Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

Supermariobros

Nederlander vast in wasmachine

De brandweer in Nieuwleusen in de Nederlandse provincie Overijssel heeft een wasmachine moeten ontmantelen omdat een man er met zijn arm in gekneld zat. De handigaard was aan de machine beginnen prutsen op verzoek van zijn vrouw, die vond dat het apparaat "wat raar deed".

Uit veiligheidsoverweging had hij wel de stekker uit het stopcontact gehaald. Maar toch kwam de kerel met zijn arm vast te zitten in de machine. De brandweer moest erbij gehaald worden. De wasmachine werd opengeknipt en de ongelukkige amateur-reparateur kon worden bevrijd. Hij moest voor verzorging naar het ziekenhuis.

De machine was na de ingreep van de brandweer zodanig beschadigd, dat deze niet meer voor herstel in aanmerking komt.

Supermariobros

Constant dragen van trouwring kan leiden tot impotentie

De Slavische mannen wisten het al: zij droegen in het verleden hun trouwring niet langer dan vier uur per dag om hun seksuele lusten niet te verliezen. Want een trouwring, die door veel mannen constant gedragen wordt aan de ringvinger, kan leiden tot seksuele stoornissen en uiteindelijk zelfs tot complete impotentie. Als we Wit-Russische wetenschappers mogen geloven toch. "Iedereen die naar school is geweest, herinnert zich wel de zogenaamde rechterhandregel of kurkentrekkenregel uit de fysica", zegt biotherapist Sergei Gagarin.

Van goede te veel
"De ring zorgt voor een energiecircuit in je vinger", vervolgt Gagarin. "Neemt een man zijn trouwring systematisch af, zal het positieve effect van de energie in de seksuele atmosfeer uitdrukkelijk toenemen. Maar als je de ring constant draagt, kan dat van het goede te veel worden en je energiepeil doen afnemen."

Veel kinderen
"De Slaven droegen hun ring tot vier uur per dag. Dat hun seksuele lusten groot waren, valt af te leiden uit hun verhalen uit de oudheid. Slavische families hadden traditioneel veel kinderen. Natuurlijk is dit geen sluitende theorie en kan je discussiëren over welke invloed de metalen (zilver en goud) hebben op de menselijke organen, maar uiteindelijk kan je toch stellen: zij die niet 24 op 24 en 7 op 7 hun trouwring dragen, zouden weleens heel wat minder problemen kunnen hebben in hun seksleven", besluit Gagarin.

Supermariobros

Amsterdam biedt alternatief sinterklaasfeest voor volwassenen

Wie het zat is zijn hoofd te breken over cadeaus, verrassingen en gedichten voor het sinterklaasfeest, kan dit jaar zijn heil elders zoeken. In de Amsterdamse Stadsschouwburg vindt voor de liefhebber het eerste sinterklaasgala voor volwassenen plaats. Het festijn is verboden voor kinderen en heeft een wel heel bijzondere goedheilige man in petto.

Dat liet de Stadsschouwburg woensdag weten. Acteur Hans Kesting hult zich in een sexy sinterklaasgewaad en zal met een stel strenge pieten de zaal op zijn kop zetten.

Hoogtepunt van de avond is de uitreiking van 'Zwarte Pieten Award'. In de weken voorafgaand aan het gala kunnen mensen bepalen wie in aanmerking komt voor de titel 'Zwarte Piet 2005'.

Volgens een woordvoerder van het theater komen hiervoor lieden in aanmerking die het afgelopen jaar het nieuws hebben gehaald omdat ze iets niet goed hebben gedaan.

Supermariobros

Achtjarig meisje stuurt tand op naar Rode Kruis

Een achtjarig meisje met een groot hart heeft op een creatieve manier geld ingezameld voor de slachtoffers van de orkanen in Amerika. Ze stuurde haar loszittende tand op naar een plaatselijke afdeling van het Rode Kruis en hoopte dat de tandenfee haar inspanning zou belonen met een stapeltje geld onder haar hoofdkussen. Uiteindelijk was het niet de tandenfee maar een anonieme schenker die, ontroerd door zoveel menslievendheid, 500 dollar (416 euro, nvdr) naar Briton Nordmeyer opstuurde.

Briton had tegen haar moeder verteld dat ze iets wou doen voor de kindjes die na de opeenvolgende natuurrampen alles kwijt waren. "Voedsel, nieuwe huizen en scholen, speelgoed,... Er is zoveel dat ze nodig hebben. Het is leuk om hen daarbij financieel een beetje te kunnen helpen", aldus Briton.

