Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

Supermariobros

Hondje met zes poten en twee penissen

In Maleisië is bij een Chinese tempel ten zuiden van de hoofdstad Kuala Lumpur, een jong hondje gevonden met zes poten en twee penissen. De merkwaardige hond is waarschijnlijk door iemand bij de tempel achtergelaten.

De hond wordt goed verzorgd in de tempel want hij wordt er aanzien als een geluksbrenger. Het dier kreeg dan ook de toepasselijke naam: 'Ong Fatt' ('de gelukkige'). De tempelcommissie heeft ondertussen een vergunning bij de Gemeentelijke Raad verkregen om de puppie als huisdier te mogen houden.

Supermariobros

Jurylid te gast op feestje Jackson

Een van de juryleden in het proces tegen Michael Jackson dook dit weekend op bij het feestje ter ere van de vrijspraak van Jackson. Dat meldden Amerikaanse media gisteren.

Zo'n vierhonderd mensen kwamen vrijdag opdagen bij het Chumash Casino. Michael Jackson was zelf in geen velden of wegen te bekennen.
Zijn moeder en zijn zus Janet Jackson waren wel aanwezig op het feestje dat bedoeld was om fans en anderen te bedanken voor hun steun tijdens het proces.


Ferrari 2010

Cheerleaders smeren uitwerpselen op pizza

De cheerleaders van de Keller High School.Texaanse cheerleaders zijn door hun school geschorst nadat ze menselijke uitwerpselen op een pizza hadden gesmeerd.

De cheerleaders van de Keller High School  waren met enkele leerkrachten op een sportkamp waar ze hun danspasjes beter onder de knie probeerden te krijgen.

Ook de cheerleaders van de Fossil Ridge High school, de andere middelbare school uit de gemeente Keller, waren van de partij. Op de laatste avond van het kamp lieten de cheerleaders van Fossil Ridge een pizza bezorgen aan hun rivales van Keller. Het gebaar werd allerminst geapprecieerd.

Nog geen uur later gingen cheerleaders van Keller High aankloppen bij de leerkrachten van Fossil Ridge. Hun cheerleaders zouden menselijke uitwerpselen op de pizza hebben gesmeerd. De cheerleaders van Fossil Ridge ontkenden meteen in alle toonaarden.

Het bleek dat vier Keller-cheerleaders 'voor de grap' de pizza hadden besmeurd met de uitwerpselen. Dat deden ze om de reputatie van de cheerleaders van Fossil Ridge naar beneden te halen.  De Keller-meisjes zijn geschorst en schreven 's anderendaags een verontschuldigende brief. Er volgen nog sancties.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Ruim 20.000 euro voor schilderijen van Congo, de chimpansee

Chimpansee Congo aan het werk.Drie schilderijen van de hand van Congo, de chimpansee, hebben maandag op een veiling in Londen 14.400 pond (21.600 euro) gehaald. De werken van Congo werden er verkocht samen met schilderijen van Auguste Renoir en Andy Warhol.

Veilinghuis Bonham schatte de drie werken van de aap op een totaal van zowat 600 tot 800 pond. De Amerikaan Howard Hong, naar eigen zeggen een "groot liefhebber van moderne en hedendaagse kunst", had echter meer over voor de doeken.

Cézanne onder de apen
Congo, ook wel de "Cézanne onder de apen" genoemd, maakte meer dan 400 schilderijen en tekeningen in de jaren '50, onder aanmoediging van antropoloog Desmond Morris. Morris stelde de werken van Congo in 1957 tentoon omdat hij vond dat chimpansees ook een gevoel voor kunst hebben.

