Vreemd nieuws.

Gestart door Martin, 22 juni 2003 - 10:40:10

« vorige - volgende »

MS Fan

Gevangenentransport in dure Mercedes

Gevangenisleven een hel? Niet altijd! Kijk maar naar Londen, waar door een gebrek aan gepantserde voertuigen dure Mercedes-wagens worden ingezet om gevangenen te transporteren.

De gevangenen van Holloway, Pentonville en Wormwood Scrubs zitten tijdens hun transport niet in een superbeveiligde gevangeniswagen achter tralies, maar in een mercedes E-klasse met lederen zetels, air conditioning en privé-chauffeurs. Kostprijs van de wagens; z'n 40.000 euro. Niet enkel het gebrek aan gepantserde voertuigen wordt aangehaald als argument voor de Duitse luxewagens, maar ook de veiligheid waarvoor de Mercedes bekend staat.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Seks voor de arrestatie mag

Agenten in burger die jacht maken op prostituees in Hongkong mogen voor de arrestatie seks hebben met de publieke dames. Het lichamelijk contact moet wel beperkt blijven tot "masturbatie-diensten", zegt de commissaris van de Chinese metropool in The South China Morning Post.

Volgens Tang How-kong vinden de betrokken agenten deze taakopvatting " niet fijn". "Als je de collega's vraagt zullen deze omschrijving niet gebruiken. Het is eerder weerzinwekkend", verzekert hij. De opmerkingen van de commissaris volgen op klachten van hoertjes over politiegeweld. Een deel van de klachten had betrekking op agenten die voor de arrestaties onbetaalde seks hadden met hun 'doelwitten'. De meeste prostituees in Hongkong komen van het Chinese 'vasteland'. Dit jaar zijn in totaal al meer dan 7000 hoertjes opgepakt in Hongkong.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Vrouw klaagt restaurant aan na condoom in soep

Een vrouw klaagt een restaurant aan, omdat ze een opgerolde condoom in haar soep vond. De feiten dateren al van februari vorig jaar. Laila Sultan was soep aan het eten in McCormick & Schmick's Seafood in Irvine. Toen ze op iets dat op rubber leek beet, spuwde ze dat meteen uit. Daarna moest ze tien minuten op het toilet gaan braken.

De gevolgen waren niet te overzien voor de 48-jarige vrouw. Ze moest door angstaanvallen en depressies naar een psychiater en moet medicatie nemen. Sultan klaagt het restaurant nu aan voor nalatigheid en gewild toebrengen van emotionele stress. Het restaurant schoof de hete aardappel (of eigenlijk de rubberen condom) door naar zijn soepleverancier, maar de rechter volgde die zet niet. In januari mag het restaurant het komen uitleggen op een proces. Daar moet blijken of het om een 'practical joke' of er meer aan de hand was. Pittig detail: de advocaat van het restaurant onderstreept dat de condoom niet gebruikt was.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Man 3 jaar opgesloten in badkamer

Een vrouw in Bursa, Turkije heeft haar rijke man gedurende drie jaar naakt in de badkamer opgesloten, omdat hij volgens haar geestelijk gestoord was.

De industrieel Orhan Babutcu, 41, werd naakt en getraumatiseerd op de tegelvloer naast het toilet gevonden. In de badkamer stond ook een schaal voor zijn eten.

De vrouw, Kevser, zei, dat het duidelijk was dat haar man gek was omdat hij drie keer per dag douchte. Ze beweert dat ze na vijftien jaar huwelijk een scheiding aan gaat vragen.

Volgens Orhan Babutcu probeerde zij hem ziek te maken, zodat hij zou sterven en zij zijn fortuin zou erven. Hij voegde eraan toe dat zijn vrouw er relaties met andere mannen op na hield terwijl hij opgesloten was in de badkamer.

Zijn uiteindelijke bevrijding kwam nadat buren, die onraad roken, de moeder van de man waarschuwden. Zij belde vervolgens de politie. Kevser wordt aangeklaagd en Orhan krijgt psychiatrische hulp.
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Bevrijde soldate misschien naakt in Hustler

Larry Flynt maakte bekend dat hij twee naaktfotos heeft van de in Irak gevangen genomen en bevrijdde soldate Jessica Lynch. Hij wil ze publiceren in zijn blootblad Hustler. Flynt kocht de fotos van twee mannelijke soldaten waarmee zij op de foto ging.