Supermariobros

Zatte Rus rijdt van brug en landt in boom

Een zatte Rus met een goede engelbewaarder is ongedeerd nadat hij met zijn wagen van een brug was gedonderd. Zijn wagen stortte zo'n tien meter de dieperik in maar bleef steken in de takken van een boom.

Nikolay Voronov van Tomsk reed naar huis na een nachtje zwelgen met de makkers toen hij de controle over het stuur van zijn Toyota Carina verloor. Hij knalde door de vangrails aan de zijkant van een brug over de Ushaika-rivier, meldt de Komsomolskaya Pravda.

Enige boom
In plaats van twintig meter lager in de rivier te plonsen viel de wagen tien meter diep en bleef toen steken in de takken van de enige boom in de wijde omtrek.

Voorbijgangers die de wagen in de boom zagen hangen verwittigden de hulpdiensten, die tot hun verbazing vaststelden dat Voronov ongedeerd was. De wagen, die ze uit de boom konden halen met behulp van een lier, was slechts licht beschadigd.

Supermariobros

Zweedse spermadonor moet alimentatie betalen

Een 39-jarige Zweed die als spermadonor een lesbisch stel hielp hun kinderwens te vervullen, moet voortaan alimentatie betalen voor de drie kinderen die daaruit zijn voortgekomen. Dat heeft het Zweedse hooggerechtshof woensdag bepaald, aldus het persbureau TT.

De man trad begin jaren negentig op als spermadonor voor het paar. Tussen 1992 en 1996 werden drie zoons geboren. De Zweed zegt dat hij met de vrouwen heeft afgesproken dat hij niet betrokken zou zijn bij hun opvoeding, hoewel hij wel een document heeft getekend waarin hij erkent de biologische vader te zijn.

Vlak nadat hij die papieren had ondertekend, gingen de vrouwen uit elkaar. De biologische moeder eiste vervolgens dat de spermadonor alimentatie zou gaan betalen. Hij stapte naar de rechter maar verloor de zaak, ook in hoger beroep. Ook het hooggerechtshof oordeelde dat hij als de biologische vader moet meebetalen aan de opvoeding van zijn kinderen.

Supermariobros

Jongeren voeren konijn in dierentuin aan alligator

Een paar jonge bezoekers van de Engelse Welsh Mountain-dierentuin hebben voor de ogen van geschokte kinderen een konijn uit de kinderboerderij gehaald en aan de alligators gevoerd.

De jongeren kwamen de dierentuin binnen door over een muur van de uitgestrekte dierentuin te klimmen. Daarop gingen ze naar de kinderboerderij, waar jonge bezoekers worden aangemoedigd de dieren aan te raken. Een van de jongeren greep een konijn en wierp die toe aan de alligators, die zijn gift dankbaar in ontvangst namen.

Een man en zijn dochter die het nog levende konijn tussen de kaken van een van de alligators zagen zitten, sloegen alarm. Het roofdier, Albert, sleurde het beestje daarna het water in om het te verdrinken voor zijn maaltijd. Een van de daders is aangehouden, maar twee anderen wisten te ontsnappen.

De dierenbeulen  :o

Supermariobros

Droog je af met bamboe

Een handdoek is een handdoek. Althans, dat dachten wij. Tot we een handdoekje van Bamboo , de nieuwe collectie van Santens, in handen kregen. Het gaat om een nieuw gamma badstofproducten op basis van bamboevezels, dat op vlak van zachtheid zijn gelijke niet kent. Naast extreem zacht zijn de handdoeken ook beter absorberend dan katoen.

Omdat bamboevezels van nature antibacteriële eigenschappen hebben, zijn ze ook erg hygiënisch. Omdat het om een grote innovatie gaat, heeft de firma Santens het productieproces gepatenteerd.

Supermariobros

Vrouw bevalt van zestiende kind

Dinsdag beviel ze van haar zestiende kind, en nu al denken Michelle Duggar en haar man Jim Bob Duggar na over de volgende zwangerschap. ,,Wij houden allebij gewoon heel erg veel van kinderen en we beschouwen elk kind dat we krijgen als een zegen van de Heer", aldus de 40-jarige vader.

De 39-jarige moeder Michelle beviel op 21-jarige leeftijd van haar eerste kind en maakt het volgens haar man evenals haar jongste kind goed.

Het nu achttien leden tellende gezin is bezig met de bouw van een huis dat 650 vierkante meter woonoppervlak moet bieden. Het huis moet zo groot worden omdat er negen badkamers in geplaatst zullen worden, alsmede verschillende slaapzalen voor de jongens en meisjes, een enorme keuken, vier wasmachines en vier wasdrogers.

Supermariobros

Vrouwenboezem wordt nieuwe jukebox

Binnenkort kan een vrouwenboezem omgebouwd worden tot een mp3-speler. Computerchips voor het opslaan van muziek zouden in de ene borst worden ingeplant, de andere borst krijgt een mp3-speler ingebouwd.