Picasso zou zelfs een "abstract expressionistisch" doek van Congo hebben opgehangen in zijn atelier. "Ik betwijfel dat er ooit al een werk van een chimpansee werd verkocht op een veiling", verklaarde Howard Ruthkowski, specialist in moderne en hedendaagse kunst bij Bonhams, voor de verkoop.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Zorro beklimt verlaten kasteel

AMSTERDAM, 19-06-2005 - (Novum) - Een man verkleed als Zorro is zondagochtend op een kasteel aan de Valkhof in Nijmegen geklommen. Hij draagt een spandoek bij zich, waarop hij aandacht vraagt voor de positie van gescheiden vaders. De man maakt deel uit van de actiegroep Fathers 4 Justice (F4J). Agenten grijpen niet in, met de man is afgesproken dat hij om 13 uur zelf naar beneden komt.

F4J voert regelmatig dergelijke protestacties uit om aandacht te vragen voor hun zaak. Verkleed als onder meer Batman, Spiderman en Zorro werden onder meer de Utrechtse rechtbank, Paleis Soestdijk en het Bureau Jeugdzorg in Arnhem al beklommen. Of de actie in Nijmegen net zoveel aandacht krijgt als de eerdere beklimmingen valt te betwijfelen; volgens een politiewoordvoerder is er maar weinig publiek in het Valkhof.

In Haarlem organiseert F4J zondag een vaderdagevenement. Kinderen kunnen er onder meer onder begeleiding van een superheld op een klimmuur oefenen.

Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Dronken man voert op A2 gesprek met stalen ros

AMSTERDAM, 20-06-2005 - (Novum) - De politie heeft maandagochtend een man van de snelweg gehaald die al fietsend tegen zijn stalen ros aan het praten was. De man was 'zeer dronken', meldt de politie Zuid-Holland-Zuid.

De politie kreeg de melding dat iemand beschonken op de provinciale weg liep. Toen de agenten ter plaatse kwamen, zagen zij dat een man de oprit van de A2 richting Culemborg op fietste. Omdat hij weigerde de snelweg te verlaten, hield de politie hem aan, 'voor zijn eigen veiligheid'. Hij kon zich niet legitimeren en werd daarom ingesloten.

Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Supermariobros

Leerling geeft over op leerkracht

Een leerling uit Olathe in de Amerikaanse staat Kansas heeft overgegeven op zijn leerkracht Spaans. De 17-jarige jongen is aangeklaagd voor geweldpleging. Zijn naam werd niet vrijgegeven. De jongen zal vervolgd worden als een volwassen persoon.

Volgens de rechtbank zijn er redenen om aan te nemen dat hij met opzet op leerkracht David Young overgaf. Mocht hij veroordeeld worden, krijgt de jongen een voorwaardelijke straf en zal hij reclasseringswerk moeten uitvoeren. De openbare aanklager verlangt ook een verontschuldiging van de leerling.

"De rechtbank laat zien dat zulk gedrag niet getolereerd kan worden", zei leerkracht David Young in een reactie. De vader van de jongen betwist of zijn zoon met opzet op de leerkracht overgaf. Volgens hem werd zijn zoon misselijk tijdens de les en kampt hij met stress door de eindexamens. Volgend jaar gaat hij sowieso naar een andere school.

Supermariobros

Man met granaat neergeschoten in gerechtsgebouw Seattle

Politieagenten hebben maandag in het federale gerechtsgebouw in de Amerikaanse stad Seattle een man neergeschoten nadat hij met een granaat in zijn hand en dreigementen schreeuwend het gebouw was binnengelopen.

Volgens een politiewoordvoerder droeg de man een rugzak op zijn buik, en had hij een granaat bij zich van een type dat tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt werd.

Nadat de man was neergeschoten moest toegesneld ambulancepersoneel ruim een uur wachten voor het de man kon verplegen; een team van bomexperts eerst moest vastellen of de rugzak van de man explosieven bevatte. Dat bleek niet het geval te zijn.

Over de toestand van de neergeschoten man is nog niets bekendgemaakt.

Supermariobros

Valse masseur besteelt oudere vrouwen

In het Nederlandse plaatsje Sittard is een dief actief die zich voordoet als masseur. Hij probeert in die hoedangheid binnen te dringen bij oudere, alleenstaande vrouwen, om ze vervolgens te bestelen.

