Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

Martin

Hier begon het te jeuken.

Bruidegom dood door vrijgezellenavond

Een Deense man is op de vrijgezellenavond voor zijn huwelijk omgekomen door een mislukte vlucht aan een parachute. De 36-jarige man uit Holstebro op Jutland was door zijn vrienden uitgerust met een parachute en daarna met behulp van een auto omhoog getrokken voor een klein tochtje. Op 25 meter hoogte klapte de parachute echter plotseling in met als resultaat een doodsmak, meldde de krant Ekstra Bladet maandag.

Luca

Duitser vermoord en aan honden gevoerd

Justitie in Duitsland beschuldigt een 49-jarige vrouw ervan samen met haar twee dochters en aanstaande schoonzoon haar echtgenoot te hebben vermoord. Het viertal zou het slachtoffer aan de honden hebben gevoerd, zo maakte de Duitse politie maandag bekend.

De familie gaf de 52-jarige man in oktober 2001 op als vermist. Volgens justitie is de man echter doodgeslagen tijdens een ruzie. De verloofde van een van de dochters heeft al bekend de man te hebben geslagen met een plank. Hij zegt het lichaam daarna in stukken te hebben gesneden en aan de zeven honden van de familie te hebben gevoerd.

De politie zegt over aanwijzingen maar niet over harde bewijzen te beschikken dat het slachtoffer ook daadwerkelijk door de viervoeters is opgegeten.
I would kill for this job, but the people I want to kill are the people offering me the job.

Martin

Woekeraars proberen schuldenaar te dwingen nier af te staan

Twee woekeraars hebben geprobeerd een inwoner van de Chinese stad Shanghai te dwingen een van zijn nieren te verkopen, zodat hij de schuld van dertigduizend yuan (bijna drieduizend euro) die hij bij hen had zou kunnen terugbetalen. Dat heeft donderdag de krant Shanghai Daily gemeld.

De twee ontvoerden hun slachtoffer, de gokverslaafde Lu Ronfeng, en namen hem mee naar een ziekenhuis in Shanghai, waar ze artsen vroegen zijn nier te verwijderen. Toen de artsen dit weigerden werd Lu meegevoerd naar een ziekenhuis buiten de stad. Op de parkeerplaats van dat ziekenhuis wist Lu te ontsnappen. Hij sprak een agent aan, die een van de woekeraars in de kraag vatte. Deze wordt vervolgd wegens ontvoering. De tweede verdachte ontkwam.

MS Fan

Er is hier al veel raar nieuws voorbij gekomen, maar dit is echt niet meer normaal ...  :shock:  :shock:  :shock:

Vrouw bevalt op toilet, gooit kind in vuilnisbak en gaat verder feesten

Een Amerikaanse vrouw beviel op het toilet van een café van een jongetje, stak de baby in een plastieken zak, gooide de zak in een vuilnisbak en ging daarna verder feesten.  De 29-jarige Erin Pendleton uit Denver in de Amerikaanse staat Colorado is opgepakt en zit in de cel op verdenking van moord met voorbedachte rade.

Samen met haar zoontje van zes en twee andere vrouwen ging ze naar het café-restaurant Legends. Tegen haar gezelschap zei ze dat ze al flink wat lijntjes cocaïne op had. Na enige tijd belde ze de vader van haar 6-jarige zoon op en vroeg hem om zijn zoon op te halen.  Ze liet de jongen achter met haar vriendinnen en ging voor 90 minuten naar het toilet.  Haar zoon werd in de periode dat Erin op het toilet door zijn vader opgehaald.

Een van Pendleton's vriendinnen was ongerust en ging na 90 minuten een kijkje nemen in het toilet.  Toen ze Pendleton vond, lag er bloed op de vloer.  De vriendin vroeg aan de drugsverslaafde vrouw wat er aan de hand was. Pendleton antwoordde dat ze net een niersteen had uitgeplast en dat daar veel bloed bij aan de pas gekomen was.

Het gezelschap verliet de bar en ging naar het huis van een van de vriendinnen van Pendleton.  Daar trok ze andere kleren aan omdat haar kleren onder het bloed zaten. Eens omgekleed ging Pendleton met haar 2 vriendinnen naar een ander café waar ze verder feestten.

Een van de vriendinnen vermoedde dat Pendleton zwanger was maar had  daar nooit een bevestiging van gekregen. Een dag later  deed de onderhoudsman van het café een lugubere ontdekking. Onderaan de vuilnisbak van het damestoilet vond hij een plastieken zak met een babylijkje erin. De lijkschouwer vermoedt dat het jongetje levend geboren werd maar stikte nadat Pendleton hem in een plastieken zak had gestoken.
A sick mind is a true delight ...

