Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

MS Fan

Man die 'zelfmoord' pleegde leeft nog

Een man uit de Amerikaanse staat Tennessee die dertien jaar geleden zijn eigen zelfmoord in scène zette, is levend en wel teruggevonden in Californië. Hij liet zich dood wanen om te ontkomen aan aanklachten voor inbraak en fraude.
De 34-jarige Mark Paisley liet een afscheidsbrief achter bij zijn auto dertien jaar geleden toen hij gezocht werd voor fraude met kredietkaarten en inbraak. Omdat zijn lichaam nooit gevonden werd, bleef hij als verdachte op de lijst van gezochte personen staan.
 
Politieagent Glenn Blue bleef zoeken naar de man. Een spoor leidde naar Joseph Paisley in Tennessee, de broer van Mark. Als snel was men nog een Joseph Paisley, uit San Francisco, op het spoor.
Die man bleek uiteindelijk Mark te zijn, die de identiteit van zijn broer gebruikte. Hij werd ingerekend en zal alsnog voor de eerdere aanklachten voor de rechtbank moeten verschijnen, plus nog een aanklacht omdat hij op de vlucht was.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Duitser loopt marathon onder water

Wolfgang Kulow is een extreme duursporter. De Duitser heeft in het zwembad van Lenshn uitgepakt met een nieuwe stunt. Kulow liep er een onderwatermarathon. Na 42,1 kilometer lopen op de bodem van het zwembad kwam hij opnieuw boven water lucht happen.
Kulow was met zijn nieuwe stunt niet aan zijn proefstuk toe. De man uit Sleeswijk-Holstein fietste vorig jaar naar het eiland Fehmarn . Kulow verdween in de golven en kroop een tijdje later met fiets en duikflessen op het eiland.
De Duitser kreeg tijdens zijn onderneming de steun van drie vrienden. Om het half uur wisselde hij van zuurstoffles en eten deed hij via een ingewikkeld buizensysteem. Het extra gewicht van 26 kilogram moest de dappere loper onder water houden
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Vrouw redt kat die geen kat blijkt te zijn

Een Amerikaanse vrouw zag langs de snelweg een 'bewusteloze grote kat' liggen. Ze had medelijden met het dier en bracht het naar een dierenarts.
Die had een merkwaardige mededeling voor de dame. Het dier bleek geen huiskat te zijn maar, een rode lynx.
Als het dier al eerder terug bij bewustzijn zijn was gekomen, had het de vrouw vast en zeker aangevallen.
De vrouw nam het beest van een halve meter lang mee naar de dierenarts, nadat een wagen het dier had aangereden.
De dierenarts opereerde het bewusteloze dier  maar merkte direct dat het niet om een grote tamme huiskat ging. Toen hij de vrouw, wiens naam onbekend bleef, inlichtte reageerde de vrouw erg verbaasd. "Ik vond het al een erg raar uitziend beest."
Rode Lynxen zijn erg sterk, hebben scherpe klauwen en grote hoektanden.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Dronken stripteasedanseres slaapt roes uit in cockpit

Een dronken stripteasedanseres met miniscuul topje en een string, werd al slapend teruggevonden in de cockpit van een vliegtuig op het vliegveld van de Schotse stad Aberdeen. De 22-jarige Schotse Soraya Wilson slaagde erin de politie en het bewakingspersoneel te omzeilen en klauterde over het hek van het vliegveld.
Ze was op zoek naar een slaapplaats na een ruzie met haar vriendje. Het stomverbaasde bewakingpersoneel vond haar al slapend in de cockpit van een vliegtuig. Soraya sliep acht uur lang in de cockpit van het vliegtuig. "Ik had veel te veel op en geraakte plots op het vliegveld. Ik was gewoon op zoek naar een plaats om te slapen", aldus Wilson. "Ik weet niet wie het meest beschaamd was. Ik of de bewakingsagent. Ik was er in geslaagd om ongezien in een vliegtuig te geraken. Maar ikzelf voelde me ook  wel wat beschaamd , want ik droeg enkel enkel een string en een topje," zegt de 22-jarige stripteasedanseres.
Ze komt er nu met een vermaning vanaf.  "Als ik er al in slaag om in een vliegtuig te slapen, hoe gaan ze dan terroristen kunnen tegenhouden?" besluit Soraya. De Britse regie der luchtwegen is met een onderzoek gestart.
A sick mind is a true delight ...

