Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

Supermariobros

Cambodjaan deelt bed met gereïncarneerd kalfje

Een Cambodjaanse jongen van 13 deelt voortaan het bed met een wit kalf. Een waarzegger heeft het gezin immers verteld dat het kalf de reïncarnatie zou zijn van de beste vriend van de jongen in een vorig leven. Het kalf voelt zich al goed thuis bij het gezin, aangezien het de moeder, die gewoonlijk aan de zijde van de jongen slaapt, elke avond uit het bed duwt.

De politie heeft vandaag verklaard dat duizenden kijklustigen zich naar het dorpje in de provincie Kampot begeven hebben om het schouwspel waar te nemen. "Het kalf komt elke avond de familiale woning binnengestapt en wil absoluut samen met Pheaktra, de zoon van het gezin, in bed liggen. Het dier van amper één maand oud dwingt de moeder om een andere slaapplaats te zoeken", verklaarde de hoofdcommissaris van de plaatselijke politie.

Geen slecht voorteken
"Het gezin heeft geen klacht neergelegd. Ze hebben de raad gevraagd van enkele waarzeggers, die hen verteld hebben dat het kalfje de reïncarnatie is van de beste vriend van Mam Pheaktras in een vorig leven. Hij wil nu opnieuw aan de zijde staan van zijn vriend."

De commissaris voegde er nog aan toe dat het gezin blij is dat het om een oude vriend gaat en niet om een slecht voorteken. Dieren die het huis binnenkomen worden namelijk vaak op die manier geïnterpreteerd. De overgrote meerderheid van de Cambodjanen zijn boeddhistisch en geloven dan ook dat de ziel gereïncarneerd wordt na de dood. Een mens kan reïncarneren in verschillende vormen, afhankelijk van de verdiensten en prestaties van het wezen in zijn vorige leven.

Supermariobros

Radardetector verstopt in decolleté

De politie maakt serieus werk van de speurtocht naar verboden radardetectoren. In Aalten dook zij er zelfs eentje op uit het decolleté van een passagiere.

De vrouw en haar chaufferende medereiziger uit het Duitse Vreden werden betrapt bij een controle, maakte de politie woensdag bekend. Toen agenten het portier van de 25-jarige automobilist openden en de radarverklikker opeisten, tastte de vrouw in haar boezem en viste het bedieningskastje uit haar decolleté.

Met een boete van 250 euro en inbeslagname van de verklikker mocht het duo zijn weg vervolgen.

Supermariobros

Belgen steken als eerste met kajak Kanaal Ramsgate-Nieuwpoort over

Vier Belgen zijn er als eerste in geslaagd met een kajak het Kanaal tussen Ramsgate en Nieuwpoort over te steken. Woensdagmorgen om 00.35 uur vaarden ze de haven van Nieuwpoort binnen.

Om 2.30 uur dinsdagochtend startten Tjerk Pillen en Cindy Vandeweghe uit Wenduine, Bart Pauwels uit Alveringem en Steven Hobert uit Damme hun recordpoging in Ramsgate om 22 uren later moe, maar tevreden aan te komen in Nieuwpoort. De vier zetten hiermee als eerste kajakkers de overtocht tussen Ramgate en Nieuwpoort op hun naam. In vogelvlucht bedraagt de afstand 50 zeemijl (94 kilometer). Door de stromingen moesten ze zo'n 140 kilometer peddelen.

In 1978 slaagden drie Britse kajakkers er al in het Kanaal over te peddelen tussen De Panne en Folkstone. Zij deden er toen 33 uren over.



Supermariobros

Psychotherapeut vindt duizendpoot van 22,8 centimeter

Aaron Blick, een 32-jarige pyschotherapeut uit Londen, stond even vreemd te kijken toen hij, afgaand op geritsel achter zijn boekenkast en ervan overtuigd een muis te vinden, een reuzenduizendpoot in zijn studeerkamer aantrof.

Het volgens Blick prehistorisch ogende monster was maar liefst 22,8 centimeter groot. En nog giftig ook, bleek later, toen hij de duizendpoot voor nader onderzoek afleverde bij het Natural History Museum.

Volgens Stuart Hine, entomoloog bij het NHM, gaat het om de scolopendra gigantea, 's werelds grootste duizendpoot. Het insect heeft voorklauwtjes waarmee hij venijnig kan toeslaan en - overigens voor mensen niet dodelijk - gif in zijn slachtoffer kan spuiten.


Ferrari 2010

Dieven zetten zichzelf op het net

Drie Argentijnse dieven stalen onlangs een gsm, maar wisten niet dat de foto's die ze ermee namen tot hun arrestatie zou leiden. De dieven gingen er in de stad Rosario in de Argentijnse provincie Santa Fe ook vandoor met 20 ton kunstmest van het bedrijf Petrobras Energy.

