Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

MS Fan

Bejaarde veinst hartaanval om overvaller af te schrikken

Een 88-jarige man uit de Verenigde Staten heeft net gedaan alsof hij een hartaanval had, met als doel om een overvaller die zijn woning was binnengedrongen af te schrikken.

De 19-jarige overvaller eiste van de oude, doch sluwe man geld, maar deze zei geen geld te hebben. De man veinste een hartaanval, waarbij zijn bril op de grond viel. Toen de overvaller die op zijn verzoek oppakte rende de man naar de deur en schreeuwde om hulp.

De bandiet vluchtte het huis uit, maar kon later worden ingerekend. De oude man kwam met de schrik vrij.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Schoolmeisjes kopen massaal rode lingerie

Lingeriezaken in Polen raken momenteel snel door hun voorraad rood ondergoed heen. Schoolmeisjes geloven namelijk dat rode bh's en onderbroeken hen betere cijfers brengen bij het examen.

Het idee van de meisjes komt voort uit een onaannemelijk onderzoek waarover vorig jaar door de Poolse media werd bericht. Volgens de studie hebben studenten die rood ondergoed dragen tijdens de examens meer kans om te slagen.

Ofschoon het nog drie maanden duurt voordat de examens beginnen liggen de winkels al vol met rode lingerie. Er zijn zelfs rode boxershorts te verkrijgen, uniek in Polen. Volgens een winkel zijn er zelfs al jongens die zichzelf zo'n boxershort hebben aangeschaft.
A sick mind is a true delight ...

Martin

Iglesias krijgt een broertje

De 60-jarige Spaanse zanger en hartenbreker Julio Iglesias, zelf vader van minimaal zeven kinderen, krijgt er een (half)broertje bij. Zijn 87-jarige vader, Julio sr., en Amerikaanse stiefmoeder verwachten namelijk een kindje.

De 47 jaar jongere (!) vrouw van Iglesias sr., Roona Keith, is inmiddels vijfeneenhalve maand zwanger. Een Spaans tijdschrift meldde eerder al dat hij en zijn vrouw in Amerika een vruchtbaarheidskliniek hadden bezocht.

De bejaarde Julio is gynaecoloog in ruste en hielp bij de geboorte van drie van zijn kleinkinderen. Hij heeft al twee zoons: Carlos en zanger Julio jr.

Julio jr. zelf werd in mei voor de laatste keer vader. Zijn tweede, Nederlandse echtgenote Miranda beviel toen van een tweeling: Victoria en Cristina. De twee hadden toen al twee zoontjes. Beroemder is één van zijn oudere zoons, de zanger Enrique Iglesias, die hij kreeg met de Filippijnse Isabel Preysler.

Het heugelijke nieuws betekent dus ook dat de 28-jarige Enrique een oompje erbij krijgt...

Scuderia Ferrari

De gasten weten ook niet van ophouden he :? :? :?

Eric

Citaat van: Scuderia FerrariDe gasten weten ook niet van ophouden he :? :? :?

Dat is zoals ons koningshuis tegenwoordig...kweken gelijk konijnen :evil:

Martin

Massamoordenaar Shipman dood in cel gevonden

Een van de grootste massamoordenaars uit de geschiedenis, Harold Shipman, heeft zich in een Britse cel van het leven beroofd. Gevangenisbewaarders troffen de voormalige huisarts, die de naam Doctor Death meekreeg, dood aan in de gevangenis van Wakefield. Hij had zich verhangen.

Een rechtbank veroordeelde Shipman in 2000 voor in elk geval vijftien moorden tot vijftien maal levenslang. Shipman zou echter verantwoordelijk zijn geweest voor de dood van meer dan tweehonderd van zijn patiënten, bleek twee jaar geleden na officieel onderzoek. Justitie vermoedt van ruim veertig andere overlijdensgevallen dat het gaat om moord en zet bij tweehonderd andere sterfgevallen vraagtekens.

In zijn praktijk in het dorp Hyde, niet ver van Manchester, injecteerde Shipman veel van zijn slachtoffers, veelal oudere patiënten, met een dodelijke hoeveelheid morfine of heroïne. Hij pleegde de moorden over een periode van 23 jaar, maar heeft altijd ontkend.

