Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

Martin

Inpakken en wegwezen

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten heeft omstreeks een uur of tien vanmorgen een 43–jarige bestuurder van een camper uit Nieuwegein bekeurd voor het volledig met folie inpakken van zijn voertuig. De man reed met zijn volledig ingepakte voertuig op de A27 ter hoogte van Vianen.



Door deze constructie ontstond vanaf de bestuurderszitplaats bovendien een iets vertekend beeld van de werkelijkheid op de weg. De man was op weg naar een beurs en wilde de camper schoon en droog houden om deze op een beurs te kunnen tentoonstellen. Wegens het op een onjuiste wijze aanbrengen van de kentekenplaat is hij bovendien gewaarschuwd.

Martin

Boterham achter stuur: 67 euro boete

Een vrouw die een hap van haar boterham nam terwijl ze aan het autorijden was, kreeg een forse boete.


Het nuttigen van een boterhammetje
achter het stuur is een Britse
automobiliste duur komen te staan...


"Ik haalde mijn hand maar heel even van het stuur", zegt een boze Ediri Tsekiri in de Daily Mail.

Een politie-agent zag het en slingerde de Britse meteen op de bon vanwege 'gevaarlijk rijgedrag'.

De 36-jarige zegt dat ze geen moment was afgeleid door het eten. "Ik had de sandwich kip thuis al gemaakt. De laatste happen had ik op de bijrijderstoel neergelegd dus ik kon het zo pakken."

De agent vroeg haar wat ze had gedaan als er ineens een kind voor de auto was gaan staan. "Op de rem staan", antwoordde Tsekiri. "Je hoeft toch niet constant je beide handen op het stuur te houden?"

Een woordvoerder van de politie zegt dat er geen verschil is aan te tonen tussen het bedienen van de radio, van versnelling veranderen en eten tijdens het rijden. "Elk geval wordt apart behandeld. Maar als je eet achter het stuur kun je je auto niet goed onder controle hebben."


Supermariobros

Verlichtingspaal stopt vlucht van twee gevangenen

In het lijstje domme criminelen horen deze twee zeker thuis. Twee gedetineerden slaagden erin om te ontsnappen uit een Nieuw-Zeelandse gevangenis, alleen duurde hun ontsnappingspoging maar even.

De twee gevangenen sloegen op de vlucht, maar leken even te vergeten dat ze aan elkaar geboeid waren. Toen ze dan ook nog eens een verlichtingspaal niet zagen staan, was hun vlucht helemaal afgelopen.

De twee liepen elk aan een andere kant van de paal en bleven met hun boeien errond hangen. Voor de agenten was het dan ook een koud kunstje om hen weer in te rekenen.

http://www.youtube.com/watch?v=L3SwaOAW3BE&eurl=http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/650827/2009/01/29/Verlichtingspaal-stopt-vlucht-van-twee-gevangenen.dhtml

;D ;D

Martin

Paris Hilton heeft het koud zonder BH

Aan Paris Hilton was heel goed te zien wat voor weer het in Londen was...



De socialite is in de Britse hoofdstad voor de opnames van My British Best Friend. Blijkbaar had haar hotelkamer een aangename tempratuur, want Paris besloot haar verblijfplaats te verlaten in een zwart mouwloos topje en zonder jas.

Aan haar gezicht was niet te zien of ze het koud had, maar aan andere lichaamsdelen wel...


Martin

Dikke vrouw moet dubbel betalen

Een vrouw van 160 kilo voelt zich zwaar gediscrimineerd omdat ze in een vlliegtuig voor twee stoelen moest betalen. Tot overmaat van ramp bleken die twee stoelen niet eens naast elkaar te liggen...



Toen Samantha Scafe wilde inchecken voor de vlucht van het Australische Cairns naar Coolangatta werd haar verteld dat ze dubbel moest betalen, omdat ze twee stoelen kreeg toegewezen. "Om het comfort van andere reizigers niet te verstoren", klonk het officieel bij Jetstar.

Daar ging de vrouw schoorvoetend mee akkoord, maar toen ze het toestel betrad, brak haar klomp. De voor haar gereserveerde plaatsjes bleken een eind van elkaar te liggen...

