Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

daan

:lol: lekker bezig daarzo :P

Supermariobros

Frietjes met biersmaak

De ultieme, Belgische culinaire droom is vanaf nu te koop: frietjes die smaken naar een pintje. Ironisch genoeg worden ze gemaakt door een Nederlandse firma.

,,Maar ik ben dan weer een Belg'', lacht Guy Huybrechts, sinds twee jaar topman van Lamb-Weston-Meijer, de nummer twee in Europa op het gebied van diepgevroren aardappelproducten en al drie generaties een wereldspeler inzake het ontwikkelen van aardappelrassen. Lamb-Weston-Meijer levert aardappelen aan de grote chipsfabrikanten, de bekende fastfood -giganten en de horeca, en is altijd in de weer met het ontwikkelen van nieuwe vormen en smaken. ,,Ons filiaal in de Verenigde Staten heeft een onderzoekslab waarin 42 mensen permanent werken aan de ontwikkeling van nieuwe producten.''

In bierglas

De recentste nieuwigheid zijn frietjes met biersmaak. ,,Het gaat om aardappelfrieten die ondergedompeld worden in een kunststof die een nabootsing is van bier. Daarna worden ze gebakken. Zo ontstaat een dun korstje met een pilssmaak. Ze zijn knapperiger en blijven langer warm dan ordinaire frieten. We verkopen ze nu al in Britse pubs en brasseries. Daar zijn ze een groot succes. We raden de verkopers wel aan om ze op te dienen in een traditioneel bierglas met oor, als aperitiefhapje bij een biertje.''

De bierfrietjes worden dit weekend in ons land voorgesteld op de aardappelbeurs en zullen binnenkort ook in diepvriesvorm in de warenhuizen liggen. De prijs is dertig tot vijftig procent duurder dan de gewone friet.

Huybrechts: ,,Geen paniek: er zit geen druppel alcohol in. Je kan er kilo's van smullen zonder dronken te worden.''

Supermariobros

Dokter ontdekt per ongeluk ´Orgasmatron´

Toen Dr. Stuart Meloy een nieuw apparaat uittestte dat helpt tegen chronische pijn, was hij verrast te ontdekken dat het behalve de pijn verminderen vrouwen ook een ander pleziertje gaf... .

Toen de dokter een elektrode in de ruggegraat van een patiënte stopte, voelde de vrouw haar pijn verminderen, maar kreeg ze te maken met een zalig neveneffect. "Toen we de electriciteit aansloten, begon ze te kreunen en te hyperventileren. Toen we het apparaat dan maar afsloten en keken wat er aan de hand was, pufte de vrouw 'dàt moet je mijn man leren.'"

De elektroden die aan de zenuwen in de ruggegraat gekoppeld zijn, sturen een signaal naar de hersenen, die het op hun beurt interpreteren als een orgasme, meent de dokter. Hij meent ook dat hij daarmee dé uitvinding heeft die duizenden vrouwen ter wereld kan helpen.

De man testte zijn bevindingen bij elf vrouwen, waarvan zes nog nooit een orgamse hadden beleefd. Alle vrouwen waren zeer tevreden, en vonden het moeilijk na het experiment de 'Orgasmatron' terug te geven.

Luca

Amerikaanse tieners beginnen later aan seks

Amerikaanse tieners van nu zijn veel minder seksueel actief dan die van 1995. Dat bijkt uit een studie van 2002 van het ministerie van Volksgezondheid, dat de resultaten afgelopen week bekendmaakte en waaruit The Washington Times zaterdag enkele uitkomsten publiceerde.

Onder jongens van 15 tot 17 jaar is de daling in seksuele activiteit het opvallendst. Van hen had tijdens het recente onderzoek 69 procent nog nooit gemeenschap gehad. In 1995 was dat 57 procent. Onder meisjes in die leeftijdscategorie steeg het percentage maagden van 62 in 1995 tot 70 in 2002.

Voor de meeste tieners vormden hun godsdienst of "morele waarden" de reden om seks uit te stellen. Verder gaf 13 procent van de meisjes en 11 procent van de jongens aan, geen seks voor het huwelijk te willen.
I would kill for this job, but the people I want to kill are the people offering me the job.

daan

Citaat van: SupermariobrosFrietjes met biersmaak
tja... pak dan gewoon een biertje en een bakkie patat erbij

Supermariobros

Bamboe redt visser na 35 uur in zee vol haaien

Peter Saunders poseert met de bamboe.Dave Richardson overleefde 35 uur tussen haaien en legde 100 kilometer af voor de Gold Coast in Australië. Het schip van de visser kapseisde vrijdag. Zijn vader George verdronk maar Richard klampte zich vast aan een vijf meter lange bamboestok en bleef ronddobberen tot collega Steve Hickham hem opviste. "Ik dacht dat ik een schildpad zag", aldus Hickham.

De bamboe heeft al een plaatsje gekregen in het Volunteer Marine Rescue Station in Queensland. De baas van het reddingscentrum heeft het over een wereldwonder. "Hij heeft ongelooflijk veel geluk gehad. Dit overleef je alleen als je écht niet sterven wil. Wat een wilskracht", aldus Peter Saunders.


