Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

Supermariobros

Amerikaan van halve ton moet 350 kilo vermageren  

Enkele maanden geleden woog de 42-jarige Patrick Deuel uit de Amerikaanse staat Nebraska nog 486 kilo. In een ziekenhuis in Sioux Falls in South Dakota heeft hij inmiddels 145 kilo aan gewicht verloren.

Maar er moeten nog kilo's af, in totaal zo'n 200. ,,Eindelijk komt er licht aan het eind van de tunnel', aldus Deuel in de woensdageditie van de krant Argus Leader. Deuel, een voormalig restauranthouder, had een grote voorliefde voor pizza's en andere vette consumpties. Hij lijdt onder meer aan diabetes, hartproblemen en artritis. Zeven jaar lang had ie zijn huis niet verlaten, tot hij in juni met een ambulance naar een ziekenhuis werd overgebracht. Hij volgt daar onder toezicht van een team van acht artsen en een aantal verpleegsters een dieet van 1200 calorieën per dag.

Martin

Indiase beul (83) maakt zich op voor laatste executie

Een Indiër die in 1991 is veroordeeld wegens het verkrachten en vermoorden van een 14-jarig meisje, zal worden geëxecuteerd door een 83-jarige man. De beul, Nata Mullick, zal in Calcutta zijn 25e ophanging uitvoeren. Daarna houdt hij ermee op. Dhananjay Chatterjee wordt zaterdagochtend op zijn verjaardag opgehangen.

Mullick inspecteerde vrijdag de galg en oefende met zandzakken. " Ophanging is een manier om de regering en het land te dienen. Mijn vader heeft me geleerd dat we ons nooit moeten laten ontmoedigen door de haat vanuit de samenleving, want het is ons beroep", aldus Mullick, die wordt opgevolgd door zijn 21-jarige kleinzoon.

De vrouw van Chatterjee heeft gezegd dat ze samen met hem wil worden opgehangen. "Waarom kunnen ze niet iets doen om een einde te maken aan mijn lijden?", zo heeft ze gezegd. De twee waren acht maanden getrouwd toen Chatterjee veertien jaar geleden werd gearresteerd. De ouders van de veroordeelde dreigen zelfmoord te plegen als hun zoon wordt opgehangen.

Martin

Brandend konijn verwoest schuur Engelse cricketclub

Een brandend konijn heeft in het Engelse Wiltshire voor 60.000 pond (ongeveer 90.000 euro) schade aangericht toen het dier een schuur van een 150 jaar oude cricketvereniging inrende. Dat heeft de BBC vrijdag gemeld.

Het konijn had zich verstopt in een hoop takken op het terrein van de Devizes Cricket Club. Twee terreinknechten staken de takken in brand, waardoor de staart van het knaagdier vlam vatte. Het konijn vluchtte in paniek de schuur in, die vervolgens afbrandde. In het gebouw stonden onder meer motormaaiers en ander gereedschap om het terrein te onderhouden.

Het is onduidelijk of het dier de brand heeft overleefd.

Martin

Langste sandwich ter wereld

De inwoners van het Libanese dorp Kfrar Qatra hebben vrijdag een sandwich van 720 meter lang gemaakt. Daarmee hopen zij in het Guinness Book of Records te komen. Dat heeft burgemeester George Maalouf zaterdag gezegd.

Meer dan zevenhonderd mensen werkten mee aan de bereiding van de enorme snack met labneh, een witte kaas gemaakt van Libanese yoghurt. In de sandwich werden 3.500 platte Libanese broden, 140 kilo labneh, 21.000 olijven en 280 kilo tomaat en komkommer verwerkt.

Uiteindelijk werd de reuzeboterham in 14.260 stukken gesneden en uitgedeeld aan inwoners van het dorp en afgevaardigden van het Guinness Book of Records. Volgens de burgemeester verslaat zijn dorp de poging van recordjagers in Italië, die vijf dagen geleden het uit 1979 daterende record van 322,5 meter verbeterden.

