Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

Supermariobros

Dokters halen 34 maden uit neus van varkensboerin

34 maden uit een één neus.Artsen hebben in Thailand 34 maden uit de neusholte van een varkensboerin gehaald. De 38-jarige vrouw ging naar het ziekenhuis met een gezwollen kaak. "Waarschijnlijk is een vlieg haar neus ingevlogen en heeft er eitjes gelegd, waaruit de maden zijn gekomen", aldus een van de artsen in de Thaïse media.

Supermariobros

Klant vindt stuk vinger in beker ijs

Een klant die in een vestiging van de Amerikaanse fastfoodketen Kohls Frozencustard in Wilmington in de staat North Carolina een beker chocoladeijs had gekocht heeft tot zijn afgrijzen een stuk vinger in het toetje aangetroffen.

,,Ik dacht dat het een snoepje was, want dat stoppen ze wel eens als verrassing in het ijs. Dus stopte ik het in mijn mond om het ijs er af te halen en kijk wat het is','' zei Clarence Stowers tegen het plaatselijke televisiestation WWAY. Toen ie merkte dat het geen nootje was, spuwde hij het uit. Maar op dat moment kon hij het voorwerp nog niet thuisbrengen. Hij ging er mee naar de keuken en spoelde het af in de gootsteen en begon naar eigen zeggen ,,gewoon te gillen''.

Winkeleigenaar Craig Thomas bevestigde dat een personeelslid een stuk vinger was kwijtgeraakt in een food-processor. Terwijl collega's de gewonde hielpen, bediende een ander die nog niet wist wat er was gebeurd een klant.

Onlangs beweerde een vrouw uit Las Vegas een stuk vinger te hebben gevonden in het eten bij een restaurant van Wendy's in Californië. Omdat noch bij het restaurant, noch bij de leveranciers iemand een vinger miste viel de vrouw als oplichter door de mand.

Supermariobros

Bange bruid ensceneert ontvoering

Jeninfer Wilbanks, een 32-jarige verpleegster uit Georgia, veranderde op de vooravond van haar huwelijk van gedacht, raakte in paniek en nam meteen de bus naar New Mexico. Van daaruit belde ze vrijdag naar huis om te zeggen dat ze ontvoerd was.

Gewoon het huwelijk met 600 gasten afblazen, zag ze niet zitten. Jennifer is nu terug bij haar familie. In haar geboortestad is ze op dit ogenblik niet erg populair. Honderden vrijwilligers hebben het hele weekend naar haar gezocht in wouden en riolen. Ze voelen zich bedrogen. Zij eisen excuses van Jennifer. Hun sympathie gaat volop naar John Mason, de man wiens huwelijk niet doorging.


Ferrari 2010

Citaat van: Supermariobros op 03 mei 2005 - 10:58:26
Partijtjes beloven borstvergroting en 99-centstuk

De Britse verkiezingen zijn pas compleet als de Monster Raving Loony Party meedoet. Die pleit dit keer voor de invoering van een 99-centstuk om wisselgeld te besparen. Ministers die betrapt worden op leugens, moeten met een circuskanon Het Kanaal over worden geschoten.

De partij wil dat het Hogerhuis wordt vervangen door een kaartenhuis. Alle vossen krijgen schaapskleren, snelwegen mogen alleen nog toegankelijk zijn voor fietsen met minder dan drie versnellingen en aardige mensen krijgen een belastingverlaging.

Een partij die wil deelnemen aan de Britse verkiezingen, moet een borgsom van 500 pond (765 euro) betalen. Pas als een partij 5 procent van de stemmen in een kiesdistrict haalt, wordt die borgsom terugbetaald. Op die manier wil de overheid grapjassen ontmoedigen. Dat lukt slecht, blijkt uit de 'partijprogramma's' van sommige kleine partijtjes.

Zo wil de partij Church of the Militant Elvis gigantische foto's van beroemde maar lelijke Britten op vliegvelden plaatsen, om "ongewenste vreemdelingen te ontmoedigen binnen te komen". De eenmanspartij wil ook naar Antarctica gaan om ijsbergen toe te schreeuwen: "Stop met smelten!" . "Dat doet niet veel goed, maar is meer dan Blair en Bush doen."