Zaterdag werd een 79-jarige vrouw nog slachtoffer van de nep-masseur. De vrouw liet de man nietsvermoedend binnen, omdat ze dacht dat haar kinderen een masseur voor haar besteld hadden. De vrouw herstelt immers van een heupfractuur.

De vrouw moest zich helemaal uitkleden en op bed gaan liggen. Tijdens de massage deed de man oneerbare voorstellen. Toen hij na een uur de woning verliet, bemerkte de vrouw dat haar portemonnee en autosleutels waren verdwenen.

De oplichter is een blanke man van tussen de twintig en dertig jaar oud. Hij is zo'n 1,80 meter lang en heeft een smal postuur. Hij valt op door zijn bleke gelaatskleur en pokdalige gezicht.

Supermariobros

Amerikaans landgoed voor recordprijs verkocht

Een landgoed op het populaire Long Island bij New York is verkocht voor de recordprijs van 90 miljoen dollar (76,3 miljoen euro). Volgens de Amerikaanse krant The New York Post heeft een Zweedse industrieel die het pandje de afgelopen zomers al had gehuurd, gekocht.

Het huis telt slechts drie slaapkamers en drie badkamers. Op het landgoed staan echter ook nog de woning van de conciërge, twee gastenhuizen, akkerland, een goedgevulde visvijver en vooral een groot privé-strand.

Supermariobros

Ballerina wint schoonheidswedstrijd voor gevangenen

Een Duitse ballerina die een celstraf van vijf jaar uitzit voor drugsmokkel is verkozen tot de meest sexy gevangene van Brazilië.

Miss Con 2005
Melanie Wuertz liet 3.600 andere kandidates achter zich in de Miss Con 2005 verkiezing. Ze won een paar gouden oorbellen en zo'n 90 euro aan prijzengeld.

De knappe blondine verblijft al twee jaar in de Tatuape gevangenis in Sao Paulo nadat ze was aangehouden toen ze het land uitwilde met zes kilo cocaïne.

Onschuldig
Ze beweert dat ze om de tuin geleid was door een man met wie ze een korte flirt had beleefd. Hij had haar gevraagd een gesloten pakje mee te nemen dat later drugs bleek te bevatten.

Melanie, die in Duitse media werd afgebeeld in een badpak voor een gevangenistoren, komt in 2008 vrij. Ze heeft verklaard haar misstitel te willen behouden tot dan.

Supermariobros

Gedumpte bruidegom vindt nieuwe bruid binnen 24 uur

Een Roemeense bruidegom wiens bruid drempelvrees kreeg vond binnen de 24 uur een nieuwe.

De 19-jarige Ilie Floricica van Simian wilde zijn trouwplannen niet annuleren toen zijn originele bruid van gedacht veranderde. Hij belde zijn exen op en vond, na enkele afwijzingen, zijn voormalig lief Ana Zamfirescu bereid met hem in het huwelijksbootje te stappen.

Verrassing
Zijn familie gaf toe verrast te zijn toen ze Illie naar het altaar zagen wandelen met een andere bruid, meldt de plaatselijk krant Evenimentul Zilei.

Zijn oom Dumitru Potlingaru zei: "Mijn neef zocht vrij discreet naar een andere bruid. De gasten hadden geen benul van de wissel. Maar uiteindelijk was het toch nog een blij huwelijk."

De originele bruid Alina Popescu veranderde van gedacht de dag voor het huwelijk en trok naar Boekarest.

Supermariobros

Vrouw verkoopt wagen van echtgenoot voor 75 cent

Jodie Marsh weet wat flirten is. Hier poseert ze met Eddie Jordan.De vrouw van een controversiële Britse radio-dj heeft de sportwagen van haar man met een waarde van 37.500 euro op eBay verkocht voor amper 75 eurocent. Hij had tijdens een uitzending geflirt met babe Jodie Marsh.