Supermariobros

Mannelijke stripper mishandelt klanten


Een aantal jongedames uit het Groningse Anjum wilde hun feest tot een onvergetelijke gebeurtenis maken. Een mannelijke stripper inhuren, zo bedachten de dames, zou de feestvreugde naar ongekende hoogte stuwen. Maar toen de 34-jarige man naar de zin van de meiden niet genoeg kleren uitdeed werd de sfeer bedreigend, wat uiteindelijk leidde tot de arrestatie van de stripper.

Na het 'niet geheel uitvoeren van de act' eisten de klanten van de man hun geld terug. Daarop ging de stripper naar zijn auto, waar hij een knuppel tevoorschijn haalde. Na twee feestgangsters ermee te hebben geslagen stapte hij weer in zijn auto en reed weg. Even later kwam de auto weer terug, en reed de stripper in op de groep feestenden. Doordat iedereen op tijd opzij wist te duiken raakte niemand gewond.

De man is om 04.00 uur door de politie opgepakt in een naburige gemeente. De knuppel en de auto zijn in beslag genomen.

Supermariobros

'Onzichtbare' string op de markt gebracht

Een Australische heeft een nieuwe onderbroek ontwikkeld zonder achterkant. Ze was het zat dat haar string boven haar spijkerbroek te zien was. De nieuwe onderbroek is niet veel meer dan een stukje stof aan de voorkant en twee dunne bandjes rond de benen die het schaamlapje op zijn plaats houden.

Volgens kenners zal het model de markt veroveren omdat 'het risico op opkruipen' is uitgesloten. De eerste lading van 35.000 exemplaren lag vorige week al in Australische winkels. De oma kwam op het idee toen. Ze kwam op het idee toen ze haar dochters vroeg hoe die omgingen met het overbekende probleem van zichtbare ondergoedrandjes. Toen die haar antwoordden dat ze geen ondergoed droegen, was ze geschokt.

Supermariobros

Amerikaan breekt wereldrecord telefoonboekscheuren


De Amerikaan Ed Charon is weer wereldkampioen telefoonboekscheuren. Hij kan er in drie minuten tijd 39 doormidden scheuren.

Twee jaar geleden zette de gepensioneerde predikant Charon een wereldrecord neer met negentien telefoonboeken. Dat werd een paar maanden later verbroken door een 40-jarige fitnessleraar uit Indiana, Mike West. Die kreeg er dertig met blote handen doormidden.

Des 69-jarige Charon vertoonde zijn kunstje zaterdag in een winkelcentrum in Roseburg in de staat Oregon. Na zestig seconden waren er al zestien telefoonboeken van de stad Portland door zijn handen gegaan.

Het 1.004 pagina's tellende telefoonboek van Portland is favoriet bij Charon. "Van alle telefoonboeken die ik heb verscheurd, scheurt dat van Portland het best."

Supermariobros

Man rijdt 27 jaar zonder rijbewijs


Een 44-jarige Nederlandse man rijdt al 27 jaar rond zonder rijbewijs. De rechter heeft hem daarvoor al vaker op de vingers getikt, maar dat kan hem blijkbaar weinig schelen. Deze week is de snoodaard weer tegen de lamp gelopen.

De Nederlander reed in zijn auto op de Zuigerplasdreef in Lelystad. Het voertuig bleek bovendien onverzekerd en niet gekeurd. De man werd aangehouden en zijn auto werd in beslag genomen. Hij verklaarde dat hij al sinds zijn 17e auto rijdt en dat het hem nog steeds niet is gelukt zijn rijbewijs te halen.

Al die tijd heeft hij twee keer schade gehad, een paar boetes van de politierechter gekregen en zijn er verschillende auto's in beslag genomen. De Nederlandse justitie zal zich verder buigen over maatregelen tegen de hardleerse automobilist.

Martin

Beeralcoholist

Een Amerikaanse zwarte beer heeft zich tegoed gedaan aan 36 blikjes bier. Medewerkers van een camping in de staat Washington vonden het dier laveloos temidden van de tientallen leeggedronken blikjes. De wilde beer ontdekte het bier in koelboxen van kampeerders. Met zijn klauwen en tanden opende hij de blikken.