De Party Party heeft feestvieren als belangrijkste doel. Daarom zou de werkweek fors moeten worden bekort. "Een week werken en een week vrij zou genoeg moeten zijn."

De Dungeons Death and Taxes party, met als postadres een martelmuseum in Londen, wil ophanging herinvoeren, "maar alleen voor kleine misdrijven als graffiti spuiten en afval op straat gooien". Moordenaars en mensen die rare afkortingen bedenken voor sms-berichten, zouden van hun ingewanden moeten worden ontdaan.

En wat te denken van de Virtue Cognitive Currency Appraisal Party, die geld helemaal wil afschaffen en wil vervangen door een betaalmiddel van goede daden.

Gratis borstvergrotingen komen uit de koker van de Max Power Party. Die wil bovendien caravans zwaar belasten, "want dat soort gedrag moet worden afgeschrikt".

ok, er zijn een paar domme regeltjes ervan die nog kunnen, maar als zij echt hopen hiermee iets te bereiken?!?
Gelukkig zullen zo een partijen het nooit halen.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Citaat van: Supermariobros op 02 mei 2005 - 18:10:39
Servische boerin van 67 verwacht eerste kind

Een 67-jarige boerin uit het zuiden van Servië is in blijde verwachting van haar eerste kindje. De baby werd op natuurlijke wijze verwekt en komt midden juli op de wereld, zo heeft radiozender B82 maandag gemeld. Zlatija Jovic voelt zich ondanks haar vergevorderde zwangerschap zeer goed en blijft het veld bewerken en het huishouden doen.

Volgens haar artsen is nog geen enkele vrouw ter wereld ooit op zo hoge leeftijd moeder geworden. De vrouw en haar 53-jarige man, Miodrag, hopen op een zoontje, zodat ze een erfgenaam hebben voor hun landgoed in het dorp Gornje Birijanje.

Het paar huwde 30 jaar geleden voor het eerst, maar Miodrag liet Zlatija zitten toen ze zwanger werd. De vrouw liet toen een abortus uitvoeren. Onlangs laaide de liefde weer op en het koppel stapte opnieuw in het huwelijksbootje.
Boerin (67) heeft een schijnzwangerschap

BELGRADO (ANP/DPA) - Zlatija Jovic is met haar 67 jaar toch niet de ,,oudste zwangere vrouw ter wereld''. De Servische boerin, die maandag zei in juli haar eerste kind te verwachten, is volgens artsen schijnzwanger. Dat is overigens wel een zeldzaam verschijnsel onder vrouwen van Jovics leeftijd.

Zlatija en haar echtgenoot hadden gehoopt op een boerenzoon die het bedrijf zou kunnen overnemen.

Begin dit jaar beviel een 66-jarige Roemeense voor de eerste keer van een gezonde baby na een vruchtbaarheidsbehandeling. Zij geldt nu nog als oudste moeder ter wereld.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Moederbeer sloopt hut op zoek naar jong

BRATISLAVA (ANP) - Een woedende moederbeer in Slowakije heeft in een zoektocht naar haar verdwenen jong bijna een hut voor wandelaars met de grond gelijk gemaakt. Het jong was tijdens een zoektocht naar voedsel het bouwsel binnengedrongen en was in een koelbox gevallen,

Het beestje kon niet op eigen kracht uit de koelbox komen, meldden lokale media dinsdag. De moeder van het beestje drong vervolgens de hut binnen door een deur te versplinteren en bevrijdde met brute kracht haar jong. De berenfamilie koos vervolgens het hazenpad. In Slowakije lopen naar schatting zeshonderd beren rond. Op zoek naar voedsel dringen ze steeds vaker hutten binnen.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

In de cel voor "anatomisch correcte sneeuwman"

Twee Amerikaanse jongeren hebben een nachtje in de cel doorgebracht en moeten straks voor de rechter komen omdat ze een anatomisch correcte sneeuwman hadden gemaakt in hun tuin.  Met anatomisch correct bedoelde de politiewoordvoerder van Laramie (Wyoming) eigenlijk dat de twee een sneeuwman in de vorm van een penis hadden gemaakt.


