Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

Supermariobros

Taiwanese parlementsleden bekogelen elkaar met lunchpakketten

TAIPEI - Wie er begon was niet duidelijk, maar plotseling stonden leden van het Taiwanese parlement elkaar met hun lunchpakketten te bekogelen. Dat gebeurde vandaag tijdens een werklunch over de aankoop van Amerikaanse wapens.

Nadat ze tijdens een verhitte discussie al flink tegen elkaar hadden zitten schreeuwen, vlogen de rijstkorrels, stukken vlees, hardgekookte eieren en groenten ineens door de lucht. ,,Ik stink helemaal naar lunchpakket", gilde het flink getroffen parlementslid Chu Fong-chi in de televisiecamera's. Na een paar minuten was het voedselgevecht voorbij, maar de eetzaal was toen al in een waar slagveld veranderd.

Vroeger gebeurde het wel vaker dat Taiwanese parlementsleden met elkaar op de vuist gingen. De laatste jaren houden ze het voornamelijk nog bij uitschelden en verwensingen naar het hoofd slingeren.

Alan Blues

Citaat van: LucaAmerikaan van halve ton geopereerd

Een Amerikaan die maar liefst een halve ton woog toen hij in juni werd opgenomen in het ziekenhuis, heeft dinsdag een maagverkleining ondergaan.

Voor de 42-jarige Patrick Deuel geopereerd kon worden moest hij eerst via een dieet wat kilo's kwijtraken. Zijn gezondheidstoestand was op het moment dat hij werd opgenomen zo slecht dat hij een maagoperatie hoogstwaarschijnlijk niet zou overleven. Deuel raakte daarom de afgelopen maanden 189 kilo van zijn oorspronkelijke 482 kilo kwijt.

Het was een hels karwei om Deuel in juni in het ziekenhuis te krijgen. Sinds de herfst van 2003 was hij te zwaar om zichzelf voort te bewegen. Er moest een muur uit zijn huis worden gesloopt om hem buiten te krijgen. Eenmaal buiten werd hij gewogen op een weegschaal waarmee het gewicht van vrachtwagens met graan wordt bepaald. Vervolgens werd hij in een speciaal voor zwaargewichten geconstrueerde ambulance getakeld en naar het ziekenhuis gebracht.

In het ziekenhuis constateerde een team van artsen dat de bijna vijfhonderd kilo zware patiënt leed aan hartfalen, diabetes en een hoge bloeddruk. Hij had grote moeite met ademhalen en was opvallend genoeg ondervoed, omdat de meeste calorieën die hij binnenkreeg afkomstig waren uit voedsel met veel vet en koolhydraten.

Inmiddels kan Deuel weer zelf lopen en trekt hij zelfs baantjes in het zwembad van het ziekenhuis. Naar eigen zeggen heeft hij altijd problemen gehad met zijn gewicht. Op de crèche woog hij al veertig kilo en op de basisschool 110 kilo.


Schumi nr1

Dieven gaan er met dorpsbrug vandoor

Honderden Oekraïnse dorpsbewoners kunnen de Mayachkarivier niet meer over nadat enkele dieven de 12 meter lange stalen brug hebben gestolen. De brug, in de oostelijke Donetskregio, verbindt de dorpen Sofievka en Yasna Poliana met elkaar.

Reddingswerkers bouwden de brug vorige lente nadat de streek door hevige overstromingen werd getroffen. De definitieve brug zou later dit jaar worden gebouwd. De lokale politie kon al zes mannen oppakken. In hun kleine vrachtwagen werden delen van de brug en lasuitrusting teruggevonden. Volgens Anatoly Hohotva, een regionale verantwoordelijke, wilden de verdachten het metaal verkopen.

Metaaldiefstal is een veelvoorkomend fenomeen in het oosten van Oekraïne omdat er een grote vraag is van de regionale staalpersen naar metaalafval. Slechtbewaakte bouwwerven, gebouwen en zelfs militaire voertuigen zijn het doelwit van de metaaldieven. (KVA,WDM/belga)

Schumi nr1

Man lijmt condoom vast aan penis

Pas na een bezoek aan het hospitaal kon een Roemeense man van vijf kinderen weer opgelucht ademhalen. Omdat Nicolae Popovici (43) vijf kinderen welletjes vond, besloot hij een condoom te gebruiken bij zijn volgende stoeipartij. Probleempje: het condoom dat het koppel uit de provincie Constanta kocht, was te groot. De twee vonden er dan maar niet beter op om het rubberen ding aan de penis van Nicolae vast te hechten, met lijm.

Na de daad dook er een tweede probleem op voor het Roemeense koppel: Nicolae kreeg het condoom niet meer van zijn penis, waardoor hij naar het ziekenhuis ging voor een helpende hand. "De man zei zelfs dat hij dacht z'n condoom nog meerdere keren te kunnen gebruiken en wou het rubbertje eerst niet laten verwijderen", zei de verpleegster. "Met heel wat moeite hebben we het condoom kunnen verwijderen." (ODBS)

Alan Blues

Dan sta je daar voor lul...  :lol:  :lol:  :lol:

Supermariobros

Sms tijdens vrijpartij wordt vrouw fataal
 

Het is haast te gruwelijk voor woorden, maar een smsje van een andere man is een 23-jarige Duitse fataal geworden. Tijdens het vrijen hoorde haar vriend haar gsm afgaan. Toen hij merkte dat het berichtje van een andere man kwam, sloegen bij de man de stoppen door.