"Jessica is gevangen genomen in Irak en heeft dat overleefd. Dus dit kan ze ook wel aan", liet een vertegenwoordiger van Lynch weten. Zo ver hoeft het echter niet te komen. Flynt liet al weten dat hij het misschien toch niet doet aangezien ze vooral door het Pentagon een held is gemaakt en zelf daar nauwelijks schuld aan heeft. "Eerst wilde ik ze publiceren, maar het is niet de beste zet die ik kan doen", zei Flynt in een telefoongesprek. Verder liet hij weten dat de foto's voorlopig veilig zullen worden opgeborgen bij de rest van de 'goede materialen'.

Flynt zei ook dat hij een uitgebreid onderzoek heeft laten doen om er zeker van te zijn dat die foto's ook echt van haar zijn. "Denk je dat ik foto's ga publiceren die niet van haar zijn? Mijn bedrijf is van mij en daar wil ik geen verandering ik brengen."
A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Duitse Brak rukt onderarm af

In het Belgische plaatsje Jupille, nabij Luik, is een 81-jarige vrouw gisteren haar linker onderarm kwijtgeraakt. De hond van haar zoon rukte die er af.

De oude dame zorgde voor de hond, een Duitse Brak. Toen ze hem eten wilde geven, viel het beest de vrouw plotseling aan en rukte de onderarm van de vrouw af. Ze liep ook verwondingen op aan het gelaat en aan een oog.

De politie heeft de hond doodgeschoten.

A sick mind is a true delight ...

MS Fan

Nederlandse cd-bende opgerold

In het Belgische Turnhout is een Nederlandse bende opgerold die op grote schaal illegale cd's produceerde. De cd's waren bestemd voor de Nederlandse zwarte markt.

In een woonhuis trof de Belgische politie 160 cd-branders aan, evenals 30.000 cd's, een groot aantal blanco cd's en professionele bedrukkingsapparatuur.
A sick mind is a true delight ...

Alan Blues

Citaat van: MS FanNederlandse cd-bende opgerold

In het Belgische Turnhout is een Nederlandse bende opgerold die op grote schaal illegale cd's produceerde. De cd's waren bestemd voor de Nederlandse zwarte markt.

In een woonhuis trof de Belgische politie 160 cd-branders aan, evenals 30.000 cd's, een groot aantal blanco cd's en professionele bedrukkingsapparatuur.

YESSSSS!!!!  8)  8)  8)  8)

Martin

Winkeliers willen maximumsnelheid invalidenwagentjes

De winkeliersvereniging van winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand pleit voor het invoeren van een maximumsnelheid voor elektrische invalidenwagens in het complex. De vereniging komt met de plannen na klachten van een bezorgde belangenvereniging voor visueel gehandicapten.

Hoewel er nog geen ongelukken zijn gebeurd, is het is beter te voorkomen dan te genezen, liet voorzitter H. Bos van de vereniging woensdag weten. Sommige 'scootmobielen' rijden naar verluid zo hard door het centrum dat voor visueel gehandicapten en zelfs kinderen gevaarlijke situaties ontstaan. Slechtzienden en blinden zouden zich hierdoor steeds vaker onveilig voelen.

Wat de maximumsnelheid zou moeten worden is nog niet bepaald. Vijf kilometer per uur is een van de waarschijnlijke opties. Bos: "Tien kilometer is te snel. Vooral ook omdat gehandicapte bestuurders mogelijk trager reageren. Voordat je het weet gebeuren er ongelukken."

JimPunkRawker

Citaat van: Alan Blues
Citaat van: MS FanNederlandse cd-bende opgerold

In het Belgische Turnhout is een Nederlandse bende opgerold die op grote schaal illegale cd's produceerde. De cd's waren bestemd voor de Nederlandse zwarte markt.

In een woonhuis trof de Belgische politie 160 cd-branders aan, evenals 30.000 cd's, een groot aantal blanco cd's en professionele bedrukkingsapparatuur.