Buurtbewoners konden niet lachen met grappenmakers Brandon Arp en Aric Davenport en belden de politie. Die sloeg de twee in de boeien en "vernietigde" daarna het "sculptuur".
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Pasgeborene overleeft val door treintoilet

In India heeft een pasgeboren baby de schrik van zijn nog piepjonge leven meegemaakt. De moeder schonk haar kind het leven op het toilet van een rijdende trein, maar moest nadien ontzet vaststellen hoe haar kersverse spruit samen met het toiletwater weggespoeld was en op de sporen terechtgekomen was.

Volgens de politie was Shabnam samen met haar broer op weg van Meerut naar Saharanpur toen ze plots hevige krampen in de buik kreeg en het toilet opzocht om te bevallen.

Het kind kwam echter op de sporen terecht. Toen de trein bij het volgende station halt hield, werd een grootscheepse zoekactie naar de verdwenen baby opgezet.

Het kind werd uiteindelijk gezond en wel teruggevonden op de sporen en de moeder zette haar trip naar Saharanpur met haar mirakelkind ongestoord verder.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Nederlander wil met schip van frisco-stokjes naar Florida varen

Robert McDonald uit het Nederlandse Emmeloord heeft een schip gemaakt van bijna 15 miljoen frisco-stokjes. Hij was daar twee jaar mee bezig. Met het maken van een levensecht vikingschip van 15 meter lang wil de knutselaar een nieuw wereldrecord vestigen: het grootste varende object ooit, gemaakt van frisco-stokjes. De hobbyist wil er bovendien mee naar de Verenigde Staten varen. Het schip is bijna klaar en wordt eind mei of begin juni te water gelaten.

Het begon allemaal met het bouwen van scheepjes voor zijn zoontje. De kapitein stevent nu op een vierde record af met zijn boot van 8 meter hoog, 15 meter lang en 3 meter breed. McDonald wil met het schip op ware grootte meer dan alleen op het water drijven. Hij wil ermee van Urk naar Florida varen, zoals de vikingen dat ongeveer 1.500 jaar geleden deden. Hij heeft daarom ook speciale zoutwaterbestendige lijm gebruikt.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Winkeldief te gierig om 0,75 euro bakkersgist te betalen

Een 58-jarige man uit Antwerpen is maandag betrapt op een winkeldiefstal in een warenhuis aan het Frederik Van Eedenplein op Linkeroever. Een winkeldetective zag hoe de man drie kleine pakjes bakkersgist in zijn jaszak stopte. Aan de kassa betaalde hij enkel een blikje bier, waarna de winkeldetective hem bij de kraag greep. De dief bleek enkele honderden euro op zak te hebben en had de gist, die 0,75 euro kostte, dus makkelijk kunnen betalen. De verdachte was vroeger al eens opgepakt voor gelijkaardige feiten. (belga)
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Politieagenten varkens noemen? Dag naar varkensboerderij!

Een Nieuw-Zeelander die politieagenten varkens noemde, kreeg van de rechtbank een wel heel alternatieve straf opgelegd. De 22-jarige "ordeverstoorder" moest een dag op een varkensboerderij doorbrengen en een opstel schrijven waarin hij de verschillen tussen varkens en politieagenten een voor een opsomde.

De man kreeg een aanklacht aan zijn broek gesmeerd omdat hij tijdens zijn arrestatie beledigend taalgebruik naar de hoofden van de dienstdoende agenten slingerde. "Ik was enorm dronken toen. Ik heb sindsdien geen druppel alcohol meer aangeraakt. Ik heb zowel mijn tijd als die van de politie verdaan."

Hij bleef wel volhouden dat het woord "varken" in het Oxford-woordenboek kon teruggevonden worden en vaak als koosnaampje voor politieagenten gebruikt wordt.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Restaurant lanceert de Belly Buster: hamburger van 6,8 kilogram

Kate Stelnick slaagde er in februari in om binnen de drie uren de vorige recordburger naar binnen te werken.Het café-restaurant Denny's Beer Barrel Pub in het Amerikaanse Clearfield (Pennsylvania) kon er niet bij dat hun hamburger niet langer de grootste ter wereld was. Het restaurant heeft nu  de Belly Buster op de menukaart gezet die maar liefst 6,8 kilo weegt.