Hij sloeg haar met een zaklamp en stak haar neer. Bianca Möller overleefde het niet. Het berichtje zelf liet niets aan de verbeelding over: Kiss, kiss I love you. Volgens de moordenaar had de vrouw nog gezegd dat ie zich niet zo moest opwinden, dat ze enkel een beetje plezier wilde. De man zit nu in de cel.

daan

Citaat van: Alan BluesDan sta je daar voor lul...  :lol:  :lol:  :lol:
:lol:  :lol:  :lol: het was gewoon zijn bedoeling om naar de mooie verpleegsters te gaan :P

daan

Citaat van: SupermariobrosSms tijdens vrijpartij wordt vrouw fataal
hoe ver kunnen mensen gaan :x

Scuderia Ferrari

Citaat van: daan
Citaat van: SupermariobrosSms tijdens vrijpartij wordt vrouw fataal
hoe ver kunnen mensen gaan :x
SMS is de boodschap he ;)

Supermariobros

Dief is bang in eigen huis  

De prijs voor de minst geloofwaardige rechtbanksmoes ging donderdag naar een 41-jarige man uit het Oost-Vlaamse Lede die bij de correctionele rechter in Dendermonde op het matje werd geroepen wegens verboden wapenbezit. Tijdens een huiszoeking had de politie in zijn woning een telescopische matrak gevonden. ,,Gekocht uit schrik voor dieven en inbrekers'', stamelde Stefan C.

Goed geprobeerd, ware het niet dat in het dossier een lijvig strafblad stak waaruit zonneklaar bleek dat de betichte zelf een inbreker is die geen geweld schuwt. Hij zat daarvoor zelfs twee jaar in de cel. De rechter fronste de wenkbrauwen eens en doet uitspraak op 24 november.

Supermariobros

Dom diefje verkoopt buit aan slachtoffer

Zullen we het een beginnersfout noemen? Een bende van acht minderjarige dieven uit Oostende is tegen de lamp gelopen door de stommiteit van een van hen. De acht, alle tussen 14 en 17 jaar, braken in de nacht van 25 op 26 augustus binnen in de motorenzaak Scooter Palace op de Torhoutsesteenweg in Oostende.

Ze maakten motoronderdelen en -gadgets buit voor een waarde van 5.000 euro. Twee maanden lang bleven de daders spoorloos, tot één van hen een stuk van de buit tweedehands te koop aanbood in de winkel waar het gestolen was. De acht werden daardoor geklist en aan de jeugdrechter in Brugge toevertrouwd.

Luca

Politiehond maakt einde aan liefdesavontuur

Politiehond Rico heeft dondermorgen in alle vroegte abrupt een einde gemaakt aan een liefdesavontuur. Een 53-jarige vrouw uit de wijk Reeshof had vanuit de woonkamer iemand naar boven zien sluipen. Zij had zich uit angst opgesloten in het toilet en belde daarvandaan de politie.

Na waarschuwingen van de agenten dat Rico losgelaten zou worden, kwam de 13-jarige dochter des huizes naar beneden. Zij was nogal over haar toeren en niet aanspreekbaar.

Bij nader onderzoek vond Rico achter een bed een 15-jarige Tilburger. Hij was een vriendje van de dochter. De politie kon niet voorkomen dat Rico de jongen een paar keer beet. De knaap werd in het ziekenhuis opgelapt en kon daarna door zijn ouders opgehaald worden. Tegen de jongen is geen proces-verbaal opgemaakt.
I would kill for this job, but the people I want to kill are the people offering me the job.

Supermariobros

Bush is de filmslechterik van 2004

De Amerikaanse president George W. Bush is door Britse filmfans uitgeroepen door filmslechterik van het jaar. Bush kreeg de titel voor zijn rol in de anti-oorlogsdocumentaire "Fahrenheit 9/11".

In de poll van Total Film Magazine versloeg Bush welbekende slechteriken als Doctor Octopus uit "Spider-Man 2" en zijn mede Texaan Leatherface uit "Texas Chainsaw Massacre".

"Bush was angstanjagend in die film", zei de hoofdredacteur, "vooral de scene waarin hij in een school compleet verlamd blijft zitten nadat hij gehoord heeft dat de aanslagen gebeurd zijn, is erg griezelig".

Luca

Pool schrikt zich dood van belastingaanslag

Een Poolse slotenmaker is zich letterlijk doodgeschrokken toen hij tijdens een hoorzitting te horen kreeg dat hij onmiddellijk een bedrag van 80.000 zloty (bijna 20.000 euro) moest overmaken aan de belastingdienst. Hij stierf ter plekke aan een hartaanval.

Achteraf bleek de er een foutje te zijn gemaakt. Dat meldde de krant Gazeta Wyborcza vrijdag.

Volgens de belastingdienst had de Pool zich niet gehouden aan de bepalingen van een betalingsregeling. In werkelijkheid had hij echter slechts bij een aflossing te weinig betaald, en dat kwam ook door een foutje van de fiscus. Het ging om een bedrag van 8,80 zloty (2,15 euro).
I would kill for this job, but the people I want to kill are the people offering me the job.

Luca

Recordduiker vindt lijk van collega

Een Australische duiker heeft tijdens een recordpoging de stoffelijke resten gevonden van een tien jaar eerder gestorven collega.

David Shaw deed in Zuid-Afrika een poging het wereldrecord diepduiken te vestigen. Met 271 meter slaagde hij daarin, maar in het Boesmansgat in de Noordelijke Kaapprovincie trof hij tegelijkertijd het lijk van Deon Dreyer aan.

Shaw gebruikte voor zijn record niet de gewone duikrusting, maar apparatuur die het mogelijk maakt een deel van de uitgeademde lucht weer te gebruiken.
I would kill for this job, but the people I want to kill are the people offering me the job.