Wat schaft de pot?

Gestart door razzle_dazzle, 02 augustus 2005 - 17:35:05

« vorige - volgende »

Ferrari 2010

Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

dj Peter

vanmiddag: stoofvlees met een boterham :-)

Martin

Citaat van: SaffierFM op 20 februari 2006 - 10:26:57
vanmiddag: stoofvlees met een boterham :-)

Ik had laatst ook een blikje stoofvlees gekocht. Weet je wat er inzit?

Ingrediënten
Paardenvlees 52%, water, uien, champignons, wortel, aroma's (bevat soja en gluten), plantaardige olie, tarwebloem, gemodificeerd maïszetmeel, tomatenpuree, suiker, zout, knoflook, kruiden, specerijen

Ik hoef het niet meer, ook niet meer uit de snackbar.

daan

Paardenvlees, daar is toch niks mis mee?


Jasper

Trouwens, stoofvlees kan je van alle soorten vlees maken, het is niet omdat het stoofvlees is dat het paardenvlees is. ;)

Straks pizza. Na de soep uiteraard. ;)

schumi4ever

Waarom stoofvlees uit blik???
Wie weet wat draaien ze daar nog allemaal in da ze der nie opzetten??
Vers is een half uurtje werk en zooooveeel lekkerder...
Vanavond trouwens lasagne op het menu(vers)

Jasper

Half uurtje werk maar het moet nog wel heel lang op het vuur staan zodat je nog wel thuis moet zijn natuurlijk. :)

Maar ik ben ook niet zo voor hondenvoer, dat is waar. :)

razzle_dazzle

Kalkoenschnitzel Milanaise
Broccoli
Penne met pesto

Supermariobros

Braadworst met rode kool en aardappelen

dj Peter

witloof met hesp en kaassaus met gekookte patatjes .

:P :P njammie  :P :P

David

Weet er iemand hoe je provinciaalse saus maakt?

En een goede stoofvleessaus?

daan

Een lekkere lasagne en erna net even met een paar vrienden een biertje gepakt :)

schumi4ever

Citaat van: David op 20 februari 2006 - 22:19:23
Weet er iemand hoe je provinciaalse saus maakt?

En een goede stoofvleessaus?

Stoofvleessaus: ajuin en vlees bruin bakken, beetje suiker en bloem opstrooien(Van elks een goeie lepel) overgieten met bruin bier (ik doe wel 2 liter op een kilo vlees maar ik heb graag veeeel saus) ,een boterham met mostord der bij ,beetje kruiden en laat maar pruttelen tot het vlees zacht is. Soms doe ik er ook een beetje rode wijn bij maar das naar eigen smaak...

razzle_dazzle

gehaktbrood met krieken en puree.