Voor 30 dollar krijg je 4,8 kilogram rundsvlees, 25 sneetjes gesmolten kaas, een krop sla, drie tomaten, twee ajuinen, en ongeveer een  anderhalve pot aan  mayonaise, vleessaus en ketchup. Dit alles ligt tussen twee gigantische broodjes. Volgens de eigenaar van het restaurant kan er een familie van 10 man  van eten.

Hun vorige recordburger woog zo'n zes kilogram.  In februari van dit jaar slaagde een studente erin om de hamburger binnen de drie uren naar binnen te werken. Kate Stelnick van de univeriteit van Princeton  kreeg daar van het restaurant een speciale oorkonde voor.



Kate Stelnick slaagde er in februari in om binnen de drie uren de vorige recordburger naar binnen te werken.

Vorige maand introduceerde het concurrende restaurant Clinton Station Diner in New Jersey een hamburger van 6,2 kilogram die de naam Zeus meekreeg.

Vier mannen hebben vorige weekend samen geprobeerd om de Belly Buster van  6,8 kilogram binnen het uur naar binnen te werken, tevergeefs. Het personeel moest een zak gereed maken met de restjes. "Het ging moeilijker dan verwacht, het lijkt wel of je een halve koe opeet", liet een van de mannen weten.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

Voorzitter Roemeense voetbalclub ziet zichzelf als Jezus

Gigi BecaliGigi Becali, de voorzitter van de Roemeense voetbalclub Steaua Boekarest, heeft een schilderij besteld van Het Laatste Avondmaal van Leonarda Da Vinci. Een lokale schilder moet Becali portretteren als Jezus. De clubmanager  en elf spelers moeten van Becali figureren als de twaalf apostelen.

Becali is niet aan zijn proefstuk toe op het vlak van excentrieke projecten die met de kerk te maken hebben. Spelers die een puike prestatie leverden, kregen in het verleden van de clubvoorzitter een heiligenbeeld. Becali beloofde ooit ook elke keer een nieuwe kerk te zullen bouwen in Roemenië, telkens zijn club doorstootte in de Europese beker.
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Supermariobros

Politie mag Union Jack niet meer hijsen wegens te gevaarlijk

In een wijkbureau van de Engelse politie mag de nationale vlag uit veiligheidsoverwegingen niet meer gehesen worden. De Union Jack moet in het politiebureau van het Engelse Woodbridge voor altijd in de lade opgeborgen blijven.

Eerste verdieping
De ordehandhavers zouden bij het uithangen van de vlag op de eerste verdieping uit het raam kunnen vallen. Het hijsverbod maakt een einde aan een 70 jaar oude traditie.

Terry Horth, zelf een gepensioneerde politieagent, is verontrust: "Agenten lopen tijdens hun job veel groter gevaar dan enkele meter boven de grond even uit het venster te hangen".

Gevaarlijke servetten
Bij een onlangs onlangs gehouden politiecampagne in het plaatsje Tewkesbury nam men nog een ander bizar veiligheidsbesluit. Daar werd informatie om de misdaad te bestrijden op servetten gedrukt, die dan werden verdeeld door een bejaardenverzorgingsdienst.

Omdat men beducht was dat bejaarden door deze informatie op de papieren doekjes zouden kunnen stikken, werd de actie beëindigd en werden de gevaarlijke papieren doekjes uit de circulatie genomen.

Supermariobros

Zwangerschapstest Britney geveild voor het goede doel

De zwangerschapstest van Britney Spears heeft geld opgebracht voor het goede doel. Het Canadese radiostation New Hot 89,9 heeft de test namelijk geveild.

De zwangerschapstest zou gevonden zijn in de vuilbak van een hotelkamer waar Britney met haar echtgenoot Kevin Federline enkele weken geleden verbleven hebben.

De opbrengst van de test is voorlopig nog niet bekend, maar het geld zou alvast bestemd zijn voor een organisatie voor kankerpatiënten en een voor kinderen met een handicap.