Martin

Britse politie voorkomt miljoenenroof op Heathrow

De Britse politie heeft maandag een roofoverval voorkomen op de Londense luchthaven Heathrow. De overval had de daders een buit van bijna 61 miljoen euro kunnen opleveren en had daarom volgens de politie een van de grootste uit de Britse geschiedenis kunnen zijn. Zeven mannen zijn gearresteerd. Eén dader wist te ontkomen.

De verdachten probeerden goudstaven ter waarde van bijna 61 miljoen euro en een groot geldbedrag te stelen uit een opslagplaats voor luchtvracht. Ze ramden met een busje de rolluiken van de opslagplaats en bedreigden medewerkers met een vuurwapen, messen en knuppels. Daarop verschaften ze zich toegang tot een beveiligde ruimte, waar de goudstaven en het geld lagen opgeslagen.

De weg naar buiten bleek echter versperd door ongeveer honderd agenten, die volgens de BBC van tevoren een tip hadden gekregen.

Martin

Oudste Amerikaanse overleden (114)

De Amerikaanse Charlotte Benkner, volgens het Guinness Book of Records de op een na oudste persoon ter wereld, is vrijdag op 114-jarige leeftijd overleden. De laatste jaren deelde ze het huis met haar zus, die begin dit jaar op 99-jarige leeftijd overleed. Samen luisterden ze veel naar muziek en keken ze televisie.

Vorig jaar gold Benkner korte tijd als oudste mens ter wereld, nadat de Japanse die de eretitel droeg was overleden. Een vrouw uit Puerto Rico kon echter op basis van haar doopbewijs aantonen dat ze 2,5 maand eerder ter wereld kwam.

Bjorn

Is het hier niet stilaan tijd om een deel 2 nieuw topic te openen. Niemand leest de vorige honderden pagina's...  :wink:

Dan kunnen jullie weer lekker verder 'knippen en plakken.'  :wink:  :)
De Mens: In Het Gras![/color]

Martin

Citaat van: BjornIs het hier niet stilaan tijd om een deel 2 nieuw topic te openen. Niemand leest de vorige honderden pagina's...  :wink:

Dan kunnen jullie weer lekker verder 'knippen en plakken.'  :wink:  :)

Lees de laatste twee pagina's.
Ben je altijd op de hoogte.
Hou het op kicken van het aantal pagina's.  :lol:  :wink:  8)

Martin

Vastgoedmakelaar Endstra doodgeschoten

Vastgoedhandelaar Willem Endstra (51) is maandagmiddag neergeschoten in Amsterdam en aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie maandag laten weten. Endstra overleed in het ziekenhuis.

Endstra is vlak bij zijn kantoor, Convoy bv, aan de Apollolaan neergeschoten. De politie heeft de wijde omgeving afgezet. Omstanders zagen hoe het ambulancepersoneel probeerde Endstra te reanimeren.

Bij de schietpartij is ook nog een andere persoon lichtgewond geraakt. Over de identiteit van dit slachtoffer wil de politie niets zeggen. De politie is bezig met een uitgebreid buurtonderzoek. De politie is op zoek naar twee mannen die mogelijk bij de liquidatie waren betrokken. Zij renden weg in de richting van de Beethovenstraat en zijn van daar de Breughelstraat ingelopen. Vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor.

