Wat schaft de pot?

Gestart door razzle_dazzle, 02 augustus 2005 - 17:35:05

« vorige - volgende »

daan

Oh dan weet ik het niet :P

Vandaag heb ik bratwürsten met spinazie op

Supermariobros

Gehaktballen met puree in tomatensaus

Jasper

Citaat van: Alan Blues op 23 februari 2006 - 17:31:45
Citaat van: Daan op 22 februari 2006 - 21:45:35
Kriek, is dat een kers? Ik herinner mij een biersoort die "kriek" heet..

Een kriek is zoet en een kers is zuur. Of omgekeerd. Ik heb het nooit geweten...  :-\

De vruchten die je rauw kan kopen en opeten zijn kersen, de zoetere vruchten dus. Krieken zitten meestal in een bokaal met een saus op basis van het sap (of alleen het sap, ik weet het niet) erbij.

@Daan: kriekbier is inderdaad bier op basis van krieken.

Schumi nr1

Ik heb filets van de Lipvis gegeten. 'k Had nog nooit van die vis gehoord maar hij was best wel lekker.

Martin

Citaat van: Schumi nr1 op 23 februari 2006 - 20:12:21
Ik heb filets van de Lipvis gegeten. 'k Had nog nooit van die vis gehoord maar hij was best wel lekker.

Heb ik ook nog nooit gegeten maar wil het wel eens proeven. Ik eet bijna alles uit de zee. Haring, schol, wijting, paling, inktvis, poon behalve garnalen, die lust ik niet.

Supermariobros


razzle_dazzle

Blinde vinken met aardappelen en boontjes.

Supermariobros


daan


Martin

Lekker, als ze maar klein zijn.

Schumi nr1


razzle_dazzle

forel met puree en een vissausje

daan


Supermariobros

Scholfilet met witloof en aardappelen

McChouffe


His leaving marks the end of an era in motor racing that he has defined by his mere presence.