De redder van de drenkeling dacht eerst dat hij een schildpad zag. "Tot ik dichterbij kwam en merkte dat de poten van het beest, vingers waren. Ik schrok toen ik een mens zag met een bamboe in zijn armen. Ik heb hem meteen aan boord gesleurd."


De Star Mist 2 kapseisde vrijdagnacht voor Moreton Island. Dave kon nog de bamboe vastpakken maar zijn vader verdween in de golven. Hij legde dobberend tussen de haaien honderd kilometer af. "Ik zag letterlijk verschillende boten aan mijn neus voorbij varen. Het was donker, hé", aldus Richardson.


De visser werd met een zonnesteek en uitdrogingsverschijnselen afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij is de nieuwe held van Australië geworden.

Supermariobros

Sherlock Holmes-expert doet zijn zelfmoord op moord lijken

Een Britse Sherlock Holmes-kenner heeft zijn zelfmoord waarschijnlijk op zo'n manier georganiseerd dat het op een moord leek. Dat suggereren de vrienden van de overledene in de Sunday Times.

Justitie oordeelde in april van dit jaar dat het onmogelijk was te bepalen of de ongewone dood van Richard Lancelyn Green moord of zelfmoord was. Lancelyn Green was de vroegere voorzitter van de Sherlock Holmes Society in Londen en schreef ooit een boek over Sir Arthur Conan Doyle.

Zijn vrienden denken nu dat Lancelyn Green zijn zelfmoord op een moord heeft doen lijken om een rivaal te treffen. Het complot zou geïnspireerd zijn op The Problem of Thor Bridge, een novelle van Conan Doyle waarin de echtgenote van een magnaat haar zelfmoord op een moord doet lijken.

De 50-jarige Richard Lancelyn Green zou zeer verbolgen geweest zijn over het feit dat het archief van Conan Doyle, waarnaar hij al 20 jaar op zoek was, door het veilinghuis Christie's in verschillende lots zou worden verkocht en dus geen geheel meer zou vormen. Hij pleegde zelfmoord, maar wilde de buitenwereld doen geloven dat een Amerikaanse universitair hem vermoordde. De Amerikaan was volgens Lancelyn Green verantwoordelijk voor de versnippering van het archief van Conan Doyle.

Kort voor zijn dood vertrouwde Lancelyn Green een journalist toe dat hij vreesde dat iets hem zou overkomen. Aan een vriend vertelde hij dat er een samenzwering tegen hem bestond. De boodschap op zijn antwoordapparaat veranderde de Brit vlak voor zijn dood in een gelijkaardige boodschap, ingesproken met een Amerikaans accent.

Richard Lancelyn Green werd dood teruggevonden in zijn woning in South Kensington in het westen van Londen. Hij was vastgebonden aan zijn bed, waarop knuffelberen en een fles gin lagen

Luca

GPS nekt drankdieven

De politie heeft zaterdag in Zeeland (Noord-Brabant) een vrachtwagen met daarin voor 170.000 euro aan Bailey's-likeur teruggevonden. De politie kwam de vrachtwagen op het spoor door middel van het positioneringssysteem GPS van de truck. Dat heeft een politiewoordvoerder zondag bekendgemaakt.

De truck met likeur was in de nacht van vrijdag op zaterdag in Duitsland gestolen. Door de GPS-gegevens wist de politie dat de truck zich in de omgeving van het Zeeland bevond. Toen de politie de truck vond, stuitte ze op vijf mannen in de leeftijd van 26 tot 45 jaar. Zij zijn aangehouden.
I would kill for this job, but the people I want to kill are the people offering me the job.

Supermariobros

Slager serveerde schoonmoeder aan zijn klanten

GROOT-BRITTANNIË - De politie in het Britse Lancashire heeft het vreselijke vermoeden dat snackbareigenaar Muhammed Arshad (37) zijn schoonmoeder door de vleesmolen haalde en aan zijn klanten serveerde. Arshad is vrijdag door de rechtbank tot levenslang veroordeeld voor de moord op de 56-jarige vrouw.

Het lichaam van het slachtoffer is nooit terug gevonden. Speurders zegden in de rechtbank dat ze een bloedspoor konden volgen dat leidde tot de in keuken van de snackbar. Daar hield het spoor op. Arshad zelf beweert dat hij zijn schoonmoeder in stukken hakte en bij het vuilnis zette. Omdat er nooit een lichaamsdeel werd terug gevonden, vreest de politie het ergste.

Supermariobros

Jongen van 12 verkracht lerares

Een jongen van 12 uit het noordoosten van Engeland verkrachtte zijn onderwijzeres. De feiten speelden zich af nadat hij een bijscholing van haar had gekregen. Er waren op dat ogenblik geen andere leerlingen meer in de klas.

De feiten speelden zich eind vorige maand af over de middag. Nadat de jongen de feiten had gepleegd ging hij er met haar auto van door. Die werd later verlaten teruggevonden. De aanklacht tegen de knaap luidden verkrachting en diefstal. Op 30 december volgt vermoedelijk een uitspraak in de zaak.