De gevangenisbewaarders vonden Shipman dinsdagochtend rond twintig over zeven (Nederlandse tijd). Pogingen hem te reanimeren hadden geen effect. Shipman werd officieel dood verklaard om tien over tien, zo maakte een woodvoerster van het Britse gevangeniswezen bekend.

Martin

'Moordwinkel' op dag heropening weer overvallen

De schoenenwinkel in Rotterdam waar op 1 oktober de 18-jarige Mohammed Erdogan werd vermoord, is dinsdag op de dag van de heropening meteen overvallen.

De politie kon de twee verdachten van de overval in de buurt aanhouden. Dat heeft de poltie laten weten.

MS Fan

Madonna en Britney in top 10 van slechtst geklede vrouwen

De Amerikaanse hotelerfgename en "partygirl" Paris Hilton is geselecteerd als de nummer 1 op de lijstvan "slechtst geklede vrouwen". Madonna en Britney Spears delen detweede plaats, gevolgd door Shania Twain.

De lijst, die dinsdag in Los Angeles werd bekendgemaakt, is opgesteld door de stijlcriticus en voormalige modeontwerper Richard Blackwell. Dit is de 44ste maal dat hij goede en slechte cijfers uitdeelt. Hilton kreeg van hem de bijnaam "de geesteloze Venus van Beverly Hills".

In de top 10 van slechtst geklede vrouwen staan verder de actrices Diane Keaton, Melanie Griffith, Courtney Love en Lara Flynn Boyle. Nicole Kidman, die vorig jaar reeds om haar goede smaak werd geprezen, voert ditmaal de lijst van de best geklede prominenten aan. Ook Jennifer Garner, Diane Lane en Oprah Winfrey konden Blackwells goedkeuring wegdragen.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Proces over ´soepcondoom´ gaat niet door na minnelijke schikking

Het condoomproces in Californië zou vandaag de eerste dag ingaan. Vier vrouwen hadden een klacht ingediend tegen de Amerikaanse restaurantketen McCormick & Schmick's Seafood. Aanleiding was de vondst van een opgerold condoom in een portie soep. De vrouwen en de keten kwamen tot een minnelijke schikking.

Over de details van de regeling werd niks bekendgemaakt. De feiten dateren al van februari 2002. Vier vrouwen gingen in Irvine naar een restaurant van de keten McCormick & Schmick's Seafood. Het etentje eindigde nogal abrupt toen één van de vrouwen op iets beet met een rubbersmaak. Ze spuwde het meteen uit en liep naar het toilet. Laila Sultan werd kotsmisselijk en ging helemaal door het lint toen ze merkte
dat ze op een condoom gebeten had. De gevolgen waren niet te overzien. Sultan besloot na het krijgen van angstaanvallen en depressie om het restaurant aan te klagen voor nalatigheid en het gewild toebrengen van emotionele stress. Ze wilde ook weten of het al dan niet ging om een 'practical joke'.

In eerste instantie relativeerde de advocaat van het restaurant het incident met de kurkdroge mededeling dat het condoom nog niet gebruikt was. De vrouwen hebben zich gevonden in een minnelijke schikking. Tot een proces komt het dus niet.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

2 scholieren plannen 'Columbine'-aanslag

De politie van Dutchtown, in de Amerikaanse staat Louisiana, heeft twee jongens aangehouden die een aanslag op hun school aan het voorbereiden waren. De jongens van 17 en 19 jaar oud wilden de Columbine Highschool slachtpartij over doen. De plannen waren om dat op 20 april te doen, precies vijf jaar na de moorden op Columbine Highschool.

De politie kwam de twee op het spoor na een anoniem telefoontje naar de Dutchtown Highschool afgelopen vrijdag. Bij huiszoekingen in de huizen van de twee jongens, Christoper Levins en Adam Sinclair, werden de gedetailleerde plannen gevonden. Levins en Sinclair verklaarden beiden dat ze wel wat in elkaar hadden gedraaid, maar dat was meer voor de grap. Volgens de politie waren de plannen daarvoor veel te diep uitgewerkt.

Op 20 april 1999 liepen Eric Harris en Dylan Klebold zwaar bewapend de Columbine Highschool van Littletown, Colorado, binnen. Zij schoten dertien mensen dood, 23 anderen raakten gewond. Daarna pleegden ze zelfmoord.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

84-jarige opa naar basisschool

Nadat de Keniaanse regering vorig jaar besloot om de basisschool vrij te stellen van onderwijsgeld, besloot een 84-jarige opa van dertig kleinkinderen om te gaan leren lezen en schrijven.