Criminele connecties

De naam van de Amsterdamse vastgoedhandelaar Endstra was wijd en zijd bekend, maar een gezicht had hij tot zondag nauwelijks. Toch stond de zakenman al jaren in de spotlights. Niet om zijn enorme vastgoedimperium, maar om zijn mogelijke contacten met de onderwereld. Endstra werd in de publiciteit bekend als 'bankier van de onderwereld'.

Opvallend genoeg ontkende Endstra zondag op televisie in het programma Business Class elke betrokkenheid bij de misdaad. Alle aantijgingen van de afgelopen veertien jaar hierover waren volgens hem ,,volstrekte lariekoek''.

Endstra zou een belangrijke schakel hebben gevormd tussen de boven- en onderwereld en zou criminelen hebben geholpen hun zwarte geld wit te wassen. Omdat hiervoor onvoldoende bewijs was, mocht het OM van de rechtbank in Amsterdam Endstra hiervoor niet vervolgen.

In maart vorig jaar noemde een aantal informanten van de politie -na de liquidatie op Heinekenontvoerder Cor van Hout- Endstra als ,,mogelijk volgend slachtoffer''.

Eric

Citaat van: BjornIs het hier niet stilaan tijd om een deel 2 nieuw topic te openen. Niemand leest de vorige honderden pagina's...  :wink:

Dan kunnen jullie weer lekker verder 'knippen en plakken.'  :wink:  :)

Ben het eens met onzen Björn, een nieuw lid gaat nooit de goesting vinden om hier alles eens te lezen...ik wens de nieuwe leden alvast veel leesplezier... :lol:  :wink:

Martin

Zal het met MS Fan overleggen.

MS Fan

Nah, we houden gewoon deze topic. Lekker op z'n Schumi's recordjes verzamelen  :lol:  :lol:
Nieuwe leden moeten maar gewoon een dag vrijaf nemen/spijbelen om alles te kunnen lezen  8)
A sick mind is a true delight ...

Martin

Wij hebben gesproken. :lol:  :P

Martin

Man bedekt in vaseline opgepakt wegens vandalisme

De Amerikaan Roger Chamberlain dacht de politie te kunnen ontglippen door van motel te veranderen. Maar toen de autoriteiten hem vonden, van kop tot teen bedekt in vaseline, wisten ze dat ze de juiste man hadden.

Het poetspersoneel van een motel ontdekte een enorme smeerboel in de hotelkamer waar Chamberlain een week eerder had verbleven. De matrassen en het beddengoed, de tv, de meubels, het tapijt en de handdoeken zaten allemaal onder de vaseline. De schade bedroeg meer dan duizend dollar.

Uit een vuilnisbak werden veertien lege vaselinepotten en diverse pornografische blaadjes gevist. Binnen enkele dagen vond de sheriff Chamberlain in een ander motel in de buurt, nog steeds helemaal bedekt met het glibberige goedje. De smeerkees werd op 9 mei gearresteerd wegens crimineel wangedrag en onder persoonlijke borgtocht vrijgelaten.

Martin

Gestolen Stradivarius terecht in Los Angeles

Een 17de-eeuwse cello van de hand van de Italiaanse meester Antonio Stradivari die vorige maand bij een inbraak uit de woning van een musicus in Los Angeles was gestolen, is terecht.

De politie deelde maandag mee dat het instrument, met een geschatte waarde van 3,5 miljoen dollar, in het weekeinde terug werd gevonden. Er zijn geen verdachten aangehouden.

De Stradivarius is eigendom van het filharmonisch orkest van Los Angeles en werd 25 april gestolen uit de woning van eerste cellist Peter Stumpf. Op vage videobeelden van een bewakingscamera in de buurt is een man te zien die met een zilverkleurige cellokist in de hand wegfietst. Een anonieme donateur loofde 50.000 dollar beloning uit voor de terugkeer van de cello. Het is niet bekend of iemand voor de beloning in aanmerking komt.