Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

Ferrari 2010

Uitbater van babywinkel schiet wildplasser in voet

Een akkefietje tussen een wildplasser en de uitbater van een babywinkel aan de Turnhoutsebaan in Antwerpen is gisteravond ontaard in een schietincident. De wildplasser, een Pool van 32 jaar, kreeg een rubberen kogeltje in de voet en moest voor verzorging naar het ziekenhuis. Hij werd gearresteerd, maar de schutter mocht na verhoor opnieuw naar huis, aldus Paul Van Lint van het Antwerpse parket.

Tinkelend watergeluid
De 61-jarige uitbater van Kleuterland hoorde even voor 19 uur een tinkelend watergeluid uit zijn tuin komen. Hij ging een kijkje nemen en zag tot zijn stomme verbazing hoe een man van op de derde verdieping van het gebouw op zijn tuinmeubelen aan het plassen was.

Gewapend met een honkbalknuppel trok hij naar boven om de wildplasser eens wat goede manieren bij te brengen. De Pool was echter in het gezelschap van vier kompanen. Ze begonnen tegen de uitbater te roepen, waarop die eieren voor zijn geld koos en afdroop naar zijn winkel.

Tweeloop
De wildplasser kwam hem echter achterna. De uitbater wilde nog snel de deur achter zich dichttrekken, maar de man drong toch de zaak binnen. Hij gooide zijn honkbalknuppel weg en haalde een tweeloop tevoorschijn. De Pool was daar niet van onder de indruk. Hij uitte enkele bedreigingen en stapte op de man af. Die hield zijn geweer naar beneden gericht en loste een schot om zijn tegenstander af te schrikken.

Pool neemt de benen
Een van de rubberen kogeltjes boorde zich in de voet van de wildplasser. Ook het uitstalraam van de winkel raakte beschadigd. De politie en de hulpdiensten kwamen ter plaatse. De Pool werd gearresteerd en voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Daar nam hij echter de benen. Even later werd hij op de Ruggenveldlaan aangetroffen en terug naar het ziekenhuis gevoerd.

De uitbater van de babywinkel werd niet gearresteerd. Hij had een vergunning voor het wapen en mocht na verhoor beschikken.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Succesvolle meidengroep zijn bedriegende mannen


Lady: vrouwen met een mannelijk verleden.

Zuid-Korea reageert woedend op de leden van de succesvolle meidengroep Lady. De meisjes van de band hebben verklapt dat ze allemaal een geslachtsoperatie ondergingen. "Eigenlijk zijn we een boyband", klint het.

Transseksuelen
De onthulling zorgt voor een storm van verontwaardiging. Sine, Sahara, Binu en Yoona zijn de muzieksensatie maar of dat nog langer zo zal blijven, wordt nu afwachten. Ze zijn lang niet de enige transseksuelen in het land. Hun aantal wordt geschat tussen de 4.000 en 10.000. 
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Supermariobros

Bank stuurt kaart naar 'Lul Hoofd'

Het is onduidelijk wat Chris Lancaster de werknemers van de dienst voor de uitgave van bankkaarten van de NatWest bank heeft aangedaan om het volgende te verdienen. De bank stuurde hem een nieuwe bankkaart waar zijn naam luidt Dick Head, letterlijk Lul Hoofd.

Zijn volledige titel luidt Mr C Lancaster Dick Head, waardoor de achttienjarige inwoner van Essex ging jammeren bij de tabloid The Sun: "Ik weet dat ik een paar keer in het rood ben gegaan, en dat ik een paar keer een rekening heb gekregen van dertig pond maar ik heb niets gedaan om dit te verdienen!"

Supermariobros

Citaat van: Schumi 2005 op 01 augustus 2005 - 12:02:28
Big Brother zoekt hoogzwangere kandidate om live te bevallen

De makers van de Nederlandse versie van het realityprogramma Big Brother zijn op zoek naar een hoogzwangere vrouw die live op televisie wil bevallen. Dat heeft een woordvoerder van producent Endemol vandaag laten weten. Er zijn al elf kandidaten geselecteerd, de aanstaande moeder moet het aantal deelnemers compleet maken.

"Buitengewoon interessant"
Het gaat om een vrouw die nu zes of zeven maanden zwanger is. Het lijkt de makers volgens de Endemol-woordvoerder "buitengewoon interessant" om te zien wat voor invloed de zwangerschap en bevalling hebben op de groepsdynamiek. Het idee voor de zwangere kandidate ontstond tijdens de audities.