Lotus Esprit Turbo
Tim Shaw van Kerrang 105.2 vertelde het model dat hij bereid was zijn vrouw en twee kinderen te verlaten voor haar. Zijn vrouw Hayley kon daar niet mee lachen en zette onmiddellijk een advertentie online voor zijn Lotus Esprit Turbo aan de meeneemprijs van 50 pence, ongeveer 75 eurocent.

De omschrijving erbij luidde: "Ik wil van deze wagen af binnen de twee à drie uur voor mijn man thuiskomt en ontdekt dat de auto weg is en al zijn bezittingen op straat staan."

De wagen was binnen de vijf minuten weg.

Niet de eerste keer
De 27-jarige mevrouw Shaw was al eens eerder uit haar krammen geschoten toen Tim tijdens haar zwangerschap haar zuster tijdens de uitzending opbelde met de melding dat hij aan haar dacht wanneer hij aan het vrijen was met zijn vrouw.

Ze verklaarde: "Toen hij zei dat hij mij en de kinderen zou verlaten voor Jodie Marsh, dat was de druppel. Ik ben het kotsbeu dat hij zijn familie in verlegenheid brengt voor zijn act."

Wraak
"De wagen is zijn trots en plezier maar de idioot schreef hem in op mijn naam dus ik verkocht hem. Het geld kon me niet schelen, ik wou hem gewoon terugpakken."

"Er is geen hoop op verzoening", voegde ze er nog aan toe. Een woordvoerder van de radiozender zei dat de dj compleet ontdaan is.

Supermariobros

Dief vergat dat gestolen gsm nog aan stond...

Edward Dolansky en Shannon Bohannon.Toen Dan Juliana uit Neptune Beach in de Amerikaanse staat Florida zondagochtend van zijn nachtshift terugkwam, werd hij aan zijn garagepoort overvallen. Een gewapende man eiste zijn portefeuille en zijn gsm. Juliana was net op dat moment aan het bellen met zijn vriendin. Hij schakelde de gsm niet uit en gaf hem aan de overvaller. Die liep met de gsm en de portefeuille weg naar een klaarstaande wagen.

Juliana's geschrokken vriendin woonde in de buurt en kwam meteen naar zijn huis om te controleren of alles in orde was. Ze realiseerde zich dat de overvaller het gesprek niet had afgebroken. Op die manier kon ze de overvaller afluisteren.

Met buit kleren kopen en langs hotel gaan
De politie kwam poolshoogte nemen en luisterde met Juliana en zijn vriendin mee de overvaller af. Het bleek om Edward Dolansky te gaan, zijn vriendin Shannon Bohannon zat achter het stuuur. Ze hoorden in de gsm wat de twee criminelen met het geld van plan waren te doen. Ze wilden onder meer wat kleren gaan kopen en even langs het hotel Rooms to Go gaan.

Neppistool
De twee criminelen werden even later gearresteerd toen ze een kledingszaak binnenstapten. Ze hadden helemaal niet in de gaten dat de gsm nog aan stond.  Volgens de politie was het wapen waarmee Dolansky Juliana bedreigde een neppistool. De twee zijn niettemin aangeklaagd voor gewapende overval.

Supermariobros

Leeuwen redden ontvoerd meisje in Ethiopië

Drie leeuwen hebben in het zuidwesten van Ethiopië een ontvoerd 12-jarig meisje gered. De ontvoerders wilden haar uithuwelijken, maar werden door de leeuwen op de vlucht gejaagd. De leeuwen bewaakten haar een halve dag totdat agenten en verwanten haar vonden. "Ze lieten haar achter als een cadeautje en gingen terug naar het oerwoud", zei politiesergeant Wondimu Wedajo dinsdag.

De huilbuien van het meisje hebben haar waarschijnlijk gered, meent deskundige Stuart Williams van het ministerie van plattelandsontwikkeling. Het huilen van een meisje lijkt namelijk op het miauwen van een leeuwenjong, wat volgens Williams ook verklaart waarom de leeuwen haar niet hebben opgegeten.