'Menselijke fout'
Jetstar bood haar excuses aan voor deze 'menselijke administratieve fout', maar blijft erbij dat de vrouw de volle pot moet betalen. Scafe laat het hier niet bij en stapt naar de antidiscriminatiecommissie, meldt The Cairns Post.

Dat je dubbel moet betalen omdat je jezelf dik vreet kan ik begrijpen maar dan wel twee stoelen naast elkaar.


Martin

Bejaarde moet via ladder woning in

Door een bizarre uitspraak kan een 70-jarige man alleen nog met een ladder in zijn woning komen. Een rechter gaf zijn onderbuurman gelijk dat de benedeningang alleen voor hem toegankelijk is...

En daardoor mag Eugen Dumitrescu uit het Roemeense Pitesti die ingang niet meer gebruiken, terwijl dat de enige ingang is naar zijn bovenverdieping...

Dumitrescu is woedend, meldt Ananova. "Hier laat ik het niet bij, ik ga in beroep. Zo kan ik niet leven. Voorbijgangers denken soms dat ik een ramenlapper ben en vragen me of ik hun ruiten ook kan lappen."

Soms gaan voorbijgangers er er zelfs van uit dat de man een dief is en krijgt hij de politie op zijn dak. "Die rechter zou zelf eens elke dag met een ladder zijn huis moeten inkruipen, dan zou hij wel anders piepen", aldus de boze bejaarde.


Martin

Vrouw in cel voor onbetaalde parkeerboetes

Een 38-jarige Oostenrijkse vrouw is naar de gevangenis overgebracht, omdat ze een reeks parkeerboetes niet had betaald. Het bedrag aan boetes was opgelopen tot ongeveer 24.000 euro.

Dat heeft de politie dinsdag laten weten. De ambtenaar in de stad Graz had in de afgelopen twee jaar ongeveer zevenhonderd aanmaningen ontvangen voor niet-betaalde boetes. Op geen enkele aanmaning gaf de vrouw een reactie. Ze moet vijfhonderd dagen in de gevangenis blijven.

Martin

Vetste patatje van Nederland blijft

De eigenaar die de vetste friet van Nederland bakt, ligt geen seconde wakker van het onderzoek van de Consumentenbond. Uit het frietonderzoek komt de Amsterdamse snackbar Marja als slechtste uit de bus.



"Gezond vet?" zegt een medewerker van het cafetaria in Het Parool, "hoe komen ze erop? Vet is vet". De eigenaar is niet van plan gezonder vet te gaan gebruiken.

Een werknemer, die niet met zijn naam in de krant wil, bevestigde dat Marja hard in plaats van het veel gezondere vloeibare vet gebruikt.

''Van Gouda's Glorie, al jaren. Maar wat maakt dat nou uit? Als het warm wordt, wordt het vanzelf vloeibaar. We gebruiken dit al jaren en dat gaan we nu echt niet ineens veranderen. Het wordt elke avond ververst en that's it."


Martin

Gezochte killer blijkt hamster

Een Amerikaans televisiestation heeft tijdens een nieuwsuitzending over de vermissing van een tiener een opmerkelijke blunder gemaakt...
Toen de nieuwslezeres de kijkers vertelde dat een man in Flordia mogelijk iets te maken zou hebben met de verdwijning, kwam de man niet in beeld, maar zagen de televisiekijkers een plaatje van een hamster.

Moord
"Hier zien we de mogelijke verdachte...nou dit is hem niet bepaald", reageerde de nieuwslezeres droogjes.
"Maar", ging ze verder alsof het de normaalste zaak van de wereld was, "we proberen zijn foto te bemachtigen. Hij zit momenteel vast vanwege de moord op zijn vriendin."

Filmpje



Martin

Oude baas cel in voor oud vergrijp

Een rechtbank in India heeft een 75-jarige arts veroordeeld voor het accepteren van omgerekend 40 cent smeergeld. Dat gebeurde 24 jaar geleden. In 1985 nam Balgovind Prasad 25 roepies aan van een straatveger voor het opstellen van een onecht medisch document, meldden functionarissen woensdag.

De zaak sleepte jaren voort tot Prasad in 1992 werd veroordeeld tot een jaar celstraf. In beroep werd de dokter echter vrijgesproken. Maar een hogere rechtbank bepaalde dinsdag dat de man wel degelijk schuldig is en drie maanden de gevangenis in moet.