Alan Blues

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Dégoutant!!!

razzle_dazzle

Spreken vanuit het graf

De moderne informatie- en communicatietechnologieën laten ook de overledenen niet in de kou staan. Een Amerikaanse uitvinder is op het idee gekomen om videoschermen op graven te monteren om zo de doden de kans te geven om zich alsnog tot hun geliefden en vrienden te wenden. De videoboodschappen zijn - laat ons duidelijk zijn - vóór de dood van de overledene ingesproken en kunnen het levensverhaal van de persoon vertellen, of een ruzie alsnog goedmaken of verder zetten. Ook vreemden kunnen de videoboodschappen bekijken en op die manier de personen in het graf beter leren kennen. Robert Barrows, de man die het idee uitwerkte, denkt dat het kerkhof in de toekomst best een gezellige boel zal worden.

Luca

Duitse politie reanimeert konijntje

De Duitse politie heeft zaterdag met succes een bewusteloos konijntje gereanimeerd. Het huisdier was bewusteloos geraakt bij een binnenbrandje in een flat in Berlijn.

De brandweer had de kooi met het dier naar buiten gehaald. De politieagenten openden Napoleons bekje, beademden het diertje via een balpen en gaven hartmassage, aldus een politiewoordvoerder. Napoleon logeert nu een paar dagen bij een dierenarts.
I would kill for this job, but the people I want to kill are the people offering me the job.

Martin

Nacht telefoonseks kost Duitser 6000 euro

Een Duitse man heeft een medewerkster van een telefoonsekslijn aangegeven bij de politie nadat hij een telefoonrekening van bijna 6000 euro had ontvangen. Hij had de hele nacht aan de telefoon gehangen met de vrouw, die hem had wijsgemaakt dat hij naar een goedkoop nummer belde. Dat meldde de politie in het west-Duitse Wesel woensdag.

De vrouw, die zichzelf Tina noemde, belde de 28-jarige man op zijn mobiele telefoon. Ze zei dat ze zijn nummer op het internet had gevonden en dat ze graag een praatje met hem wilde maken. Ze gaf hem een telefoonnummer en vroeg hem om haar daarop terug te bellen.

Het paar raakte verstrikt in een zes uur durend telefoongesprek, waarbij zij volgens de man over veel meer spraken dan seks alleen. Met de rekening kwam echter ook de kater. De politie onderzoekt of de vrouw fraude heeft gepleegd.

Eric

Citaat van: MartinNacht telefoonseks kost Duitser 6000 euro

Een Duitse man heeft een medewerkster van een telefoonsekslijn aangegeven bij de politie nadat hij een telefoonrekening van bijna 6000 euro had ontvangen. Hij had de hele nacht aan de telefoon gehangen met de vrouw, die hem had wijsgemaakt dat hij naar een goedkoop nummer belde. Dat meldde de politie in het west-Duitse Wesel woensdag.

De vrouw, die zichzelf Tina noemde, belde de 28-jarige man op zijn mobiele telefoon. Ze zei dat ze zijn nummer op het internet had gevonden en dat ze graag een praatje met hem wilde maken. Ze gaf hem een telefoonnummer en vroeg hem om haar daarop terug te bellen.

Het paar raakte verstrikt in een zes uur durend telefoongesprek, waarbij zij volgens de man over veel meer spraken dan seks alleen. Met de rekening kwam echter ook de kater. De politie onderzoekt of de vrouw fraude heeft gepleegd.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Alan Blues

Inspecteur van de Federale politie veroordeeld voor piraterij.


Op 30 juni ll. veroordeelde de correctionele rechtbank van Mechelen een lid van de Federale politie voor daden van namaak van muziek, film en software. De politieagent verspreidde een uitgebreide bestellijst onder vrienden en collega's en verkocht meer dan 5000 stuks. De raadsman van de namaker had aan de rechtbank gevraagd om zijn cliënt de opschorting van de uitspraak te gunnen. De rechter veroordeelde hem tot een effectieve geldboete omdat volgens hem de beklaagde door zijn gedrag een beperkt schuldinzicht vertoonde en hij een voorbeeldfunctie in de maatschappij bekleedt. Daarenboven werd een schadevergoeding toegekend van meer dan 12.000 Euro aan IFPI Belgium en SABAM. Het parket had nochtans in deze zaak een bemiddeling voorgesteld, maar de beklaagde weigerde de Burgerlijke partijen te vergoeden.

IFPI Belgium hanteert in de strijd tegen de "diefstal" van het repertoire van haar leden een nultolerantie. Elke inbreuk, klein of groot, kan het voorwerp uitmaken van een strafrechtelijke klacht of een burgerrechtelijke actie.

IFPI Belgium V.Z.W. is de Belgische vertegenwoordiger van I.F.P.I. ("International Federation of the Phonographic Industry"). De leden van IFPI Belgium bezitten de exclusieve rechten van ongeveer 95% van de op de Belgische markt verkochte geluidsdragers. U kan onze ledenlijst raadplegen op de site www.ifpi.be.


