Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

Luca

Illegalen stappen in verkeerde vrachtauto

De politie heeft dinsdag veertien illegalen van Vietnamese afkomst aangehouden in Zeeuws-Vlaanderen, nadat ze vermoedelijk in een verkeerde vrachtauto waren gestapt. De chauffeur vond hen namelijk toen hij zijn lading wilde lossen in het plaatsje Eede, de eindbestemming van de rit. Dat heeft de politie woensdag gezegd.

Het is niet bekend waar de tien mannen en vier vrouwen in de wagen zijn gekropen. De chauffeur had zowel in Frankrijk als in België een lading opgepikt. Vermoedelijk wilden de illegalen richting Engeland. Ze zitten vast in afwachting van hun uitlevering.
I would kill for this job, but the people I want to kill are the people offering me the job.

Supermariobros

Paartje geeft praktijkles seksuologie aan peuters  

PALMA DE MAJORCA - De Spaanse politie heeft een man en en een vrouw opgepakt die in een zandbak in het midden van een speelplaats aan het vrijen waren. Rondom hen keken 20, veelal stomverbaasde, kinderen toe.

,,We zijn bijna klaar", protesteerde de man vrij dubbelzinnig toen de politie de twee op hete(r)daad betrapte. De 33-jarige man en de 36-jarige vrouw waren volgens de politie niet onder de invloed van alcohol of drugs.

Supermariobros

Man loopt bij politieverhoor naakt straat op  

LEUVEN - Een 49-jarige man heeft gisterenavond tijdens een politieverhoor in een Leuvens café plots zijn kleren uitgetrokken en is naakt de openbare weg opgelopen. De man werd door de agenten ondervraagd over een diefstal in een winkel aan de Brusselsestraat.

De uitbater had gezien dat de man 1 kilo vis en een pot saus in zijn broek verstopte en hield hem tegen aan de kassa, maar hij wandelde verder en liep een café binnen. Toen de politie ter plekke kwam en vroeg om een fouillering toe te staan, kleedde de man zich plots uit. Hij stelde zich weerspanning en agressief op tegenover de agenten en werd daarom geboeid overgebracht naar het politiekantoor. Daar werd hij ter ontnuchtering opgesloten.

Supermariobros

Ter dood veroordeelde na 17 jaar vrij in Texas

Een Amerikaan die zeventien jaar in de dodencel heeft gezeten voor een misdaad die mogelijk nooit is begaan is woensdag vrijgekomen.

De vrijgelaten gevangene, Ernest Willis, werd in 1986 in de staat Texas ter dood veroordeeld wegens het stichten van een brand die aan twee slapende vrouwen het leven kostte. De officier van justitie besloot de zaak dinsdag te laten vallen, omdat er sterke aanwijzingen zijn dat de brand niet werd aangestoken. En zelfs als dat wel zo was, had Willis er waarschijnlijk niets mee te maken, aldus de officier.

De 59-jarige Willis wierp zich toen hij de gevangenis verliet in de armen van zijn vrouw Verilyn, met wie hij vier jaar geleden trouwde. De twee hadden elkaar nog nooit aangeraakt.

lieven

talk about geloven in geen seks voor het huwelijk.... (of in dit geval ook ni erna :twisted: )

Bjorn

Citaat van: SupermariobrosPaartje geeft praktijkles seksuologie aan peuters  

PALMA DE MAJORCA - De Spaanse politie heeft een man en en een vrouw opgepakt die in een zandbak in het midden van een speelplaats aan het vrijen waren. Rondom hen keken 20, veelal stomverbaasde, kinderen toe.

,,We zijn bijna klaar", protesteerde de man vrij dubbelzinnig toen de politie de twee op hete(r)daad betrapte. De 33-jarige man en de 36-jarige vrouw waren volgens de politie niet onder de invloed van alcohol of drugs.

Het kan blijkbaar niet 'spannend' genoeg zijn!  :roll:  8)
De Mens: In Het Gras![/color]

Supermariobros

Moordenaar at vrouw op

Een Britse vrouw werd begin dit jaar niet alleen vermoord, haar moordenaar at haar ook gedeeltelijk op. De sadist zit in Spanje in voorarrest voor de moord op zijn slachtoffer. Hij verklaarde gisteren zijn slachtoffer te hebben opgegeten. Hij deed dat in een brief aan een Britse krant.

Hij schrijft letterlijk dat hij zijn slachtoffer in de Spaanse stad Calpe in stukjes sneed en opat in een vlaag van kannibalisme. 'De rest van het lijk stopte ik in kleine vuilniszakken die ik dumpte in vuilbakken.'

De Britse was samen met een partner op vakantie in Spanje waar ze Durant in een bar ontmoette. De politie vond in een appartement in Calpe bebloede messen en een zaag met sporen van menselijke resten terug. Het lichaam van de vrouw is nog altijd spoorloos.

Supermariobros

Brandweerlui steken huis in brand

VERENIGDE STATEN - In de Amerikaanse staat Arkansas hebben per ongeluk een huis in de fik gestoken tijdens een voorlichtingssessie over brandveiligheid...

De brandweerlui van Little Rock hadden goede bedoelingen toen ze hun 'brandbox' een school binnen maneouvreerden. Maar het mini-huisje - waarin branden gesimuleerd worden - raakte een electriciteitskabel. Die brak door en kwam op het huis van de buurman terecht.

De bovenste verdieping vatte vuur. De schade bleef nog beperkt, maar het hondje van de buurman, een Chihuahua, liet er het leven bij.