Er hadden zich een aantal zwangere vrouwen aangemeld, waarop de makers bedachten dat het leuk zou zijn als de baby ook in het huis zou worden geboren", vertelt de woordvoerder. De vrouwen die zich tot nu hadden ingeschreven voor Big Brother, zijn afgevallen omdat ze in een te vroeg stadium van hun zwangerschap zaten.

Goede verzorging
Voor de aanstaande moeder wordt goed gezorgd. "Er wordt een speciale kraamkamer ingericht en voor het geval er complicaties zijn bij de bevalling staat er een ambulance klaar om de vrouw naar het ziekenhuis te brengen." Of de vader ook bij de bevalling mag zijn of na de geboorte op bezoek mag komen in het huis in Aalsmeer, is nog niet bekend.

De zwangere deelneemster heeft verder geen privileges: ze kan net als de andere bewoners worden weggestemd, ook als ze nog niet is bevallen. Als de makers voor de start van het programma geen hoogzwangere vrouw vinden, wordt er alsnog een niet-zwangere kandidaat geselecteerd. De vijfde Nederlandse Big Brother-serie is vanaf het najaar te zien op de nieuwe zender Talpa met als presentatoren Bridget Maasland en Ruud de Wild.

Massale belangstelling voor Big Brother-bevalling

Veertien hoogzwangere vrouwen zijn in de eindstrijd om te bevallen in het Nederlandse Big Brother-huis. De makers van de Nederlandse versie van het realityprogramma kondigden enkele dagen geleden aan dat ze op zoek waren naar een hoogzwangere vrouw die live op televisie wil bevallen. Het omstreden idee slaat enorm aan onder vrouwen die over ongeveer twee maanden moeten bevallen.

Big Brother-hoofdredacteur Hummie van der Tonnekreek: ,,We werden werkelijk overspoeld met reacties. Tot onze vreugde heeft zwanger Nederland onze intenties heel goed begrepen. We zijn met veertien aanstaande moeders serieus in gesprek. Zij krijgen behalve een medisch onderzoek ook een uitgebreid onderhoud met onze psycholoog. We willen zeker weten dat degene die we uiteindelijk selecteren precies weet waar ze aan begint.''

Van der Tonnekreek: ,,De moeders hebben ieder hun eigen verhaal. Wat de vrouwen verenigt is dat het ze allemaal aanlokkelijk lijkt in de warme gezelligheid van het BB-huis te bevallen."

Ferrari 2010

Ik zou dat eerlijk gezegd als man niet toestaan hoor, je hoogzwangere vrouw daar in steken. Ok, ze zal wel een goed verzorging krijgen, maar toch. Aangezien het spelconcept is dat ze afgezonderd zijn van de buitenwereld zal de vader zijn kind amper of niet kunnen zien de eerste dagen  :-\
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Man betaalt snelheidsovertreding met vuilnisbak vol centjes




Een snelheidsovertreder betaalde in Moorhead in de Amerikaanse staat Minnesota zijn snelheidsovertreding van 120 dollar in 12.000 centjes. De man dacht er snel van af te zijn, maar dat was buiten de rechter gerekend. Die liet de snelheidsovertreder wachten tot de dollarcentjes (0,01 $) waren geteld.

"Als de persoon kwaad is op de politie, waarom laat hij er dan de gerechtsadministratie voor opdraaien?", zei rechter John Pearson van het district Clay Coynty aan een plaatselijke krant. "Hij straft er de verkeerde mensen mee."

Het personeelslid dacht er niet aan om de centjes handmatig te tellen, dus bracht ze de vuilnisbak vol centjes naar een nabijgelegen bank. Daar gingen de centjes in de telmachine. Ze keerde terug met 120 dollar in bankbriefjes en gaf de overgebleven centjes terug aan de snelheidsovertreder. De man kreeg de boete in maart nadat hij 113 km/h had gereden in een zone waar de toegelaten snelheid 90 km/h was.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Supermariobros

Vrouw dagvaardt aquarium voor gesprongen vistank

Een Australische vrouw sleept Sydney Aquarium voor de rechter nadat een enorme vistank bij haar bezoek aan het zeedierencentrum uit elkaar sprong. De vrouw werd getrakteerd op een regen van glas - én haaien.

Door het ongeval stond de 61-jarige Hazel Swinden tot haar borst in het water met een gehavende enkel door het rondvliegende puin. Ze claimt te lijden aan post-traumatische stress door het incident.