Bedenker van het bizarre idee, BT Laboratories zegt dat het concept binnen 15 jaar realiteit zou kunnen zijn. Buigzame plastieken plaatjes, ingebouwd in borstimplantaten, zouden via draadloze technologie de muziek naar een koptelefoon zenden, terwijl de speler gestuurd kan worden via een paneeltje.

"Borstimplantaten enkel voor 'decoratie' is ook nogal dom. Als je dan toch al iets laat inplanten, kan je er beter iets bruikbaars van maken ook," zegt Ian Pearson van BT.

De sensoren, die in de borsten geplant worden, kunnen de eigenaars ook waarschuwen voor hart- en bloeddrukproblemen en borstkanker.

Supermariobros

'Mummie' overvalt bank

Een boef wiens gezicht helemaal ingewikkeld was als een Egyptische mummie, heeft met succes een bankoverval gepleegd in Wenen. De man wandelde de bank binnen en schoof zelfs gewoon aan. Toen het zijn beurt was, overhandigde hij de bankbediende een briefje waarop stond dat hij een granaat bij zich had en geld eiste. De bankbedienden namen het dreigement ernstig en vulden een sporttas vol geld. Daarna liep 'de mummie' rustig weg. De man is spoorloos.

Supermariobros

Politie betrapt vrijende inbreker op heterdaad

De politie van Pittsburgh in de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft een inbreker op heterdaad betrapt in een appartementsgebouw in de wijk Squirell Hill. De agenten troffen de 40-jarige Robert Calloway in de kelder aan toen die met een onbekende vrouw lag te vrijen. Ze werden beiden in de boeien geslagen.

De inbreker was niet aan zijn proefstuk toe en zou al eerder in andere appartementsblokken hebben ingebroken. Bewakingscamera's konden telkens vastleggen hoe hij het deurslot forceerde.

Soms stal Calloway niets, in andere gevallen ging hij ervandoor met onder meer een jerrycan benzine en een gereedschapskist. Calloway had voor zijn amoureuze escapades ook al wat spullen uit de voorraadskasten van de kelder meegenomen.

Supermariobros

Spionnen gezocht

De Britse buitenlandse veiligheidsdienst MI6 heeft haar stilzwijgende traditie verbroken. Nieuwe spionnen worden niet langer benaderd in universiteiten of herenclubs, maar via een website .

De Secret Intelligence Service, zoals de dienst zich noemt, meldt achtergronddetails over de historie en zijn rol voor de Britse overheid. De voornaamste reden voor de site is echter om meer mensen te interesseren voor het werk bij MI6. Momenteel werken er zo'n 2000 mensen, maar in de strijd tegen het terrorisme wil ze dat aantal verdubbelen. "Het idee dat je moet wachten tot een geheimzinnige man je op de schouders klopt, is uit de tijd," vertelde de woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse zaken.

Supermariobros

Hypnotiserende bankovervaller

Moldavische bankbedienden mogen voortaan geen oogcontact meer maken met hun klanten. De opgedragen regel is er gekomen nadat er enkele bankovervallen hebben plaats gevonden die wel eens door een hypnotiseur zouden kunnen gepleegd zijn.

De boef zou al verschillende bankbedienden benaderd hebben en hen onder hypnose hebben gebracht. Hij ging er telkens vandoor met een aanzienlijke buit. Volgens de politie zou de hypnotiseur zijn opleiding in Rusland hebben gekregen.

De man slaat eerst een praatje met de bankbedienden en brengt hen daarna subtiel onder hypnose. De bankbedienden overhandigen telkens onder hypnose het geld. De man laat hen daarna in zo'n toestand achter dat ze zich niets meer van het voorval kunnen herinneren. De man zou bij zijn laatste overval een bedrag van meer dan 29000 euro buitgemaakt hebben.

Supermariobros

Koeweit houdt kamelenrace met robots

In Koeweit is donderdag de eerste kamelenrace met robots als jockey gehouden. Het land had duizenden jongens, soms niet ouder dan vier jaar, in dienst voor de populaire sport.

Onder druk van de Verenigde Staten en mensenrechtenorganisaties heeft Koeweit dit jaar de inzet van kinderen verboden.

De 25 in Zwitserland vervaardigde robots hebben het formaat van kleine jongens en zijn op afstand bestuurbaar. In een proefrace moesten kamelen met hun meganische berijders een traject van 10 kilometer afleggen.

Het evenement bleek uiterst succesvol. ,,Dit voorkomt de inzet van kinderen in toekomstige races'', aldus de sjeik van Koeweit.