Rechtszaken in India verlopen tergend langzaam. Zaken kunnen decennialang duren met eindeloze zittingen.


meatball

Citaat van: Martin op 04 februari 2009 - 19:14:00
Gezochte killer blijkt hamster

Een Amerikaans televisiestation heeft tijdens een nieuwsuitzending over de vermissing van een tiener een opmerkelijke blunder gemaakt...
Toen de nieuwslezeres de kijkers vertelde dat een man in Flordia mogelijk iets te maken zou hebben met de verdwijning, kwam de man niet in beeld, maar zagen de televisiekijkers een plaatje van een hamster.

Moord
"Hier zien we de mogelijke verdachte...nou dit is hem niet bepaald", reageerde de nieuwslezeres droogjes.
"Maar", ging ze verder alsof het de normaalste zaak van de wereld was, "we proberen zijn foto te bemachtigen. Hij zit momenteel vast vanwege de moord op zijn vriendin."

Filmpje



Lol  ;D ;D ;D
When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat

Martin

Boete van 50 euro wordt 2750 euro

Een 25-jarige Belg zal zich voortaan twee keer bedenken voordat hij besluit zijn boete niet te betalen.

B.S. was in oktober 2007 geflitst toen hij 99 kilometer per uur reed waar 90 is toegelaten. Hij kreeg een boete in de bus maar liet na deze te betalen. Daarop ging het dossier naar de politierechtbank. Daar kwam aan het licht dat B.S. zonder rijbewijs reed en al twaalf keer veroordeeld was.

De politierechtbank van Sint-Niklaas verhoogde de boete daarom tot 2750 euro van, zo schrijft de krant Het Laatste Nieuws.


Martin

Politie laat nonnen strippen

Twee Mexicaanse nonnen hebben een klacht ingediend tegen de politie omdat zij zich na hun arrestatie moesten uitkleden. Agenten wilden zeker weten dat ze vrouwen waren.

De nonnen waren in de stad Dolores Hidalgo gearresteerd toen zij bedelden voor aalmoezen. Zij werden onmiddellijk vrijgelaten toen bleek dat ze niets op hun kerfstok hadden, aldus een woordvoerster van justitie.

Martin

Tweeling vrijuit door verwarring over identiteit

Een Maleisische rechter heeft een van drugssmokkel verdachte tweeling niet kunnen veroordelen, omdat onduidelijk was wie van de twee de schuldige was. De 27-jarige mannen lijken zoveel op elkaar, dat de politie hen niet uit elkaar kon houden.

Als het wel tot een veroordeling was gekomen, had de rechter de doodstraf kunnen uitspreken. ,,Dit is een unieke kwestie, omdat het om een identieke tweeling gaat", aldus de rechter Zaharah Ibrahim zaterdag tegen Maleisische media. De rechter wees erop dat zelfs DNA-onderzoek geen uitsluitsel bood, omdat het DNA van beide mannen zou kunnen zijn.

R. Sathis Raj en Sabaris Raj waren aangeklaagd voor het smokkelen van 166 kilo cannabis en 1,7 kilo ruwe opium. Een van de twee werd gearresteerd toen hij een lading drugs overbracht naar een huis in een buitenwijk van Kuala Lumpur. Toen zijn broer kort daarop bij het huis arriveerde, werd hij ook opgepakt. De politie wist later niet meer wie van de twee eerst was aangehouden.


Martin

Bee Gee (59) krijgt kind met huishoudster (33)

Bee Gee-lid Robin Gibb (59) is vader geworden van een dochter. Zijn huishoudster van 33 is de moeder.



The Bee Gees-zanger heeft al 8 jaar een relatie met Yang, en kreeg bovendien de zegen van zijn vrouw Dwina, met wie hij nog steeds getrouwd is. De twee hebben namelijk een open relatie. Dit meldt Showbizspy.

De geboorte van het kind ging zijn vrouw echter iets te ver, waarna Yang door haar het huis uit werd gegooid. Dat Robin Gibbs de seks buiten de relatie zocht, mag geen verrassing heten.... Dwina zit bij de Brahman-sekte, waarvan leden geen seks zouden mogen hebben...

Robin Gibb, die al drie kinderen heeft, zou nu een appartement voor de kersverse moeder hebben gehuurd.