Haaien
Het ene moment stond mevrouw Swinden de haaien te bewonderen en het volgende was ze erdoor omringd terwijl ze hevig bloedde uit een diepe wonde. Duizenden liters water stroomden uit de kapotte tank.

Haar advocaat vertelde de rechtbank hoe ze enkele seconden ondergedompeld was en de haaien langs haar lichaam voelde scheren. Ze beweert dat acute stress haar heeft gedwongen haar job als verkoopsassistente op te geven.

Het drama had enkele jaren geleden plaats maar bereikte nu pas de rechtbank.

Supermariobros

Verpleegster gaf patiënten diarree

Een voormalige hulpverpleegster is veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien maanden. Ze had samen met een andere verpleegster patiënten in een verzorgingstehuis laxatieven toegediend om ze ziek te maken.

De 39-jarige Susan Mejak gaf samen met haar collega Kim Koah vijf patiënten melk met magnesium, waardoor die te kampen kregen met zware diarree en uitdrogingsverschijnselen.

Het tweetal deed dit om wraak te nemen op een andere verpleegster die de volgende shift van dienst was, en waar Koah ruzie mee had.

Supermariobros

Seksschandaal in Britse Big Brother

In Groot-Brittannië gan er stemmen om op een einde te maken aan de Big Brother-uitzendingen die er momenteel lopen. Reden voor al die commotie is de 20-jarige Kinga Karolczak die masturbeerde met een wijnfles.

Serveerster Kinga Karolczak (20) ging aan de slag met een wijnfles en deed daarna alsof ze seks had met een hondenopblaaspop. 5,4 miljoen Britten zagen de uitzending op Channel 4. In 2002 was de Britse versie nog goed voor 10 miljoen kijkers.

Supermariobros

Citaat van: Supermariobros op 04 augustus 2005 - 12:11:36
Staatsloterij zoekt miljonair

De Staatsloterij is al ruim twee maanden op zoek naar de winnaar van 1 miljoen euro. De bezitter van het winnende Staatslot kocht zijn lot voor de meitrekking bij een Bruna-vestiging in Oosterhout, maar heeft zich nog steeds niet gemeld.

Normaal gesproken laten winnaars binnen één à twee weken iets van zich horen.

De loterij heeft mensen die in Oosterhout loten voor de meitrekking kochten, opgeroepen deze nog eens goed na te kijken. Komt er niemand opdagen, dan vervalt het geldbedrag na een jaar aan de staatskas.

De laatste keer dat de Staatsloterij op zoek moest naar een winnaar was in maart 2003. De winnaar van de, destijds tijdens de februaritrekking gevallen, jackpot van 5 miljoen euro heeft zich uiteindelijk nooit bij de Staatsloterij gemeld.

Staatsloterij vindt miljonair

De Staatsloterij heeft donderdagmiddag na ruim twee maanden de winnaar van 1 miljoen euro gevonden. Eerder op de dag deed de organisatie nog een oproep in de media, omdat de eigenaar van het winnende lot zich na tien weken nog steeds niet had gemeld.

De vrouw die het winnende lot had gekocht, liep enkele uren later toevallig binnen bij det Bruna-filiaal in Oosterhout waar zij drie maanden geleden het papiertje had gekocht. Volgens de Staatsloterij werd het na de oproep druk in de winkel. Toen de vrouw erachter kwam waarom het zo druk was, liet zij haar lot controleren en bleek ze 1 miljoen euro rijker te zijn.

De vrouw had nog een kleine tien maanden gehad om haar prijs te claimen. Als een prijs na een jaar nog niet is opgehaald, vervalt het geld aan de staatskas.

De laatste keer dat de Staatsloterij op zoek moest naar een winnaar was in maart 2003. De winnaar van de, destijds tijdens de februaritrekking gevallen, jackpot van 5 miljoen euro heeft zich uiteindelijk nooit bij de Staatsloterij gemeld.


Supermariobros

Grap over vliegtuigbom 15.000 pond

Een Australische studente die als grap een vriendin een sms stuurde over een bom aan boord van een vliegtuig in Londen, is door een Britse rechtbank vrijgesproken van het opzettelijk vertragen van de vlucht. De rechter oordeelde dat de studente wel de kosten van haar proces (15.000 pond) moet betalen, omdat de grap angst en vertragingen veroorzaakte. Dit meldde de Britse krant The Times donderdag.