De gsm was zo ingesteld dat elke foto die ermee genomen werd, automatisch werd doorgestuurd naar een persoonlijke website. De eigenaar van de gsm zag dat natuurlijk en lichtte de politie in. De politie analyseerde de foto's en kon de drie boeven snel identificeren. Niet lang daarna werden ze opgepakt.

"Wisten zij veel dat hun foto's op een website terechtkwamen. Ze namen er zoveel dat het echt makkelijk was om hen te identificeren. Het moet de makkelijkste aanhouding uit mijn carrière zijn", zei een politiewoordoverder.



;D ;D ;D ;D ;D
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Supermariobros

Duitser vermoordt buurvrouw en bewaart lijk 7 maanden op balkon

Het Duitse gerecht heeft woensdag een man uit Halle veroordeeld tot een celstraf van elf jaar omdat hij zijn buurvrouw had neergestoken en haar lichaam zeven maanden lang op zijn balkon had bewaard.

De rechter bevond de 42-jarige man schuldig aan de moord op zijn 39-jarige buurvrouw in november 2003. Hij diende de vrouw meerdere messteken toe. De politie werd op de hoogte gebracht door enkele inwoners van het appartementsgebouw waar de man woonde omdat er een doordringende geur van ontbinding hing.

Supermariobros

#7476
Miljoen dollar voor autowrak James Dean

De zwaarbeschadigde Porsche waarin acteur James Dean om het leven kwam, is 1 miljoen dollar waard. Dat is namelijk wat en automuseum in Illinois ervoor geboden heeft.

Het museum wil het wrak tentoonstellen omdat het vijftig jaar geleden is dat Dean verongelukte. Niemand weet waar het voertuig zich bevindt. Het museum hoopt dat de huidige bezitter zich meldt en de wagen voor een miljoen dollar van de hand wil doen.

Dean reed zich in 1955 op een Californische snelweg dood in een Porsche 550 Spyder. George Barris, die bevriend was met Dean en de Porsche voor hem had verfraaid, kocht het wrak. Hij leende de wagen uit aan de politie, die het gebruikte als afschrikwekkend voorbeeld bij veiligheidsdemonstraties. Na afloop van zo'n demonstratie verdween de auto.


Ferrari 2010

#7477
Gecastreerden moeten onderbroek uittrekken om staatssteun te krijgen

In Lucknow (India) bestaat er een vereniging voor Gecastreerden die in ruil voor hun onvruchtbaarheid staatssteun van de regering trekken. Het systeem kent een enorm succes, maar heeft nu ook mensen met minder goede bedoelingen op ideeën gebracht. Steeds meer charlatans doen zich namelijk voor als valse 'eunuchen' en proberen op die manier illegale inkomsten binnen te rijven.

Daar hebben de districtsmagistraat en de hoofdinspecteur van politie nu wat op gevonden. Agenten krijgen voortaan de bevoegdheid om elke vermeende steuntrekker tot op het bot te onderzoeken. Lees: hem vragen om zijn onderbroek uit te te trekken en kijken of er iets hangt te bengelen. Als de Belgische regering op soortgelijke ideeën zou komen, zou misschien eindelijk het geheim achter de hoge noten van Eddy Wally ontsluierd kunnen worden.


Moet je weten, die laatste woorden heb ik er niet zelf bijgetypt, die stonden zo bij de krant  ;D ;D ;D ;D
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Duitsers proberen wereldrecord douchen scherper te stellen

Tien Duitsers proberen momenteel het record aantal uren douchen scherper te stellen. De twee vrouwen en acht mannen zijn tussen de 18 en de 22 jaar oud en proberen sinds woensdag in Hoevelhof in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen meer dan 101 uren onder de douche te staan. Om het record te breken moeten ze nog tot zondag douchen.

Elke deelnemer mag elk uur een pauze van 10 minuten nemen voor een hapje te eten, wat te drinken en een bezoekje aan het toilet te brengen. Tijdens de pauze smeren ze zich ook in met crème om hun huid tegen het water te beschermen. Een dokter staat de douchers bij. Volgens initiatiefnemer Patrick Foerster van het hotel Victoria kunnen de omstandigheden niet beter.

De persoon die het langst onder de douche blijft, mag rekenen op een geldprijs van 2000 euro. De huidige recordhouders zijn een groep studenten uit Berlijn die 100 uren onder de douche stonden.

Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Nederlandse springers klaar voor WK bommetje

Het WK bommetje, dat dit weekeinde plaatsvindt in het Duitse Heilbronn, telt acht Nederlandse deelnemers. Degene die de meest gewaagde sprong maakt, mag zich in Duitsland tot wereldkampioen laten kronen.

De Nederlanders hebben voor het laatst geoefend in het Amsterdamse Sloterbad. Donderdagochtend vertrekken zij richting Heilbronn om daar met tweehonderd andere deelnemers uit zes verschillende landen om de wereldtitel. Elke deelnemer mag drie keer van de duikplank springen. "Twee sprongen mogen ze zelf uitkiezen. Maar voor elke deelnemer is het traditionele bommetje verplicht", zegt de Nederlande coach Cor Stuut.