Eén van de taken van IFPI Belgium is het bestrijden van alle inbreuken op de intellectuele eigendom van haar leden zowel off- als on-line.

Supermariobros

Zweden bezatten zich met zeep

Jonge bezoekers van een muziekfestival in het zuiden van Zweden hebben vorige week met behulp van zeep een nieuwe manier gevonden om zich te bezatten, zo berichtte de lokale krant Blekinge Laens Tidning dinsdag.
De nieuwe cocktail bestaat uit een mengeling van de energiedrank Red Bull en de vloeibare zeep die in de tijdelijke toiletten van festivals te vinden is. De gebruikte zeepoplossing bevat 62 procent alcohol.
Op één enkele avond van het Oestersjoefestivalen in Karlshamn verdween bijna de hele zeepreserve die in de 65 festivaltoiletten voorzien was, aldus de krant. "Op één avond tijd verdween het grootste deel van zeep. Ik vroeg me werkelijk af wat er gaande was aangezien we normaal gezien een hele maand toekomen met een dergelijke hoeveelheid", legde Anders Persson, directeur van het bedrijf dat mobiele toiletten verhuurt, uit.
Vrijdagavond nog werd een jong meisje van 14 jaar naar het ziekenhuis overgebracht nadat ze van het festivalgoedje had gedronken en bijna om zeep was.

Martin

Blub, blub, blub.

Alan Blues

Citaat van: SupermariobrosZweden bezatten zich met zeep

Jonge bezoekers van een muziekfestival in het zuiden van Zweden hebben vorige week met behulp van zeep een nieuwe manier gevonden om zich te bezatten, zo berichtte de lokale krant Blekinge Laens Tidning dinsdag.
De nieuwe cocktail bestaat uit een mengeling van de energiedrank Red Bull en de vloeibare zeep die in de tijdelijke toiletten van festivals te vinden is. De gebruikte zeepoplossing bevat 62 procent alcohol.
Op één enkele avond van het Oestersjoefestivalen in Karlshamn verdween bijna de hele zeepreserve die in de 65 festivaltoiletten voorzien was, aldus de krant. "Op één avond tijd verdween het grootste deel van zeep. Ik vroeg me werkelijk af wat er gaande was aangezien we normaal gezien een hele maand toekomen met een dergelijke hoeveelheid", legde Anders Persson, directeur van het bedrijf dat mobiele toiletten verhuurt, uit.
Vrijdagavond nog werd een jong meisje van 14 jaar naar het ziekenhuis overgebracht nadat ze van het festivalgoedje had gedronken en bijna om zeep was.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Mama, het stinkt hier....

Ja, Opa is om zeep.... ;)

Supermariobros

Gevangenen gaan even bier halen


Vier gedetineerden in een kleine gevangenis in het Texaanse Rogersville hebben vorige week donderdag de benen genomen. Korte tijd later waren ze alweer terug, na bij een naburige supermarkt vier sixpacks bier in te hebben geslagen.

De vier ontdekten dat de deur van hun celblok niet op slot zat. Bovendien bleek het alarmsysteem niet te werken. Via een nooduitgang gingen ze het gebouw uit. De deur hielden ze open met een bijbel. De heren maakten een gat in het hek, wandelden na de supermarkt en kwamen via dezelfde weg terug.

"Ze dachten zeker dat ze niet gestraft zouden worden", zegt sheriff Warren Rimer. "Dat hebben ze verkeerd gedacht." De vier moeten terechtstaan wegens ontsnapping en het binnensmokkelen van alcoholische dranken in een strafinrichting.

De vier wekten tijdens hun wandeling nergens argwaan omdat ze gewone kleren droegen in plaats van het oranje uniform dat gevangenen normaal dragen. De gevangenis beschikt niet over genoeg uniformen voor alle gevangenen.

Raikkonen MASTER

Citaat van: Supermariobros Gevangenen gaan even bier halen


Vier gedetineerden in een kleine gevangenis in het Texaanse Rogersville hebben vorige week donderdag de benen genomen. Korte tijd later waren ze alweer terug, na bij een naburige supermarkt vier sixpacks bier in te hebben geslagen.

De vier ontdekten dat de deur van hun celblok niet op slot zat. Bovendien bleek het alarmsysteem niet te werken. Via een nooduitgang gingen ze het gebouw uit. De deur hielden ze open met een bijbel. De heren maakten een gat in het hek, wandelden na de supermarkt en kwamen via dezelfde weg terug.

"Ze dachten zeker dat ze niet gestraft zouden worden", zegt sheriff Warren Rimer. "Dat hebben ze verkeerd gedacht." De vier moeten terechtstaan wegens ontsnapping en het binnensmokkelen van alcoholische dranken in een strafinrichting.

De vier wekten tijdens hun wandeling nergens argwaan omdat ze gewone kleren droegen in plaats van het oranje uniform dat gevangenen normaal dragen. De gevangenis beschikt niet over genoeg uniformen voor alle gevangenen.