De Australische was op weg naar vliegveld Stansted in Londen voor een vlucht naar Ierland, die ze dreigde te missen. Daarop stuurde ze een sms'je naar een vriendin dat die de politie moest bellen, omdat er een bom aan boord was. Na het telefoontje hield de politie drie vluchten tegen, waarna zij concludeerde dat de bommelding vals was. Bij aankomst op het vliegveld werd de 19-jarige studente direct gearresteerd.

Ferrari 2010

"Gij zult niet aan overdreven snelheid rijden"

De politie in het Poolse Radom wil snelheidsduivels weer op het rechte pad brengen en zoekt daarom hulp bij de katholieke Kerk. De komende weken zullen de priesters overdreven snelheid, roekeloosheid en overtredingen in het verkeer in hun preken streng veroordelen. Dat meldde de Poolse radio donderdag.

Slawomir Funcowicz van de Curie van Radom hoopt dat de boodschap "verkeersovertredingen zijn een zonde" in het traditioneel vrome Polen gehoor zal vinden.

De campagne werd bedacht naar aanleiding van het grote aantal dodelijke ongevallen. Van januari tot juni vielen alleen in de centrale Poolse regio Masovië al 220 verkeersdoden. Vaak zijn de ongevallen te wijten aan overdreven snelheid of riskante manoeuvres.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

26 jaar onschuldig in de gevangenis



Luis Diaz kon zijn vreugde niet op toen hij opnieuw de vrijheid tegemoet stapte.

In Florida heeft een man de gevangenis mogen verlaten na 26 jaar onschuldig te hebben vastgezeten, zo heeft de Spiegel Online vandaag gemeld.

De nu 67-jarige Luis Diaz werd indertijd wegens geweldplegingen op vrouwen tot levenslang veroordeeld. Grondslag van het vonnis was dat de slachtoffers de man als de dader hadden geïdentificeerd. Maar toen waren er al ongerijmdheden opgedoken.

Omschrijving dader klopte niet
Twee van de vrouwen hadden hun aanrander beschreven als lijvig en goed Engels sprekend. Zij herkenden bij een confrontatie Luis Diaz. Maar de man is eerder tenger en spreekt nauwelijks Engels. Dat hij sterk naar uien rook, daar hij in een snackbar werkte, had geen van de vrouwen vermeld.

"Gewoon hun werk gedaan"
In 2003 konden de advocaten van de man uitpakken met een DNA-analyse van hun cliënt die vergeleken werd met twee stalen die nog voorhanden waren van de echte dader. Het bleek dat Diaz zonder twijfel vrijuit ging.

"Victorie", zei hij toen hij gisteren het gerechtsgebouw in Miami (Florida) verliet. Hij bekritiseerde het Openbaar Ministerie niet. "Zij hebben gewoon hun werk gedaan, dat moet men respecteren", aldus Diaz.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Po vol met 'coke'

Het water in de Italiaanse rivier de Po bevat grote hoeveelheden chemicaliën die wijzen op fors cocaïnegebruik van de bewoners langs de waterstroom, aldus de BBC. Het rivierwater heeft volgens Italiaanse onderzoekers dagelijks het equivalent van 40.000 'shots' aan cocaïne.

De wetenschappers onderzochten de aanwezigheid van benzoylecgonine, de stof die voorkomt in de urine van cocaïnegebruikers. De uitkomsten wijzen erop dat het vermoedelijke cokegebruik in de Po-vallei driemaal hoger is dan gedacht. De nu veronderstelde hoeveelheid gebruikte cocaïne zou overeenkomen met een bedrag van ruim 125 miljoen euro per jaar.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

'Overleden vrouw bezocht tandarts'

Een vrouw uit Assen die vijf jaar geleden is overleden, heeft op 14 juni een bezoek gebracht aan haar tandarts. Dat staat in de administratie van zorgverzekeraar Groene Land Achmea. Volgens de verzekeraar gaat het om een fout bij het invoeren van de polisnummers.

De weduwnaar van de vrouw kreeg van de verzekeraar het bericht dat voor 55,10 euro aan tandheelkundige hulp gedeclareerd zou zijn. Groene Land Achmea noemt de fout 'verschrikkelijk'. "Zoiets mag gewoon nooit gebeuren", zegt woordvoerder Miriam Fokkema. "Het is waarschijnlijk fout gegaan bij het invoeren van de laatste drie cijfers." De polisnummers worden handmatig ingevoerd.

Groene Land Achmea heeft de weduwnaar een excuusbrief gestuurd.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.