Welke film zag jij het laatst?

Gestart door Martin, 15 juli 2005 - 22:52:05

« vorige - volgende »

Supermariobros

Unbreakable ****



David Dunn raakt betrokken in een groot treinongeluk. Niemand van de inzittenden overleeft het ongeluk, behalve David die geen schrammetje heeft. Hij komt na het ongeluk in contact met Elijah Price, een verzamelaar van comics die z'n hele leven al geplaagd wordt door een slechte gezondheid en snel brekende botten.

Martin

Watchmen 2009

Wel aan begonnen maar niet uitgekeken.
Die film duurt 2 uur en 41 min.
Daar had ik na 50 minuten geen zin meer in.

Martin

Crossing Over 2009

*****

Director: ... Wayne Kramer

Cast:
Harrison Ford ...  Max Brogan
Jim Sturgess ...  Gavin Kossef
Ashley Judd ...  Denise Frankel
Ray Liotta ...  Cole Frankel
Alice Braga ...  Mireya Sanchez
Alice Eve ...  Claire Shepard

Max Brogan (Harrison Ford), werkzaam bij de Immigratiepolitie in L..A., hanteert met gemengde gevoelens de regelgeving tegenover de duizenden immigranten die hem passeren. Via zijn ogen, maar ook door die van zijn collega Hamid Baraheri, immigratieconsultant Denise (Ashley Judd), en haar man Cole (Ray Liotta) die voor de beoordelingscommissie werkt, is te zien hoe talloze mensen van verschillende nationaliteiten trachten de grens van L.A. over te steken, in de hoop daar een beter leven te vinden. Door de verhalen van deze mensen wordt pijnlijk duidelijk wat het verschil is tussen de Amerikaanse Droom en de harde realiteit die de vele immigranten in het L.A. van de 21e eeuw aantreffen.

Trailer:


13 augustus in de bioscoop.

Supermariobros

The take ***1/2



Felix De La Pena is een chauffeur van een beveiligingstransportwagen die het moeilijk heeft om rond te komen. Hij woont met zijn vrouw Maria en hun twee kinderen in oost L.A. Maar zijn leven verandert volkomen wanneer hij een gewelddadige overval overleeft, gepleegd door misdadiger Adell Baldwin. Felix krijgt te maken met een zeer zwaar herstel na deze gijzeling en ontwikkelt een agressieve zijde. Hij besluit op zoek te gaan naar de plegers van de overval.

Martin

The Ugly Truth 2009

***1/2

Director: ... Robert Luketic

Cast:
Katherine Heigl ...  Abby
Gerard Butler ...  Mike
Bree Turner ...  Joy
Eric Winter ...  Colin
Nick Searcy ...  Stuart
Jesse D. Goins ...  Cliff

Een televisieproducente met weinig geluk in de liefde wordt door haar seksistische mannelijke collega onderworpen aan een serie belachelijke testen. Hij probeert zijn theorieën over liefde te bewijzen en haar aan een man te helpen. Het resultaat is echter onverwacht.

Trailer:


Grappig van begin tot het eind.

Te zien vanaf (première): 01-10-2009

Supermariobros

The return **



Joanna Mills heeft een succesvolle carriere als vertegenwoordigster voor een transportbedrijf.
Maar haar privéleven gaat niet zo vlot. Ze is vervreemd van haar vader en wordt gestalkt door haar ex-vriend.
In haar nachtmerries beleeft ze de verschrikkelijke moord op een jonge vrouw die zij helemaal niet kent. Het lijkt erop dat zij het volgende doel van de moordenaar is en ze gaat op onderzoek in de woonplaats van de dode vrouw. Daar ontdekt Joanna dat sommige geheimen niet begraven kunnen worden, sommige geesten nooit sterven en dat de moord die zij wil oplossen wel eens die op haarzelf zou kunnen zijn...

Slaapverwekkende film

Folkert




Erg leuke film als je hem vroeger al hebt gezien of als je de tekenfilm serie kent.
Trotse vader van Rosalie(L)

Martin

The Pink Panther 2 2009

***

Director: ... Harald Zwart

Cast:
Steve Martin ...  Inspector Jacques Clouseau
Jean Reno ...  Gendarme Gilbert Ponton
Emily Mortimer ...  Nicole Durant-Clouseau
Andy Garcia ...  Vicenzo
Alfred Molina ...  Chief Inspector Randall Pepperidge
Yuki Matsuzaki ...  Kenji Mazuto
and John Cleese ... as Chief Inspector Dreyfus

Inspecteur Jacques Clouseau (Steve Martin) vormt een team met een internationale groep detectives die net zo stuntelig zijn als hijzelf. Hun missie is een dief te pakken te krijgen die over de hele wereld waardevolle historische objecten steelt.

Trailer:


Leuke film, maar niet zo leuk als die met Peter Sellers.

