Wat schaft de pot?

Gestart door razzle_dazzle, 02 augustus 2005 - 17:35:05

« vorige - volgende »

Supermariobros


Martin

Citaat van: Supermariobros op 21 januari 2007 - 10:44:09
Zalm met tagliatelli

Lekker met verse spinazie en een roomsausje. Zelf maken, een kind kan dat ook.
Wel verse zalm kopen, en ruik er dan eens aan. Als het goed smaakt weet je de volgende keer ook of het goed is.
Ik heb wel eens een stuk vis in mijn handen gehad waarvan ik dacht, dat geef ik nog niet aan een kat.
Vis moet je ruiken, nogmaals ik kan niet uitleggen wat, maar je ruikt de zilte zee. Dan is het goed.

janke

Citaat van: Martin op 21 januari 2007 - 11:07:19
Citaat van: Supermariobros op 21 januari 2007 - 10:44:09
Zalm met tagliatelli

Lekker met verse spinazie en een roomsausje. Zelf maken, een kind kan dat ook.
Wel verse zalm kopen, en ruik er dan eens aan. Als het goed smaakt weet je de volgende keer ook of het goed is.
Ik heb wel eens een stuk vis in mijn handen gehad waarvan ik dacht, dat geef ik nog niet aan een kat.
Vis moet je ruiken, nogmaals ik kan niet uitleggen wat, maar je ruikt de zilte zee. Dan is het goed.

Nou Martin dit is puur toeval we hebben het op de eerste manier gedaan.Die zalm in bladerdeeg met spinazie uit de wok(jesus wat slink dat spul zeg) en spaghetti en komkommer/tomatensalade.Ik heb echt de mazzel dat mijn vrouw(tje) koken als hobby heeft,die zalm was prima.Bedankt voor de tip ! !
En natuurlijk een wit fris wijntje erbij.Zo en zometeen naar de film in Doetinchem. ;)
Some things are too important to be left in the past.

Martin

Nu ik weet dat je uit Amsterdam komt kan je gewoon vrouwtje of wijfie zeggen.
Maar ik lees dat je nog nooit verse spinzie hebt gekookt????
Even wokken en je hebt bijna niets meer over. Veel lekkerder dan uit de diepvries.
Moet ik hier nu ook de culinere kok gaan zijn? Geen probleem, ik weet van alles wel wat.
Ik vertel geen sprookjes, als ik het niet weet zeg ik dat.

janke

Citaat van: Martin op 21 januari 2007 - 21:53:35
Nu ik weet dat je uit Amsterdam komt kan je gewoon vrouwtje of wijfie zeggen.
Maar ik lees dat je nog nooit verse spinzie hebt gekookt????
Even wokken en je hebt bijna niets meer over. Veel lekkerder dan uit de diepvries.
Moet ik hier nu ook de culinere kok gaan zijn? Geen probleem, ik weet van alles wel wat.
Ik vertel geen sprookjes, als ik het niet weet zeg ik dat.


Waar lees je dat dan, natuurlijk koken we ook spinazie ,  lekker met een eitje, maar ik sta er altijd van te kijken dat het in de wok zo slinkt.
Ik denk dat niemand op dit forum vind dat jij sprookjes verteld , dus niet zo bescheiden ,come on man. ;)
Some things are too important to be left in the past.

janke

Ik kook vandaag (mijn vrouw werkt 3 dagen op een reklameburo als DTPer)
De pot schaft rode kool met appel, vers natuurlijk ,met suddervlees ,in Belgie noemen ze dat volgens mij zuur vlees.
Wij noemen het hier ook wel draadjes vlees.
Some things are too important to be left in the past.

Jasper

Ik denk dat wat jij bedoelt in Belgiƫ stoofvlees heet. ;)

Schumi nr1

Citaat van: Jasper op 23 januari 2007 - 20:09:03
Ik denk dat wat jij bedoelt in Belgiƫ stoofvlees heet. ;)

En dat heb ik zonet binnengesmikkeld, met frieten :P :)

Supermariobros

Zalm met witloof en patatjes

janke


Boerenkool met spekkies en (slagers)rookworst.
Some things are too important to be left in the past.

Jasper

Aspergesoep en dan een kilo lasagne.

Martin

Vanmiddag zalmsalade op knoklooftoast.
Vanavond Broccoli, gebakken aardappels en een biefstukje.

Alan Blues


daan

Spitskool, goed te doen

Martin

Niet te vreten. Boerenkool is lekker.