Onder de deelnemers bevindt zich Nederlands kampioen Koos Planting. Zij favoriete sprong is de duikbom. Deze wordt volgens Stuut gemaakt door na een aantal schroeven of salto's in de foetushouding het water te raken.

Bommetjepringen verschilt niet zo veel van het schoonspringen, vindt de bondscoach. "Het is wat spectaculairder. De jury let bij bommetjesspringen, in tegenstelling tot schoonspringen, op de hoeveelheid water doe omhoog spat en het lawaai dat daarbij vrijkomt."
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Belgische gepensioneerden hebben geld te veel

Senioren: een kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Vooral gepensioneerden beleggen meer dan ooit tevoren, geld in fondsen en op spaarboekjes. In totaal voor meer dan 260 miljard euro. Met dat bedrag kun je bijna de hele Belgische economie opkopen. Vermogensbeheerders wijzen erop dat het vooral de gepensioneerden zijn die over aanzienlijke spaaroverschotten beschikken. Jonge gezinnen kunnen geen geld opzij zetten en profiteren daardoor niet van de stijging op de beurs.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Vreemd nieuws-topic succesvolste ooit op het F1pits forum

De vreemd nieuws-topic, welke gestart is door Martin en de laatste tijd dagelijks met een tiental berichten word aangevuld door Schumi 2005 en Supermariobros, is de succesvolste topic op het F1pits forum ooit.

De 500 bladzijden lange topic bevat vanaf heden 4500 posts en is al bijna 47500 keer bekeken. De topic is maarliefst 3 keer langer dan de 2de succesvolste topic, het woordspelletje meerbepaald, en zal waarschijnlijk nog jaren blijven groeien. Qwa aantal keren bekeken is hij niet zo extreem, maar toch nog steeds ruim 1750 keer meer dan de topic met de meeste droge en idiote humor die je ooit zal kunnen lezen.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Drie vrouwen dwingen man onder bedreiging van pistool tot seks

De politie van Seoul (Zuid-Korea)  is op zoek naar drie vrouwen die een dertigjarige man in een hinderlaag lokten en hem onder bedreiging van een pistool tot seks dwongen.

Volgens Paula Nothnagel, de woordvoerster van de politie, was de man door de stad aan het wandelen toen een kastanjebruine BMW plots naast hem kwam rijden. De chauffeuse en haar twee vrouwelijke passagiers vroegen of hij de weg naar het Savoy Hotel kende. Dat was het geval, dus kroop hij samen met hen in de auto om hen naar hun bestemming te begeleiden.

Naar een ander hotel
Eens ter plaatse konden de vrouwen hem overtuigen een drankje in de bar te nuttigen. Daar namen ze echter geen genoegen mee: ze vroegen of hij hen ook de weg naar een volgend hotel kon tonen. De sukkelaar voelde geen nattigheid en bood gewillig zijn diensten aan. Onderweg namen de vrouwen echter plots een andere richting en reden ze een donker en leeg veld op.

"Eén van de vrouwen haalde een vuurwapen boven en richtte het op de man", aldus Nothnagel. "De vrouwen kleedden zich alle drie uit en dwongen de man tot seks met elk van hen."
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Tanzaniaan overleeft gevecht met leeuw

Een 50-jarige Tanzaniaan heeft een aanval van een leeuw overleefd door simpelweg terug te vechten. Toen hij op weg was naar zijn boerderij, besprong het dier hem plotseling vanuit de struiken.

,,Ik weigerde te gaan liggen en me door het dier te laten doden'', vertelde hij de lokale krant The Guardian.

De man werd door de leeuw tegen de grond gewerkt en vervolgens herhaaldelijk gebeten en door de klauwen verwond. Hulpgeroep van omstanders leidde het roofdier af, dat daarop een andere man in zijn dijbeen beet voordat het het bos in vluchtte.

Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Bejaard koppel komt tijdens Katrina in beek vol alligators terecht

In Mississipi schuilen de gevaren na de doortocht van orkaan Katrina om elke hoek. Vraag het maar aan een 90-jarige man en zijn vrouw die door de snel opkomende vloedgolven vast kwamen te zitten in hun auto. De wagen werd de speelbal van het snel stijgende water en kwam uiteindelijk terecht in een beek... vol alligators die net voordien ontsnapt waren uit een krokodillenboerderij.

David Nix was getuige van het drama en snelde het bejaarde koppel ter hulp. "De alligators waren gewoon aan het wachten tot die twee mensen verdronken zouden zijn. Ze zaten gewoon in hun auto, deden niets en waren totaal in shock. Enkel het stuur hielden ze beiden angstvallig vast", aldus Nix.

Gelukkig voor hen aarzelde Nix niet. Hij zwom naar het in nood verkerende koppel toe, bracht eerst de man in veiligheid en sleepte even later ook de vrouw uit het water. Beiden vertoeven nu veilig en wel in het Cedar River-ziekenhuis.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.