Supermariobros

Californiër krijgt 25 jaar voor onthoofden hond
 
De Californiër James Abernathy is tot 25 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor het onthoofden van zijn hond. Hij hakte de Duitse herder, die hij naar zijn vriendin Marie had genoemd, de kop af na een ruzie met die vriendin.

Omdat de 43-jarige Abernathy al twee keer eerder was veroordeeld, legde de rechtbank van Santa Ana hem een extra zware straf op. Pas na twintig jaar van zijn straf te hebben uitgezeten komt Abernathy in aanmerking voor vervroegde vrijlating.

Supermariobros

Hoofdkussen voor eenzaten

Geen gewoon hoofdkussen, maar eentje in de vorm van een torso met een arm eraan. De nieuwste rage in Japan, voor iedereen die niet in de armen van vriendje of vriendinnetje kan liggen.

Geen eenzame nachten meer. Je kan je lekker vleien in de armen van de 'Boyfriend's Arm Pillow'. De fabrikant, Kaeo Manufacturers, zegt dat hij in sneltempo al 1000 ecemplaren van het hebbeding heeft verkocht. En 't hoofdkussen is biedt meer dan emotioneel comfort. De vorm ervan zorgt ervoor dat het liggende lichaam een betere ondersteuning krijgt... Benieuwd of het bij ons ooit zal aanslaan. Want met al die vrijgezellen...

Supermariobros

Meisje ligt acht dagen in autowrak

REDMOND - Een 17-jarige Amerikaanse heeft acht dagen met zware verwondingen in een autowrak gelegen nadat zij op de weg terug van een feestje een ongeluk had gekregen.

Laura Hatch was op 2 oktober voor het laatst gezien. Zondag werd zij in haar Toyota Camry gevonden, op vijftig meter van de weg in een bos bij Redmond ten oosten van Seattle. Zij had gebroken ribben, een gebroken been, verwondingen aan haar gezicht en was na acht dagen zonder eten en drinken bijna uitgedroogd.

Volgens de politie wees alles op een eenzijdig verkeersongeluk. Een woordvoerder bekende dat de politie het meisje na haar verdwijning wel op de telex had gezet, maar geen zoekactie was begonnen. "Wij gingen ervan uit dat ze van huis was weggelopen."

Supermariobros

Roedel wilde zwijnen brengt sneltrein tot staan

Een roedel wilde zwijnen heeft in Spanje een sneltrein tot stilstand gebracht. Niet alle dieren overleefden de bikkelharde confrontatie met de hoogtechnologie.

De sneltrein Irun-Madrid reed nabij Segovia in op een groep wilde zwijnen. Daarbij raakte de locomotief zo zwaar beschadigd dat de rit niet kon vervolgd worden, zo maakte de Spaanse treinmaatschappij RENFE woensdag bekend.

De 203 passagiers werden met bussen naar Madrid gebracht. De trein had voordien al wegens een mechanische panne van locomotief moeten wisselen. De groep zwijnen betekende voor de vervanglocomotief het eindstation.

Supermariobros

Brit is bang van "Osama Spin Laden"

Spinnen, kakkerlakken en ander ongedierte dat op zes of acht poten door de huizen of in de tuin kruipt, boezemen de Britten meer angst in dan terroristische aanslagen of de dood.

Dat blijkt uit een peiling bij 1000 Britse volwassenen.

Terroristische aanslagen staan op de tweede plaats in de top tien, gevolgd door slangen en hoogtevrees.

De Britten zijn blijkbaar niet zo als de dood voor de man met de zeis, want een reis naar het hiernamaals staat slechts op de vijfde plaats.
Een bezoek aan de tandarts staat op zes en de angst voor naalden op zeven.

Supermariobros

Amerikaanse lerares verlooft zich na ruim 7 jaar cel met ex-leerling

Een Amerikaanse lerares, die in 1997 wegens het verkrachten van een leerling veroordeeld werd, heeft zich met de jongen verloofd. Mary Letourneau en de intussen 21-jarige Vili Fualaau hebben samen al twee kinderen. CNN maakte hun huwelijksplannen bekend.

De 42-jarige lerares kwam begin augustus na 7,5 jaar cel vrij. Het contactverbod tussen haar en Fualaau dat vervolgens werd ingesteld, is nu door de rechter opgeheven. Mary Letourneau wist vroeger naar eigen zeggen niet dat seks met minderjarigen niet kan. "Van toen ik hem kende, voelde ik me diep harmonisch met hem verbonden", vertelde ze dinsdagavond over haar verloofde aan televisiepresentator Larry King.

De relatie tussen de lerares en de leering uit Des Moines, Washington veroorzaakte veel ophef in de Verenigde Staten. Letourneau was gehuwd en had vier kinderen toen ze Fualaau leerde kennen. In 1997 raakte ze zwanger van de jongen. In datzelfde jaar werd ze veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf. Eens vrijgekomen, negeerde ze het gerechtelijke verbod om de tiener te zien. De twee werden betrapt terwijl ze seksuele betrekkingen hadden, waarop Letourneau opnieuw achter de tralies belandde. Daar bracht ze een dochter ter wereld. Intussen heeft het koppel al een tweede dochter. Beide kinderen worden opgevoed door de moeder van Fualaau.

Supermariobros

Bankrover doet het in zijn broek van schrik

Een man die in de Slovaakse hoofdstad Bratislava een bankoverval pleegde, heeft het letterlijk in zijn broek gedaan van de schrik.

Toen de gewapende man met zijn buit van ongeveer 125.000 euro op de vlucht sloeg, bleef er volgens getuigen in het bankgebouw een 'indringende stank' achter. In het door de politie verspreid daderprofiel wordt de 'stank' die de 20-jarige dader produceerde dan ook als belangrijkste en opvallendste kenmerk aangehaald.