De hoofdonderwijzer van de school dacht eerst te maken te hebben met een ludieke grap, maar de oude Keniaan verscheen netjes op de eerste schooldag en had zelfs zijn schooluniform aangetrokken.

De man, die in de jaren 50 vocht tegen de Britse overheersing in Kenia, is bang om de compensatie te missen die afgelopen november door de Keniaanse regering is beloofd aan de nog in leven zijnde strijders. Door zijn onwetendheid zou een jonge overvaller hem gemakkelijk van het geld kunnen beroven.

De Keniaan is ruim de oudste in het klasje waarvan de gemiddelde leeftijd zeven is, en kan elke dag samen naar school met twee van zijn kleinkinderen die in een hogere klas zitten.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Neergeschoten leraar overleden

De 49-jarige onderdirecteur en docent van het Terra College, H. van Wieren, die dinsdagmiddag op school werd neergeschoten, is 's avonds omstreeks tien uur overleden in het ziekenhuis. Dat heeft persofficier van justitie A. Rijsdorp bekendgemaakt.
De man, tevens D66-raadslid in Zoetermeer, werd dinsdagmiddag in een volle kantine in zijn hoofd geschoten door een leerling en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De scholier was lange tijd onvindbaar, maar meldde zich uiteindelijk dinsdagavond bij de politie. Hij is in verzekering gesteld en wordt verhoord.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Film monster van Loch Ness gebaseerd op nieuwe bevindingen

Producer David Foster (´The Mask of Zorro´) wil tegen volgend jaar een film over het monster van Loch Ness in de bioscopen brengen. De thriller zou gebaseerd zijn op nieuwe bevindingen over het vermeende prehistorische monster dat het Schotse meer Loch Ness eeuwenlang onveilig maakte.

In het boek´The Loch´ van Steve Alten, dat ook in 2005 gepubliceerd wordt, zou een theorie rond´Nessie´"wetenschappelijke grond krijgen", aldus het showbizzpersbureau Wenn. Tot op heden is het bestaan van het monster van Loch Ness nog steeds niet bewezen. In 1987 vatte een grootscheepse duikactie aan waarbij sonars -tevergeefs- de bodem van het meer aftastten. Loch Ness ligt in het noorden van Schotland en is meer dan 200 meter diep. Het meer is de laatste decennia een toeristische trekpleister geworden in Schotland.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Vrouw doodt echtgenoot met zelfmoord

Een man uit Noord-China is omgekomen toen hij de zelfmoord van zijn vrouw wilde voorkomen. Toen de 35-jarige vrouw uit een hoog flatgebouw was gesprongen probeerde de man haar val te breken. Ze brak hem echter, hij werd verpletterd.

Volgens de South China Morning Post stond de 38-jarige man samen met zijn schoonmoeder en andere familieleden onderaan de flat toen hij zag dat zijn vrouw uit het raam van hun appartement klom.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Graf van Free Willy onderwerp van discussie

Hij is inmiddels al een maand dood, de orka uit de film Free Willy: Keiko. Afgelopen week hebben Noorse kinderen nog een stenen monument voor Keiko gebouwd bij zijn laatste rustplaats. De autoriteiten in Noorwegen zijn nu aan het twijfelen geslagen of het wel een verstandige beslissing was om de orka te begraven.

Keiko leefde namelijk op een strikt dieet van onder andere vette vis en zeehonden; dieren die vaak hoge concentraties van de giftige stof PCB in hun lichaam hebben. Het gevolg hiervan is dat Keiko waarschijnlijk vol zit met die giftige PCB`s. De orka valt echter niet onder enige regelgeving met betrekking tot het verwijderen van gevaarlijk afval. Zodoende is Keiko begraven in het graafschap Moere og Romsdal, zonder dat er formele toestemming voor is gegeven.

Normaal gesproken worden aangespoelde dode orka`s terug naar zee gesleept waar ze verder voor geen problemen zorgen. Het besluit om Keiko`s laatste rustplaats niet op zee maar op land te geven leek logisch, omdat de orka tot een icoon verworden was.
A sick mind is a true delight ...