Martin

The Driver 1978

***1/2

Director: ... Walter Hill

Cast:
Ryan O'Neal ...  The Driver
Bruce Dern ...  The Detective
Isabelle Adjani ...  The Player
Ronee Blakley ...  The Connection
Matt Clark ...  Red Plainclothesman
Felice Orlandi ...  Gold Plainclothesman

De Driver is specialist in het rijden van de ontsnappingsauto bij roofovervallen. Hij is nog nooit aangehouden. Na weer een geslaagde ontsnapping maakt een politieagent het zijn prioriteit hem aan te houden. Hij belooft strafvermindering aan de bendegenoten van de Driver als zij behulpzaam zijn bij zijn arrestatie.

Trailer:
Niet zo snel kunnen vinden.

Martin

Cape Fear 1991

****1/2

Director: ... Martin Scorsese

Cast:
Robert De Niro ...  Max Cady
Nick Nolte ...  Sam Bowden
Jessica Lange ...  Leigh Bowden
Juliette Lewis ...  Danielle Bowden
Joe Don Baker ...  Claude Kersek
Robert Mitchum ...  Lieutenant Elgart
and Gregory Peck ...  Lee Heller

Max Cady komt na 14 jaar voor mishandeling vrij en zoekt de advocaat op die toen bewijzen heeft achtergehouden die hem vrij hadden kunnen pleiten. Hij bedreigt de advocaat die met wettelijke middelen zijn vrouw en dochter van bijna 16 (dezelfde leeftijd als het slachtoffer) wil beschermen. De man heeft in de gevangenis leren lezen en heeft ook rechten gestudeerd.

Trailer:


In 1962 waren dit de hoofdrollen:
Robert Mitchum ...  Max Cady
Gregory Peck ...  Sam Bowden


Trailer 1962:

Martin

The Black Dahlia 2006

*****

Director: ... Brian De Palma

Cast:
Josh Hartnett ...  Dwight 'Bucky' Bleichert
Scarlett Johansson ...  Kay Lake
Aaron Eckhart ...  Lee Blanchard
Hilary Swank ...  Madeleine Linscott
Mia Kirshner ...  Elizabeth Short
Mike Starr ...  Det. Russ Millard

In 1947 wordt in Los Angeles het levenloze en ernstig verminkte lichaam van een jonge vrouw, Elizabeth Short, gevonden. Twee LAPD-agenten worden op de zaak gezet, en Bucky, één van hen, ontdekt al snel dat zijn eigen vriendin een connectie had met het slachtoffer. Al snel leidt het onderzoek bovendien naar corruptie in het politie-departement.

Trailer:


Een echt goede film noir.

Supermariobros

Trucks **



In Amerika's beruchte Arca 51 zone, bekend om zijn UFO waarnemingen en kleine gehuchten, worden de inwoners gegijzeld door een mysterieus confooi op hol geslagen trucks. In de stad Lunar gaat Hope een aantal UFO-toeristen ophalen. Hope is pas gescheiden en is de eigenaresse van de plaatselijke herberg. Zij is goed bevriend met Ray, die het enige benzinestation bezit. Na de dood van zijn vrouw is deze met zijn zoon in Lunar komen wonen. Op weg terug worden Hope met haar gezelschap toeristen bijna van de weg af gereden door een stuurloze truck. Terug in de stad merken zij dat het echt mis is.

Supermariobros

The astronaut's wife **



Jillian Armacostis getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid: tijdens een routine-missie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden, raakt steeds meer in de war en probeert uit te vinden wat er aan de hand is.

Martin

Blue Velvet 1986

****1/2

Director: ... David Lynch

Cast:
Kyle MacLachlan ...  Jeffrey Beaumont
Isabella Rossellini ...  Dorothy Vallens
Dennis Hopper ...  Frank Booth
Laura Dern ...  Sandy Williams
Hope Lange ...  Mrs. Williams
Dean Stockwell ...  Ben

Jeffrey Beaumont (Kyle MacLachlan) vindt op een dag een afgesneden oor. Nog voordat hij het zichzelf beseft, betekent dit het begin van een bloedstollende en verontrustende thriller waarin hij helemaal wordt meegesleurd. Het verhaal ontrafelt zich rond een emotioneel gestoorde nachtclub zangeres (Isabella Rossellini) en een aan drugs verslaafde, levensgevaarlijke sadist (Dennis Hopper). Hoe dieper Beaumont in de problemen raakt, hoe meer hij geobsedeerd raakt door de donkere onderwereld waarin hij is beland.

Trailer:

Martin

The Pink Panther 2006

**1/2

Steve Martin ...  Clouseau
Kevin Kline ...  Dreyfus
Jean Reno ...  Ponton
Emily Mortimer ...  Nicole
Henry Czerny ...  Yuri
Kristin Chenoweth ...  Cherie
and Beyoncé Knowles ...  Xania

Inspecteur Jacques Clouseau wordt opgezadeld met de moord op een bekende voetbalcoach en het is aan hem om de dader te vinden. Een 'ongeluk' komt echter zelden alleen en ook wordt de overbekende 'Pink Panter Diamant' gestolen. Wat hebben deze twee zaken met elkaar te maken?

Trailer:
http://www.moviemistakes.com/film5463/trailer