen niet zo hoog voor F1 TV Pro, Liberty Media weet dat de Verstappen fans toch wel willen kijken en waarschijnlijk sneller een prijsverhoging accepteren voor komend jaar.
#5
Formule 1 forum / Re: F1 Allerlei
20 februari 2024 - 14:28:23
Citaat van: Breaktest op 18 februari 2024 - 11:45:42Nog even over Rene Lammers. Papajan deed voorkomen alsof niet tekenen voor de Ferrari Driver Academy een eigen beslissing was, maar het blijkt toch iets anders te zitten. Volgens Marco Matassa, hoofd van de Ferrari Driver Academy was Rene weliswaar nipt de beste van zijn groepje maar per saldo was de hele lichting niet goed genoeg.
"Om te beoordelen of een coureur klaar is om aan de Academie te gaan studeren, baseren de ingenieurs van het Ferrari Young Driver-programma hun beslissingen op een reeks parameters en op basis van alle verzamelde informatie waren ze van mening dat noch Lammers, noch de andere kandidaten er klaar voor waren."
Twee tegengestelde meningen dus. Vervolgens zien we dat niemand van de zes deelnemers is gecontracteerd, dus het is wel duidelijk aan welke kant de waarheid ligt.

Jan, volgende keer gewoon eerlijk zijn: "We waren er te vroeg bij. Immers hij kan nog niks, hij heeft nog niks laten zien, en dat wisten ze bij Ferrari op voorhand ook wel. Maar ieder is natuurlijk ook op de hoogte van al die F1 vader-zoon successtories. Dus ze wilden toch even polsen of zoonlief van de buitencategorie is a la Max. Welnu, dat bleek niet het geval. Nou ja, hij is ook pas 15, volgend jaar proberen we het weer."

Interview


Tot nu toe heeft Lammers ook nog niet veel laten zien. In het 1e weekend, P9, P14, en P18:
https://nl.motorsport.com/formula-winter-series/news/rene-lammers-waardevolle-ervaring-veelbelovende-dingen/10577460/
Als is dit natuurlijk zijn eerste weekend in de autosport.
#6
Formule 1 forum / Re: f1 tv pro
20 februari 2024 - 14:25:26
Heb wel gehoord dat een aantal mensen die al een abonnement hadden, het nieuwe jaar tegen de oude prijs verlengd is.
#7
Formule 1 forum / Re: Voorspellingen 2024
12 februari 2024 - 21:48:20
Ik ben benieuwd. Het moederbedrijf van Red Bull heeft wel een persbericht verstuurd en bevestigd dat er een onderzoek is.
#8
Formule 1 forum / Re: Voorspellingen 2024
10 februari 2024 - 20:39:34
Citaat van: Mickey op 10 februari 2024 - 16:00:03Aannemende dat dit nogal een shitstorm gaat veroorzaken,  zullen ze het wel over de presentatie heen tillen.Reken er maar op dat de Red Bull marketing afdeling er flink mee in de maag zit.

Maar we weten weinig. Is er echt bewijs? Heeft Horner alleen in woord uit zijn dak gegaan? Of heeft hij daadwerkelijk, ongevraagd dick pics gestuurd, en is hiervan bewijs? Maakt nogal een verschil...

Lijkt me in ieder geval beter om Horner op de teamlaunch even op de achtergrond te houden  ;)
#9
Formule 1 forum / Re: Voorspellingen 2024
09 februari 2024 - 22:12:42
Vandaag is de verhoring van Horner geweest door een onderzoeksbureau in opdracht van Red Bull, volgens de Telegraaf op een anonieme locatie in Londen. Het zou uren hebben geduurd.

Er gaan ook geruchten dat het bericht is gelekt door Jos Verstappen naar de Telegraaf, zij hadden nl. de primeur. De relatie van Jos met Christian Horner zou slecht zijn. Waarom, dat staat er niet bij.

Daarnaast zou het ook intern rommelen bij Red Bull. O.a. met de Thaise aandeelhouder.

Heel veel geruchten dus, maar weinig concreets. Een onderzoek schijnt lang te kunnen duren. Kan grote impact hebben op Red Bull. Ben benieuwd wat er nu gebeurd, Red Bull zit natuurlijk met die teamlaunch in haar maag...
#10
Formule 1 forum / Re: Andretti in de Formule 1?
09 februari 2024 - 22:08:55
Citaat van: Sabai op 08 februari 2024 - 21:26:03Omdat het verleden al heeft uitgewezen dat teams zoals lotus, HRT en Virgin destijds niks toevoegen aan de f1. Andretti zou hetzelfde lot zijn overkomen i.m.o. .Ik zit als kijker niet op rijdende chicane's te wachten. Wellicht dat jij er anders over denkt. Als je bijvoorbeeld kijkt wat de huidige teams investeren en geïnvesteerd hebben is het begrijpelijk dat ze bepaalde eisen stellen aan een eventueel nieuwe deelnemer.

Andretti is denk ik wel wat serieuzer dan bijv. HRT. Maar goed het blijft lastig, de F1 zegt onderzoek te hebben gedaan naar de meerwaarde met Andretti. En die schijnt niet hoog te zijn. Andretti zou er meer van profiteren dan Formule 1.

Het rapport was wel aardig geschoffeerd. En als je dan ook hoort dat Andretti was uitgenodigd door de FOM maar niet kwam opdagen? Dat schijnt dus via mail zijn gebeurd, en die mail is bij Andretti in de spam folder terecht gekomen. Klinkt als een soort soap...
#11
Ik was even uitgeschakeld met griep. Vandaar dat het wat langer duurde...

Ik heb de registratie weer aangepast, naar "goedkeuren door beheerder".
Daarmee is registratie wat trager maar houden we wel de spammers buiten de deur.
#12
Ik snap de move ook. Vind het zelf ook wel mooi dat Hamilton het probeert. Ferrari dat blijft toch iets legendarisch.

Wat me wel opvalt is dat in het persbericht van Mercedes wordt gemeld dat Hamilton in augustus al zou hebben laten weten dat hij ging vertrekken. Lastig toch, want Mercedes zal toch een auto voor 2026 moet ontwikkelen waarbij Hamilton niet meer bij betrokken wordt.

En silly season krijgt nog toch wat moves, wie gaat de plek van Hamilton bij Mercedes vullen? En wat gaat Sainz doen?
#13
Formule 1 forum / Re: Andretti in de Formule 1?
30 januari 2024 - 21:44:58
Zo Andretti maakt er werk van.
Auto al in de windtunnel en 120 medewerkers in dienst: https://www.gpfans.com/nl/f1-nieuws/1012171/andretti-heeft-auto-al-in-windtunnel-staan-heeft-120-werknemers-van-mercedes-red-bull/

Vraag is of dit wel allemaal klopt als je het mij vraagt. Ze zullen best voorbereidingen treffen want 2026 is al dichtbij als je vanaf 0 begint. Maar misschien worden dit soort berichten door Andretti de wereld ingeholpen om het een ander te bespoedigen...
#14
Formule 1 forum / Re: Voorspellingen 2024
30 januari 2024 - 21:41:41
Silly season lijkt in ieder geval saai te worden.

Norris en Leclerc hebben al voor meerdere jaren bijgetekend.
#15
Of Red Bull 2  ;)