YESSSSS!!!!  8)  8)  8)  8)

nou op deze manier krijg je geen goedkope cd's meer hoor.  :wink:  kvind het beter zo met die gasten. alle games, software kun je krijgen. terwijl je er niet meer dan 5 euro betaald ipv 40 euro of meer  :P

F1 REM
5 zeges, 16 podiums, 7 poles, 227 punten
27 zeges, 85 podiums, 29 poles, 1860 punten, 443 races

Martin

Oldenzaler opgepakt voor moord op zijn vader

Een 32-jarige man uit Oldenzaal is dinsdagavond in Hilversum aangehouden op verdenking van moord op de 57-jarige Bertie Derksen uit Buurse. De verdachte is de zoon van het slachtoffer. Hij zou op 12 september zijn vader in een bosperceel in Oldenzaal hebben doodgeschoten. Dat maakte de politie woensdag bekend.

Bij zijn aanhouding was de Oldenzaler in gezelschap van twee mannen van 28 en 29 jaar uit Utrecht. De politie hield ook hen aan. Volgens een woordvoerder heeft het duo de verdachte geholpen. In verband met het onderzoek doet de politie geen nadere mededelingen over het motief van de moord.

(Ik ben te oud om een van die Utrechters te zijn.)

Martin

Sint Maartensnoep afgepakt

Opnieuw zijn dit jaar kinderen beroofd van hun bij elkaar gezongen snoepgoed voor Sint Maarten.

Kinderen gaan op 11 november met lampionnen langs de deuren. Ze zingen liedjes en worden hiervoor beloond met snoep. Het snoepgoed was ook gisteren geliefd roversgoed van grotere kinderen. In Amsterdam deden zich meerdere incidenten voor. De snoeproven deden zich in verschillende wijken in de stad voor. De politie Flevoland stuurde extra agenten de straat op om kinderen te beschermen. Daar werd vorig jaar door andere kinderen op Sint Maarten snoep afgepakt.

Martin

Ruim 20 procent Russen onder armoedegrens

Meer dan een op de vijf Russen leefde in het derde kwartaal van dit jaar onder de armoedegrens. Dat blijkt uit cijfers die het Russische Centraal Bureau voor Statistiek woensdag vrijgaf. Het gaat in totaal om 31,2 miljoen mensen ofwel 21,9 procent van de bevolking.

Uit de cijfers blijkt dat de situatie in het land zich vergeleken met vorig jaar iets heeft verbeterd. In hetzelfde kwartaal in 2002 leefden nog 35,4 miljoen Russen onder de armoedegrens. Dat was 24,7 procent van de bevolking. Het Russische bureau voor statistiek hanteerde een armoedegrens in het derde kwartaal van 2121 roebel (62 euro) per maand per persoon.

jw83

Dreggen naar lijk voor intocht Sinterklaas

De politie in Zwolle is nog altijd op zoek naar het lijk van een 19-jarige Zwollenaar die in de nacht van 25 op 26 oktober vermoedelijk in de stadsgracht verdronken is. Ook zoekt zij op de plek waar Sinterklaas zaterdag met zijn stoomboot zal arriveren.

De NPS heeft vanmiddag proefgedraaid met een stoomboot in de Zwolse gracht. Dit kwam de politie goed uit, aangezien het lijk middels de schroefwerking boven zou kunnen komen drijven. Het is niet bekend of dat gebeurd is.

Als het lijk vandaag niet gevonden is, verwacht de politie niet dat het zaterdag onverhoopt boven komt drijven. "Het is sowieso de vraag of het stoffelijk overschot zich nog in de gracht bevindt. We sluiten niet uit dat door de stroming in de gracht het lijk is afgedreven", aldus een woordvoerder van de politie. [/b]

Martin

Unieke nationale elpees te vinden op internet

Op zoek naar een oude elpee van The Bintangs, de Zangeres Zonder Naam of een ander album dat niet meer in een platenzaak is te vinden? Vanaf woensdag zijn ze te koop op internet.

Op www.fonos.nl staan rond de 15.000 titels van nationale makelij uit de periode 1950-1980. Via de internetpagina kunnen muziekliefhebbers een cd-kopie bestellen van hun favoriete band, cabaretvoorstelling of verhalenverteller als Godfried Bomans.

Op de website staat uniek materiaal dat nergens anders meer is te verkrijgen, aldus het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Als iemand een kopie bestelt, wordt het originele album uit het Nederlands Muziekarchief van Beeld en Geluid gehaald, gedigitaliseerd en zonodig gerestaureerd.

De website is opgezet met de medewerking van het Nederlands Pop Instituut, de branchevereniging NVPI en een bijdrage van de Mondriaan Stichting.