Eric

Citaat van: SupermariobrosJongen van 12 verkracht lerares

Een jongen van 12 uit het noordoosten van Engeland verkrachtte zijn onderwijzeres. De feiten speelden zich af nadat hij een bijscholing van haar had gekregen. Er waren op dat ogenblik geen andere leerlingen meer in de klas.

De feiten speelden zich eind vorige maand af over de middag. Nadat de jongen de feiten had gepleegd ging hij er met haar auto van door. Die werd later verlaten teruggevonden. De aanklacht tegen de knaap luidden verkrachting en diefstal. Op 30 december volgt vermoedelijk een uitspraak in de zaak.

Een lerares die een jongen van 12 niet meester kan?
wast dat soms de zoon van De Hulk?  :shock:

daan

Citaat van: eric
Citaat van: SupermariobrosJongen van 12 verkracht lerares

Een jongen van 12 uit het noordoosten van Engeland verkrachtte zijn onderwijzeres. De feiten speelden zich af nadat hij een bijscholing van haar had gekregen. Er waren op dat ogenblik geen andere leerlingen meer in de klas.

De feiten speelden zich eind vorige maand af over de middag. Nadat de jongen de feiten had gepleegd ging hij er met haar auto van door. Die werd later verlaten teruggevonden. De aanklacht tegen de knaap luidden verkrachting en diefstal. Op 30 december volgt vermoedelijk een uitspraak in de zaak.

Een lerares die een jongen van 12 niet meester kan?
wast dat soms de zoon van De Hulk?  :shock:
haha zou best is kunnen :wink:

maar 12 jaar en dan die gevoelens hebben... moeten ze levenslang opsluiten, komt nooit goed met hem

Supermariobros

Nieuwste kerstcadeau: de penisdas

Ontwerper Neven Vrgoc pakt uit met het ultieme kerstcadeau voor hem en haar: de penisdas.  "Mijn dassen horen niet thuis rond de hals, wel rond het mannelijk lid. Het is het ideale geschenk. Mannen kunnen het kopen of krijgen om een goede indruk te maken tijdens het eerste afspraakje en vrouwen kunnen het kopen voor hun ultieme zelfbevrediging", schrijft The Australian.

Supermariobros

Lever-etende kannibaal krijgt doodstraf

Een rechtbank in Zuid-Korea heeft maandag een seriemoordenaar, die de lever van zijn slachtoffers opat, ter dood veroordeeld. De rechtbank achtte de 33-jarige Yoo Young-Chul schuldig aan de moord op twintig mensen, voornamelijk jonge prostituées.

Young-Chul werd afgelopen juli opgepakt en bekende toen dat hij in tien maanden tijd in totaal 21 mensen had vermoord, waarvan hij er 11 had verminkt. De beschuldigde werd voor één moord niet veroordeeld omdat er volgens de rechtbank te weinig bewijsmateriaal was.

Tijdens de hoorzittingen verklaarde de 33-jarige moordenaar dat hij de lever van zijn slachtoffers had opgegeten en dat hij, indien de politie hem niet had opgepakt, meer dan 100 slachtoffers zou hebben gemaakt. Hij verklaarde dat hij zich 'helder van geest' en 'goed in vorm' voelde nadat hij de levers had opgegeten.

Psychiaters verduidelijkten tijdens het proces dat Young-Chul al sinds de scheiding van zijn echtgenote lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis. In 2002 zat hij al een tijdje in de gevangenis wegens diefstal.

Zuid-Korea heeft de doodstraf niet afgeschaft. Maar ze wordt al sinds 1998 niet meer toegepast.

Supermariobros

Bush wurgt Rotweiler

De politie overweegt een klacht tegen Bush. Bush heeft de Rotweiler Rox van de buren mishandeld en gewurgd. Het drama vond plaats in de Verenigde Staten.

De Rotweiler van Rebecca Hartley ontsnapte even aan haar aandacht. De hond liep de tuin uit recht naar de tien jaar oude zoon van Robin Bush. Het jongetje was op wandel met Candy, de Yorkshire Terrier van het gezin. Plots hoorde Robin Bush een gil. Ze rende naar buiten en zag hoe Rotweiler Rox haar zoon en hondje aanviel.

Ze aarzelde niet en bekogelde de hond met bierflessen, trapte het dier en greep het regelrecht naar de keel. Uitzinnig van razernij sloeg ze het hoofd van Rotweiler Rox tegen een muur. Het beest overleefde de aanval van Bush niet en bezweek aan zijn verwondingen.

Het trieste baasje verwittigde de politie. Moordenaar Bush verklaarde de ze vreesde voor een aanval van de Rotweiler. Bush had schrik dat de hond haar zou bijten en daarom ging ze door tot het bittere einde. Ze maakte de politie ook duidelijk dat haar hondje nu getraumatiseerd is door de aanval van de Rotweiler. Zeker is de zaak nog een staartje krijgt, nu de politie van plan is om de vrouw te vervolgen, schrijft de Port Saint Lucie News.