Zou er bij Jelinek plaats voor 'm zijn? (Ontwenningskliniek)

razzle_dazzle

Citaat van: MartinBeeralcoholist

Een Amerikaanse zwarte beer heeft zich tegoed gedaan aan 36 blikjes bier. Medewerkers van een camping in de staat Washington vonden het dier laveloos temidden van de tientallen leeggedronken blikjes. De wilde beer ontdekte het bier in koelboxen van kampeerders. Met zijn klauwen en tanden opende hij de blikken.

Zou er bij Jelinek plaats voor 'm zijn? (Ontwenningskliniek)

Heb ik ook gelezen en hij nog een voorkeur voor een bepaald merk ook  :lol: .

Martin

Vrouw vastgebonden aan motor naar politie

Een 45-jarige man uit Zierikzee heeft donderdagmiddag een 42-jarige plaatsgenote achter zijn motorfiets gebonden en haar zo afgeleverd bij het politiebureau. Volgens de politie was de man de overlast die de vrouw in de buurt veroorzaakte beu.

De man was 's middags naar het bureau gegaan om zijn beklag te doen over het gedrag van de vrouw. Toen dat niets bleek uit te halen, besloot hij haar te brengen. De man werd ter plaatse door de politie aangehouden wegens het opzettelijk toebrengen van letsel en is in verzekering gesteld.

De vrouw had een hoofdwond en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie komen er regelmatig klachten binnen over de 42-jarige vrouw, waarvoor hulpverlening wordt ingeschakeld.

Supermariobros

Brandweerkorps bevrijdt cavia uit speelgoedautootje


De brandweer van het Britse Birmingham breekt wel vaker voertuigen open om een leven te redden, maar de oproep die ze onlangs binnenkreeg was enigszins verrassend te noemen.

Een radeloze eigenares van een cavia vroeg om hulp om haar huisdier te bevrijden uit een "Action Man"-autootje. De vrouw had naar eigen zeggen al alles geprobeerd om cavia "Heidi" uit haar benarde situatie te bevrijden, maar tevergeefs.

Brandweerman John Jordan bleef er echter koel onder. "Ik zag de hoop gereedschap liggen die ze al op het autootje hadden uitgeprobeerd, maar toen ik het tuig omdraaide, merkte ik vier schroeven op. Ik heb ze losgedraaid en het dier sprong eruit", aldus Jordan aan de Britse zender BBC. Volgens de brandweerlui kwam het beestje ongeschonden uit het avontuur.

Martin

Man redt hond uit muil van alligator

Een dappere Tsjech heeft in de dierentuin in de stad Usti nad Labem zijn hondje gered uit de bek van een alligator.

De cockerspaniël Shiry was aan de aandacht van zijn baasje ontglipt en in het roofdierenbassin gesprongen. Daar greep een van de alligators het dier bij zijn nekvel.

De man aarzelde niet en sprong zelf ook over de afscheiding rond het bassin. Hij wist zijn viervoeter na enig worstelen te bevrijden.

Volgens de directeur van de dierentuin heeft de man het grote geluk gehad dat de alligator, na jaren gevangenschap, het vechten een beetje was verleerd.

Raikkonen MASTER

Typ 'Raar kapsel' in bij Google...
Je komt op de CV van Jan Peter Balkenende uit  :lol:

Martin

Trucker achter stuur met 5,24 promille

De Italiaanse politie heeft een Poolse vrachtwagenchauffeur aangehouden die zo dronken was dat hij over de snelweg zigzagde. Bij controle bleek hij 5,24 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Een promillage van bijna 4 kan al dodelijk zijn.

De 35-jarige Pool was op de weg tussen Franse grens en Turijn ook al te hard door een tunnel gereden, waarbij hij de wanden had geraakt. Na een achtervolging slaagde de politie er in hem tot staan te brengen.

,,De man bevond zich in een meelijwekkende toestand'', zei een van de agenten die hem had aangehouden. ,,Op de bijrijdersstoel lag een bijna lege fles Schotse whisky.''

De chauffeur, die totaal verward was, is in een ziekenhuis opgenomen.